שאלה לכל מי שמחובר ב- SVIDEO לדוקסיס
הממיר לא מנסה להוציא SVIDEO מהקומפוזיט, זה פשוט מה שמתקבל בחיבור.
אין לי אפשרות להגדיר בממיר כל יציאה בנפרד.
ב- PAL לא רואים בפלסמה כי היא מחוברת ב- SVIDEO.
הוידאו לא קשור כי גם שאני מחבר את הפלסמה ליציאת קומפוזיט (כאשר הממיר מכוון ל- SVIDEO) רואים תמונה שחור לבן ומעוותת.
איך אתה מחובר?
אין לי אפשרות להגדיר בממיר כל יציאה בנפרד.
ב- PAL לא רואים בפלסמה כי היא מחוברת ב- SVIDEO.
הוידאו לא קשור כי גם שאני מחבר את הפלסמה ליציאת קומפוזיט (כאשר הממיר מכוון ל- SVIDEO) רואים תמונה שחור לבן ומעוותת.
איך אתה מחובר?
- MetalliJoe
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3756
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 4 פעמים
לא הבנתי, מה זאת אומרת COMPOSITE מתקבל דרך ה-SVIDEO? אם אתה מתכוון ל-RCA הצהוב הרגיל, הוא מעביר רק COMPOSITE ובכלל לא משנה מה אתה מגדיר בהגדרות הממיר.liorco כתב:הממיר לא מנסה להוציא SVIDEO מהקומפוזיט, זה פשוט מה שמתקבל בחיבור....
Silence speaks louder than words
1. guyezra, את התמונה מהוידאו לפלסמה אני רואה דרך קומפוננט אבל כמו שכבר אמרתי גם אם אני מחבר את ה- COMPOSITE ישירות לפלסמה (כאשר הממימיר מוציא SVIDEO) רואים תמונה לא טובה.
2. MetalliJoe, לא אמרתי שהקומפוזיט מוציא SVIDEO, אלא שכאשר הממיר מכוון להוציא SVIDEO אז סיגנל הקומפוסיט מתקלקל (שחור לבן + הפרעות).
בקיצור,
אם הממיר מכוון ל-.RGB\PAL אז הקומפוסיט מוציא סיגנל נורמלי אבל אז אין לי SVIDEO.
אם הממיר מכוון - SVIDEO אז הSCART מוציא SVIDEם אבל אין לי קומפוזיט.
2. MetalliJoe, לא אמרתי שהקומפוזיט מוציא SVIDEO, אלא שכאשר הממיר מכוון להוציא SVIDEO אז סיגנל הקומפוסיט מתקלקל (שחור לבן + הפרעות).
בקיצור,
אם הממיר מכוון ל-.RGB\PAL אז הקומפוסיט מוציא סיגנל נורמלי אבל אז אין לי SVIDEO.
אם הממיר מכוון - SVIDEO אז הSCART מוציא SVIDEם אבל אין לי קומפוזיט.
ברור עם HOT
אכן דיברתי מספר פעמים עם HOT, והיו להם מספר גירסאות. אתמול סוף סוף דיברתי עם מישהו שמבין ומסתבר ש -
הממיר דוקסיס של תבל (חברת ADB) אכן מוציא או קומפוזיט או SVIDEO.
נוסף לצרה הזאת, דרך ה- RF שלו לא ניתן לראות את התחנה הדיגיטלית של הממיר אלא רק את האנלוגיות (אלה שלא צריך בכלל ממיר בשבילם).
בקיצור מי שרוצה לחבר לממיר הספציפי הזה TV ב- SVIDEO לא יכול להקליט (אלא אם יש לו מקליט שיודע לקבל SVIDEO
).
הפיתרון - ממיר אחר (לא דוקסיס
) עם 2 יציאות SCART. אמורים לספק לי אותו בימים הקרובים ואעדכן.
ליאור
הממיר דוקסיס של תבל (חברת ADB) אכן מוציא או קומפוזיט או SVIDEO.
נוסף לצרה הזאת, דרך ה- RF שלו לא ניתן לראות את התחנה הדיגיטלית של הממיר אלא רק את האנלוגיות (אלה שלא צריך בכלל ממיר בשבילם).
בקיצור מי שרוצה לחבר לממיר הספציפי הזה TV ב- SVIDEO לא יכול להקליט (אלא אם יש לו מקליט שיודע לקבל SVIDEO
הפיתרון - ממיר אחר (לא דוקסיס
ליאור