TCL C745 שינוי גוונים של צבעים בצורה אוטומטית
-
ronny54
- חבר פעיל

- תגובות: 52
- שם מלא: רון
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 5 פעמים
שלום.
לפני כשבוע רכשתי מסך של TCL 65C745. כשאני צופה לדוגמה במשחקי כדורגל, אני לפעמים שם לב שהגוון של הצבעים משתנה (לדוג' כשהמצלמה זזה, אז הגוון של הדשא יכול להיות ירוק חום כזה ואז להשתנות לגוון של יותר ירוק). האם דבר זה תקין לחלוטין או שאני צריך לפנות לאחריות?
תודה לעוזרים.
לפני כשבוע רכשתי מסך של TCL 65C745. כשאני צופה לדוגמה במשחקי כדורגל, אני לפעמים שם לב שהגוון של הצבעים משתנה (לדוג' כשהמצלמה זזה, אז הגוון של הדשא יכול להיות ירוק חום כזה ואז להשתנות לגוון של יותר ירוק). האם דבר זה תקין לחלוטין או שאני צריך לפנות לאחריות?
תודה לעוזרים.
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4798
- נתן תודות: 346 פעמים
- קיבל תודות: 769 פעמים
אם התופעה ניכרת, אין רציפות והכי חשוב - היא מפריעה לך, אז כנראה שזה לא תקין. יכול להיות שמדובר בהגדרות תוכנה או משהו שמוגדר כ-ai/חכם/סינון רעשים. תנסה לבטל
- DudeShemesh
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 916
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 88 פעמים
כנראה שמופעלת איזושהי הגדרה "דינמית". נסה לשחק עם הגדרות התמונה ולראות מה גורם לזה.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9459
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1144 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
זה לא יעזור לך - הבחור הזה רק מחפש כל הזדמנות לרדת על אנשים שלא קונים מסכי עילית של סוני...
- oris74
- חבר במועדון HT

נסה לכייל את המסך לפי זה
- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 585 פעמים
אני מחפש כל הזדמנות לומר שאין מתנות חינם ויש מחיר לתג המחיר.31/12/2023 13:23oris74 כתב: זה לא יעזור לך - הבחור הזה רק מחפש כל הזדמנות לרדת על אנשים שלא קונים מסכי עילית של סוני...
מעבד תמונה זה אחד מהם.
מעבד חלש יציג צבעים לא טבעיים, לא תהיה החלקה תמונה טובה, ריבוי Artifact.
אתה יכול לכייל עד מחר בבוקר, שינוי גוון תוך כדי תמונה זה מעבד.
- oris74
- חבר במועדון HT

אנשים פותחים שירשורים לבקשות עזרה ואתה בכל הזדמנות טורח לספר להם שאין טעם בזה כי הם קנו מוצר זול שלא עומד בסטנדרטים שלך.
-
ronny54
- חבר פעיל

- תגובות: 52
- שם מלא: רון
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 5 פעמים
זה שהטלויזיה היא tcl ולא סמסונג או lg, לא אומר שהיא גרועה. המחיר שלה הוא שווה ערך לטלויזיות של סמסונג וlg ברמה שלה. זה שהמותג הוא פחות מוכר בשוק הישראלי, לא אומר שהמוצר גרוע ואם תקרא ביקורות, אתה תראה שנותנים לה ביקורות ממש טובות כי אם הטלויזיה הייתה גרועה אז אף אחד לא היה קונה אותה. גם סמסונג וlg היו פעם מותג לא מוכר אבל אנשים נתנו להם צ'אנס והיום הם מה שהם.31/12/2023 15:18ahersko כתב: אני מחפש כל הזדמנות לומר שאין מתנות חינם ויש מחיר לתג המחיר.
מעבד תמונה זה אחד מהם.
מעבד חלש יציג צבעים לא טבעיים, לא תהיה החלקה תמונה טובה, ריבוי Artifact.
אתה יכול לכייל עד מחר בבוקר, שינוי גוון תוך כדי תמונה זה מעבד....
- oris74
- חבר במועדון HT

אני באמת לא מבין את הגישה שלך - אתה לא עוזר לאנשים עם שאלות שהם מציפים אלא רק מביע את הדעות שלך על איכות המוצרים אז בשביל מה אתה מתערב בשירשורים כאלו? שחרר אותנו ולך לפורומים של מוצרי פרימיום שאתה אוהב.