לכידת וידאו
היי,
השאלה העיקרית שחשוב לי לשאול זה לגבי ממירים של יס ( yes max total) , האם יש להם את ההגנה שהבנתי שנקראת HDCP?
אני שואל כי מצאתי מכשירים שנותנים להקליט ישירות מהמקור ( ממיר יס במקרה שלי ) לתוך USB במשכשיר ( לוכד הוידאו) ללא צורך בשימוש במחשב.
רובם מציינים שזה לא תומך HDCP, אז השאלה האם הממיר הזה של יס יתן תמונה וקול , ואם לא האם אפשר לעקוף את זה?
** ובלי קשר אשמח לעצה איך אפשר להקליט באופן הכי יעיל מהטלויזיה כמו שהיו עושים פעם מכשירי וידאו?
הבנתי שטלוזיות חכמות לא מוציאות HDMI החוצה..
תודה רבה
רועי
השאלה העיקרית שחשוב לי לשאול זה לגבי ממירים של יס ( yes max total) , האם יש להם את ההגנה שהבנתי שנקראת HDCP?
אני שואל כי מצאתי מכשירים שנותנים להקליט ישירות מהמקור ( ממיר יס במקרה שלי ) לתוך USB במשכשיר ( לוכד הוידאו) ללא צורך בשימוש במחשב.
רובם מציינים שזה לא תומך HDCP, אז השאלה האם הממיר הזה של יס יתן תמונה וקול , ואם לא האם אפשר לעקוף את זה?
** ובלי קשר אשמח לעצה איך אפשר להקליט באופן הכי יעיל מהטלויזיה כמו שהיו עושים פעם מכשירי וידאו?
הבנתי שטלוזיות חכמות לא מוציאות HDMI החוצה..
תודה רבה
רועי
- יהלי ב
- חבר ותיק

- תגובות: 1400
- שם מלא: יהלי בר
- נתן תודות: 88 פעמים
- קיבל תודות: 355 פעמים
יש הגנת HDCP אבל עי מפצלי HDMI שנמכרים באמזון ועליאקספרס אפשר לעקוף אותה ולהקליט עי קופסאת לקידה ל HDMI שניתן לרכוש (היעוד שלהם זה הקלטת משחקי מחשב אבל הם מקליטים מצויין כל תוכן וידאו). לי יש אחת של hauppauge HD PVR 2 ואני יכול להקליט מכל מקור וידאו שמגיע מה NVIDIA SHILED כולל מ YES+ ללא הגבלה.
לגבי מתאמי HDMI. לא כולם עוקפים את ההגנה. חשוב לקרוא תגובות רוכשים לפני שמזמינים. אפשרות חלופית להקלטת שידורי טלויזיה היא אם אתה נרשם לשירות של FREE TV שעכשיו הם תומכים גם במחשבים. כאן כל מה שצריך זה להתקין תוכנה חינמית בשם OBS STUDIO ולהקליט איתה את התמונה ממסך המחשב.
אני משתמש בה כדי להקליט מפגשי ZOOM גם אם אין לי הרשאות הקלטה למפגש. היא מקליטה מעולה (צריך מחשב עם מעבד גראפי שתומך בדחיסה בזמן אמת).
אין ממש מודעות כיום למכשירי הקלטה של שידורים. 99.9% מהאנשים מסתדרים עם ה VOD ום הם רוצים לעלות קטע מוקלטת לרשת החברתית, הם מצלמים עם הטלפון.
האמת שנדיר מאד שאני מרגיש צורך להקליט משהו מהטלוויזיה. אני אמנם יכול להקליט סרט שלם מ YES באיכות HD ופס קול DD 5.1 כי המכשיר שלי תומך בזה, אבל אם זה סרט שאני מתכוון לצפות יותר מפעם אחת, אני מעדיף להוריד אותו מטורנט באיכות 4K ופס קול אטמוס, כך שאני בקושי משתמש במכשיר ההקלטה (הפעם האחרונה השתמשתי בו להקליט ראיון בערוץ 11 שבו קרובת משפחה התראיינה ובקשה ממני להקליט לה).
ה HD PVR2 לא זול. יעלה כ 800 שח בהזמנה מאמזון.
לגבי מתאמי HDMI. לא כולם עוקפים את ההגנה. חשוב לקרוא תגובות רוכשים לפני שמזמינים. אפשרות חלופית להקלטת שידורי טלויזיה היא אם אתה נרשם לשירות של FREE TV שעכשיו הם תומכים גם במחשבים. כאן כל מה שצריך זה להתקין תוכנה חינמית בשם OBS STUDIO ולהקליט איתה את התמונה ממסך המחשב.
אני משתמש בה כדי להקליט מפגשי ZOOM גם אם אין לי הרשאות הקלטה למפגש. היא מקליטה מעולה (צריך מחשב עם מעבד גראפי שתומך בדחיסה בזמן אמת).
אין ממש מודעות כיום למכשירי הקלטה של שידורים. 99.9% מהאנשים מסתדרים עם ה VOD ום הם רוצים לעלות קטע מוקלטת לרשת החברתית, הם מצלמים עם הטלפון.
האמת שנדיר מאד שאני מרגיש צורך להקליט משהו מהטלוויזיה. אני אמנם יכול להקליט סרט שלם מ YES באיכות HD ופס קול DD 5.1 כי המכשיר שלי תומך בזה, אבל אם זה סרט שאני מתכוון לצפות יותר מפעם אחת, אני מעדיף להוריד אותו מטורנט באיכות 4K ופס קול אטמוס, כך שאני בקושי משתמש במכשיר ההקלטה (הפעם האחרונה השתמשתי בו להקליט ראיון בערוץ 11 שבו קרובת משפחה התראיינה ובקשה ממני להקליט לה).
ה HD PVR2 לא זול. יעלה כ 800 שח בהזמנה מאמזון.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78771
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
01/01/2024 10:56יהלי ב כתב: יש הגנת HDCP אבל עי מפצלי HDMI שנמכרים באמזון ועליאקספרס אפשר לעקוף אותה ולהקליט עי קופסאת לקידה ל HDMI שניתן לרכוש (היעוד שלהם זה הקלטת משחקי מחשב אבל הם מקליטים מצויין כל תוכן וידאו). לי יש אחת של hauppauge HD PVR 2 ואני יכול להקליט מכל מקור וידאו שמגיע מה NVIDIA SHILED כולל מ YES+ ללא הגבלה.
ה HD PVR2 לא זול. יעלה כ 800 שח בהזמנה מאמזון....
תודה על התשובה
המחיר של המכשיר שאתה רכשת אני מוכן לשלם.
אם יש לך המלצה למשהו יותר טוב עד 1500 שח אז אשמח.
האם כדי לעקוף את הלכידה אני צריך מכשיר נוסף מלבד הpvr .. כמו שלך?
אם כן מה לחפש מתאם או מפצל HDMI?
הבנתי שבטלויזיות החכמות אין יציאת HDMI, האם זה נכון? האם גם את זה אפשר לעקוף?
תודה רבה
- יהלי ב
- חבר ותיק

לאותה החברה יש דגם יותר מתקדם שנקרא PVR60 PRO שמקליט גם 4K ועד 60 FPS. תחפש באמזון (אני רכשתי מאמזון UK אז)01/01/2024 12:28royeei כתב: תודה על התשובה
המחיר של המכשיר שאתה רכשת אני מוכן לשלם.
אם יש לך המלצה למשהו יותר טוב עד 1500 שח אז אשמח.
האם כדי לעקוף את הלכידה אני צריך מכשיר נוסף מלבד הpvr .. כמו שלך?
אם כן מה לחפש מתאם או מפצל HDMI?
הבנתי שבטלויזיות החכמות אין יציאת HDMI, האם זה נכון? האם גם את זה אפשר לעקוף?
תודה רבה...
- oferlaor
- מנהל

מה הכוונ ה לגבי טלויזיות חכמות ויציאת HDMI? אתה רוצה להקליט מאפלקיציה של טלויזיה חכמה?
זה לא אפשרי.
זה לא אפשרי.
כששאלתי אחת מנציגי החברות שמוכרות לוכדי וידאו, הם אמרו לי שטלויזיות חכמות אין להן HDMI החוצה, כי השאלה שלי אליהן כמו שנדמה לי שגם פה שאלתי, היתה הרצון להקליט מה שהטלויזיה משדרת, בין אם זה לייב בין אם זה מהממיר של יס או הוט, ממכשיר DVD או כל דבר, כמו שהיו עושים פעם מכשירי וידאו.01/01/2024 18:08oferlaor כתב: מה הכוונ ה לגבי טלויזיות חכמות ויציאת HDMI? אתה רוצה להקליט מאפלקיציה של טלויזיה חכמה?
זה לא אפשרי....
- oferlaor
- מנהל

לא. אין דבר כזה.01/01/2024 20:48royeei כתב: כששאלתי אחת מנציגי החברות שמוכרות לוכדי וידאו, הם אמרו לי שטלויזיות חכמות אין להן HDMI החוצה, כי השאלה שלי אליהן כמו שנדמה לי שגם פה שאלתי, היתה הרצון להקליט מה שהטלויזיה משדרת, בין אם זה לייב בין אם זה מהממיר של יס או הוט, ממכשיר DVD או כל דבר, כמו שהיו עושים פעם מכשירי וידאו....
- oferlaor
- מנהל

יש. מפצלי hdmi סינים וציוד יעודי...
מפצל HDMI זה כל מה שצריך כדי לעקוף את הHDCP? או שאולי יש עוד דברים תחת ההגדרה שלך " ציוד יעודי"?...
מכיר במקרה מפצל HDMI של OREI ? הוא בסט סלר באמאזון ולא יקר, ממליץ?
- oferlaor
- מנהל

זה לא כל מפצל. זה מפצלים יעודיים וגם צריך לזכור שיש כמה סוגי הצפנה (hdcp 1.4 ו hdcp 2 המתוחכם יותר).
לא ממש מתמצא באיזה מכשירים עושים את זה כיום אז לא ממש יכול לסייע מעבר לזה.
לא ממש מתמצא באיזה מכשירים עושים את זה כיום אז לא ממש יכול לסייע מעבר לזה.
אמרת שאת לא מתמצא בזה אבל בכל זאת אשאל בכללי.. ראיתי חנות ברעננה שמוכרת מתאם HDCP HDMI מ2.2 ל1.4 , האם לדעתך דבר כזה בהנחה שהוא עובד, פותר לי גם את הקטע של לכידת הוידאו במכשירים לוכדים או שזה רק משהו סטנדרטי להתאים ממירים של יס למשל לטלויזיות שלא תומכות ב2.2?02/01/2024 8:00oferlaor כתב: זה לא כל מפצל. זה מפצלים יעודיים וגם צריך לזכור שיש כמה סוגי הצפנה (hdcp 1.4 ו hdcp 2 המתוחכם יותר).
לא ממש מתמצא באיזה מכשירים עושים את זה כיום אז לא ממש יכול לסייע מעבר לזה....
- oferlaor
- מנהל

- Shuruduru
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 21
- שם מלא: שורו דורו
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 0
היי, מקווה שיש לך אפשרות לעזור בערך באותו נושא. יש לי ממיר מקס טוטאל של אמי ז"ל ואני מנסה למצוא דרך להעתיק את התכנים. יש דרך מהירה יחסית לעשות את זה? (הבנתי שיש אפשרות ללכבוד תכנים אבל צריך להריץ אותם ולהקליט מחדש).01/01/2024 10:56יהלי ב כתב: יש הגנת HDCP אבל עי מפצלי HDMI שנמכרים באמזון ועליאקספרס אפשר לעקוף אותה ולהקליט עי קופסאת לקידה ל HDMI שניתן לרכוש (היעוד שלהם זה הקלטת משחקי מחשב אבל הם מקליטים מצויין כל תוכן וידאו). לי יש אחת של hauppauge HD PVR 2 ואני יכול להקליט מכל מקור וידאו שמגיע מה NVIDIA SHILED כולל מ YES+ ללא הגבלה.
ה HD PVR2 לא זול. יעלה כ 800 שח בהזמנה מאמזון....
אם אין דרך מהירה, מה צריך לעשות כדי לשמור את התכנים?
תודה רבה מראש
- יהלי ב
- חבר ותיק

תכנים שהוקלטו ונמצאים בדיסק הקשיח של הממיר הם קבצים מקודדים שלא ניתן לנגן אותם ללא המפתח של הקידוד שרק הממיר יכול לגשת אליו בחיבור לשרת. אין מה לעשות מלבד ללכוד עם כרטיס אחרי שעוקפים את הגנת ה HDCP. ההצפנה של הקבצים היא ברמה דומה ל BITLOCKER אז אין מה לעשות
היי, יש לי שאלה נוספת בנושא הזה מלפני כמה חודשים.
בהתחלה שאלתי האם יש לטלויזיות חכמות "יציאה" כלומר שמה שנראה על המסך יכנס ללוכד וידאו או כמו שפעם למכשירי וידאו וכדומה.
אם הבנתי נכון אז הבנתי שאין..
מהממיר של יס מצאתי פתרון ואני מחבר את הממיר ישירות ללוכד ( נעזוב רגע את הHDCP) , השאלה שלי האם יש איזשהי דרך לשלוח ללוכד וידאו דברים שהם מהאפליקציות בטלויזיה החכמה?
בהתחלה שאלתי האם יש לטלויזיות חכמות "יציאה" כלומר שמה שנראה על המסך יכנס ללוכד וידאו או כמו שפעם למכשירי וידאו וכדומה.
אם הבנתי נכון אז הבנתי שאין..
מהממיר של יס מצאתי פתרון ואני מחבר את הממיר ישירות ללוכד ( נעזוב רגע את הHDCP) , השאלה שלי האם יש איזשהי דרך לשלוח ללוכד וידאו דברים שהם מהאפליקציות בטלויזיה החכמה?
- oferlaor
- מנהל