לכידת וידאו

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
royeei פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 30
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי,
השאלה העיקרית שחשוב לי לשאול זה לגבי ממירים של יס ( yes max total) , האם יש להם את ההגנה שהבנתי שנקראת HDCP?
אני שואל כי מצאתי מכשירים שנותנים להקליט ישירות מהמקור ( ממיר יס במקרה שלי ) לתוך USB במשכשיר ( לוכד הוידאו) ללא צורך בשימוש במחשב.
רובם מציינים שזה לא תומך HDCP, אז השאלה האם הממיר הזה של יס יתן תמונה וקול , ואם לא האם אפשר לעקוף את זה?

** ובלי קשר אשמח לעצה איך אפשר להקליט באופן הכי יעיל מהטלויזיה כמו שהיו עושים פעם מכשירי וידאו?
הבנתי שטלוזיות חכמות לא מוציאות HDMI החוצה..

תודה רבה
רועי

יהלי ב
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1400
שם מלא: יהלי בר
נתן תודות: 88 פעמים
קיבל תודות: 355 פעמים

שליחה #2 

יש הגנת HDCP אבל עי מפצלי HDMI שנמכרים באמזון ועליאקספרס אפשר לעקוף אותה ולהקליט עי קופסאת לקידה ל HDMI שניתן לרכוש (היעוד שלהם זה הקלטת משחקי מחשב אבל הם מקליטים מצויין כל תוכן וידאו). לי יש אחת של hauppauge HD PVR 2 ואני יכול להקליט מכל מקור וידאו שמגיע מה NVIDIA SHILED כולל מ YES+ ללא הגבלה.

לגבי מתאמי HDMI. לא כולם עוקפים את ההגנה. חשוב לקרוא תגובות רוכשים לפני שמזמינים. אפשרות חלופית להקלטת שידורי טלויזיה היא אם אתה נרשם לשירות של FREE TV שעכשיו הם תומכים גם במחשבים. כאן כל מה שצריך זה להתקין תוכנה חינמית בשם OBS STUDIO ולהקליט איתה את התמונה ממסך המחשב.

אני משתמש בה כדי להקליט מפגשי ZOOM גם אם אין לי הרשאות הקלטה למפגש. היא מקליטה מעולה (צריך מחשב עם מעבד גראפי שתומך בדחיסה בזמן אמת).

אין ממש מודעות כיום למכשירי הקלטה של שידורים. 99.9% מהאנשים מסתדרים עם ה VOD ום הם רוצים לעלות קטע מוקלטת לרשת החברתית, הם מצלמים עם הטלפון.

האמת שנדיר מאד שאני מרגיש צורך להקליט משהו מהטלוויזיה. אני אמנם יכול להקליט סרט שלם מ YES באיכות HD ופס קול DD 5.1 כי המכשיר שלי תומך בזה, אבל אם זה סרט שאני מתכוון לצפות יותר מפעם אחת, אני מעדיף להוריד אותו מטורנט באיכות 4K ופס קול אטמוס, כך שאני בקושי משתמש במכשיר ההקלטה (הפעם האחרונה השתמשתי בו להקליט ראיון בערוץ 11 שבו קרובת משפחה התראיינה ובקשה ממני להקליט לה).

ה HD PVR2 לא זול. יעלה כ 800 שח בהזמנה מאמזון.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78771
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5372 פעמים

שליחה #3 

מקליטי HDMI מרביתם ככולם לא יקליטו אם הם רואים סיגנל HDCP.

royeei פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

01/01/2024 10:56  
יהלי ב כתב:
יש הגנת HDCP אבל עי מפצלי HDMI שנמכרים באמזון ועליאקספרס אפשר לעקוף אותה ולהקליט עי קופסאת לקידה ל HDMI שניתן לרכוש (היעוד שלהם זה הקלטת משחקי מחשב אבל הם מקליטים מצויין כל תוכן וידאו). לי יש אחת של hauppauge HD PVR 2 ואני יכול להקליט מכל מקור וידאו שמגיע מה NVIDIA SHILED כולל מ YES+ ללא הגבלה.

לגבי מתאמי HDMI. לא כולם עוקפים את ההגנה. חשוב לקרוא תגובות רוכשים לפני שמזמינים. אפשרות חלופית להקלטת שידורי טלויזיה היא אם אתה נרשם לשירות של FREE TV שעכשיו הם תומכים גם במחשבים. כאן כל מה שצריך זה להתקין תוכנה חינמית בשם OBS STUDIO ולהקליט איתה את התמונה ממסך המחשב.

אין ממש מודעות כיום למכשירי הקלטה של שידורים. 99.9% מהאנשים מסתדרים עם ה VOD ום הם רוצים לעלות קטע מוקלטת לרשת החברתית, הם מצלמים עם הטלפון.

...

תודה על התשובה
המחיר של המכשיר שאתה רכשת אני מוכן לשלם.
אם יש לך המלצה למשהו יותר טוב עד 1500 שח אז אשמח.
האם כדי לעקוף את הלכידה אני צריך מכשיר נוסף מלבד הpvr .. כמו שלך?
אם כן מה לחפש מתאם או מפצל HDMI?
הבנתי שבטלויזיות החכמות אין יציאת HDMI, האם זה נכון? האם גם את זה אפשר לעקוף?

תודה רבה

יהלי ב
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

01/01/2024 12:28  
royeei כתב:
תודה על התשובה
המחיר של המכשיר שאתה רכשת אני מוכן לשלם.
אם יש לך המלצה למשהו יותר טוב עד 1500 שח אז אשמח.
האם כדי לעקוף את הלכידה אני צריך מכשיר נוסף מלבד הpvr .. כמו שלך?
אם כן מה לחפש מתאם או מפצל HDMI?
הבנתי שבטלויזיות החכמות אין יציאת HDMI, האם זה נכון? האם גם את זה אפשר לעקוף?

תודה רבה
...
לאותה החברה יש דגם יותר מתקדם שנקרא PVR60 PRO שמקליט גם 4K ועד 60 FPS. תחפש באמזון (אני רכשתי מאמזון UK אז)

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #6 

מה הכוונ ה לגבי טלויזיות חכמות ויציאת HDMI? אתה רוצה להקליט מאפלקיציה של טלויזיה חכמה?

זה לא אפשרי.

royeei פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

01/01/2024 18:08  
oferlaor כתב:
מה הכוונ ה לגבי טלויזיות חכמות ויציאת HDMI? אתה רוצה להקליט מאפלקיציה של טלויזיה חכמה?

זה לא אפשרי.
...
כששאלתי אחת מנציגי החברות שמוכרות לוכדי וידאו, הם אמרו לי שטלויזיות חכמות אין להן HDMI החוצה, כי השאלה שלי אליהן כמו שנדמה לי שגם פה שאלתי, היתה הרצון להקליט מה שהטלויזיה משדרת, בין אם זה לייב בין אם זה מהממיר של יס או הוט, ממכשיר DVD או כל דבר, כמו שהיו עושים פעם מכשירי וידאו.

royeei פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #8 

01/01/2024 11:47  
oferlaor כתב:
מקליטי HDMI מרביתם ככולם לא יקליטו אם הם רואים סיגנל HDCP.
...
לא ניתן לעקוף את זה?

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #9 

01/01/2024 20:48  
royeei כתב:
כששאלתי אחת מנציגי החברות שמוכרות לוכדי וידאו, הם אמרו לי שטלויזיות חכמות אין להן HDMI החוצה, כי השאלה שלי אליהן כמו שנדמה לי שגם פה שאלתי, היתה הרצון להקליט מה שהטלויזיה משדרת, בין אם זה לייב בין אם זה מהממיר של יס או הוט, ממכשיר DVD או כל דבר, כמו שהיו עושים פעם מכשירי וידאו.
...
לא. אין דבר כזה.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #10 

01/01/2024 20:49  
royeei כתב:
לא ניתן לעקוף את זה?
...
יש. מפצלי hdmi סינים וציוד יעודי

royeei פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #11 

02/01/2024 0:37  
oferlaor כתב:
יש. מפצלי hdmi סינים וציוד יעודי
...
מפצל HDMI זה כל מה שצריך כדי לעקוף את הHDCP? או שאולי יש עוד דברים תחת ההגדרה שלך " ציוד יעודי"?

מכיר במקרה מפצל HDMI של OREI ? הוא בסט סלר באמאזון ולא יקר, ממליץ?

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #12 

זה לא כל מפצל. זה מפצלים יעודיים וגם צריך לזכור שיש כמה סוגי הצפנה (hdcp 1.4 ו hdcp 2 המתוחכם יותר).

לא ממש מתמצא באיזה מכשירים עושים את זה כיום אז לא ממש יכול לסייע מעבר לזה.

royeei פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #13 

02/01/2024 8:00  
oferlaor כתב:
זה לא כל מפצל. זה מפצלים יעודיים וגם צריך לזכור שיש כמה סוגי הצפנה (hdcp 1.4 ו hdcp 2 המתוחכם יותר).

לא ממש מתמצא באיזה מכשירים עושים את זה כיום אז לא ממש יכול לסייע מעבר לזה.
...
אמרת שאת לא מתמצא בזה אבל בכל זאת אשאל בכללי.. ראיתי חנות ברעננה שמוכרת מתאם HDCP HDMI מ2.2 ל1.4 , האם לדעתך דבר כזה בהנחה שהוא עובד, פותר לי גם את הקטע של לכידת הוידאו במכשירים לוכדים או שזה רק משהו סטנדרטי להתאים ממירים של יס למשל לטלויזיות שלא תומכות ב2.2?

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #14 

זה לא יפתור לך כי עדיין המקליט יראה hdcp 1.4.

Shuruduru
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 21
שם מלא: שורו דורו

שליחה #15 

01/01/2024 10:56  
יהלי ב כתב:

אני משתמש בה כדי להקליט מפגשי ZOOM גם אם אין לי הרשאות הקלטה למפגש. היא מקליטה מעולה (צריך מחשב עם מעבד גראפי שתומך בדחיסה בזמן אמת).

האמת שנדיר מאד שאני מרגיש צורך להקליט משהו מהטלוויזיה. אני אמנם יכול להקליט סרט שלם מ YES באיכות HD ופס קול DD 5.1 כי המכשיר שלי תומך בזה, אבל אם זה סרט שאני מתכוון לצפות יותר מפעם אחת, אני מעדיף להוריד אותו מטורנט באיכות 4K ופס קול אטמוס, כך שאני בקושי משתמש במכשיר ההקלטה (הפעם האחרונה השתמשתי בו להקליט ראיון בערוץ 11 שבו קרובת משפחה התראיינה ובקשה ממני להקליט לה).

...
היי, מקווה שיש לך אפשרות לעזור בערך באותו נושא. יש לי ממיר מקס טוטאל של אמי ז"ל ואני מנסה למצוא דרך להעתיק את התכנים. יש דרך מהירה יחסית לעשות את זה? (הבנתי שיש אפשרות ללכבוד תכנים אבל צריך להריץ אותם ולהקליט מחדש).
אם אין דרך מהירה, מה צריך לעשות כדי לשמור את התכנים?
תודה רבה מראש

יהלי ב
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #16 

תכנים שהוקלטו ונמצאים בדיסק הקשיח של הממיר הם קבצים מקודדים שלא ניתן לנגן אותם ללא המפתח של הקידוד שרק הממיר יכול לגשת אליו בחיבור לשרת. אין מה לעשות מלבד ללכוד עם כרטיס אחרי שעוקפים את הגנת ה HDCP. ההצפנה של הקבצים היא ברמה דומה ל BITLOCKER אז אין מה לעשות

harelzh
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 8
נתן תודות: 0

שליחה #17 

היי יש לי ממיר של יס בבית , וגם מפצלים וגם כרטיס הקלטה אלגטו .
הבעיה שאני מקליט (ומצליח להקליט) האיכות של התמונה לא יוצאת משהו . אשמח להדרכה יותר מקצועית אפילו בתשלום . אפשר ליצור קשר גם בפרטי

royeei פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #18 

היי, יש לי שאלה נוספת בנושא הזה מלפני כמה חודשים.
בהתחלה שאלתי האם יש לטלויזיות חכמות "יציאה" כלומר שמה שנראה על המסך יכנס ללוכד וידאו או כמו שפעם למכשירי וידאו וכדומה.
אם הבנתי נכון אז הבנתי שאין..
מהממיר של יס מצאתי פתרון ואני מחבר את הממיר ישירות ללוכד ( נעזוב רגע את הHDCP) , השאלה שלי האם יש איזשהי דרך לשלוח ללוכד וידאו דברים שהם מהאפליקציות בטלויזיה החכמה?

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #19 

לא שאני יודע. מבחינת חברות התוכן, זה הפיתרון האולטימטיבי.

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”