עם איזה תכנים אתם מעדיפים לחגוג את השנה החדשה, ואיזה תכנים הייתם רוצים לראות ב2024?

המלצה על סרטים ותוכניות טלויזיה, פורמטים, חוויות ועוד.
שלח תגובה
רמאש פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1621
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 73 פעמים

שליחה #1 

אני מעדיף עם מה שטוב לי,
, לפעמים תכני יס ולפעמים תכני פרי טיוי, ואני מאוכזב, חשבתי קודם שיס תעשה ב VOD , ספריה לתכני שירותי הסטרימינג של פאראמונט פלוס ושל פיקוק, גם שזה לא כל התכנים שם, וזה לא קרה,
וגם שהממשלה החליטה שבמהלך כל שנת 2024, שתימשך הלחימה בישראל, ואולי גם אחרי 2924, עם כל הדברים הרעים שיכולים להיות ממנה, אז אני מקווה שבישראל יבינו שיש גבול כמה אפשר לשדר כמעט כל הזמן מהדורות חדשות, שעוסקות כמעט רק בנושא המלחמה והמצב הכלכלי, ושהגיע הזמן לשמוח ולהיות ככל האפשר בשגרה ולשדר יותר תוכניות טלוויזיה מצחיקות ושל מתח שלא שייכות למלחמה,
התוכניות טלוויזיה הנוספות שהייתי רוצה לראות השנה זה גם ריאליטי כמו הבוגדים, האח הגדול לפעמים, סטאר אקדמי, השתתפות בטוחה של ישראל באירוויזיון הראשי, פאקין אקספרס, אני שמח שרשת מחזירה את שנות התשעים הישראלית, הישרדות, עונה חדשה של המרדף ושל קופה ראשית, והאחוזון העליון ועונה חדשה של טהרן ושל שמיים אדומים שאמרו שצריך להיות,
ואם כם מדברים על חדשות אז גם I24NEWS שישדר בעברית, וששירותי הסטרימינג של פאראמונט פלוס ומקס, גם יגיעו לישראל.
הנושאים שלי בקהילת הפורומים הזאת

search.php?search_id=egosearch

שלח תגובה

חזור אל “סרטים וטלויזיה”