טלווקס televox st800

פורום המיועד לציוד אודיו וינטאג' על כל סוגיו וכן אודיו אנלוגי - פטיפונים, ויניל וטייפים
שלח תגובה
DandyNF פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
שם מלא: דנה נקר
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי,
אני חדשה בעולם הזה, מנסה להרכיב לעצמי מערכת סאונד וינטג׳ מוצלחת בסלון ונראה לי שעשיתי טעות ואשמח לחידודים.
קניתי פטיפון garrand sp25 mkV
מגבר קיט televax st800
ורמקולים advent legacy 3

כולם משנות השבעים ובמצב מצויין, נבדקו ועובדים טוב.

אני מתחילה להבין שהטלווקס לא מתאים לרמקולים ומקריאה פה בפורום רואה שהוא מיועד לוואט משמעותית נמוך יותר (הם 90 וואט כל צד)
השאלה היא האם עלי לדאוג לחדש מתאים יותר או האם יש מה לעשות איתו? אם למכור אז בכמה? כמה הוא שווה היום אם בכלל
לא יודעת אם רלוונטי אבל יש לי את החוברות הרכבה המקוריות של הטלווקס שנשמרו כחדשות

תודה לעוזרים ❤️

Form78HiFi
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1118
נתן תודות: 51 פעמים
קיבל תודות: 129 פעמים

שליחה #2 

האם את לא מרוצה מהסאונד?

JD9002
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1371
נתן תודות: 479 פעמים
קיבל תודות: 669 פעמים

שליחה #3 

הכל בסדר ... :-)
הרמקולים מגיעים עד 80 וואט - מתאר את ההספק המקסימלי שלהם. אין בעייה למעט אם הרמקולים צריכים דחיפה יותר גדולה כדי להיות משמעותיים.
טלווקס כאמור הינו מגבר קיט שנבנה על ידי מישהו בתקופה ההיא. תמיד היו אלה מגברים באיכות לא מי יודע מה עם רעש היס גבוה. כך תוכננו.. אבל עבדו ודור שלם של אלקטרונאים וחובבי אודיו נבנה עליהם. חלקם פה בפורום.... 😄. עניין של עלות תועלת. עם זאת ההספק כ-30 וואט לערוץ זה סביר. השתמשי בציוד הזה ואם תרגישי שאת רוצה "להתקדם" אם אפשר לדבר כך על ציוד וינטאג' אתרי בפורום הזה או בפורומוי יד 2 מגבר או רסיבר עם תכונות יותר משופרות ותמשיכי משם.
לגבי שווי. מגברים אלה אינם שווים כציוד וינטאג' אחר. כמה מאות שקלים בלחץ. נניח 300 שקל. אז אולי חבל לטרוח.
בהצלחה !
וינטאג'מניה !!!
מקבל וקונה ציוד לשיפוץ.

robo7
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 789
נתן תודות: 83 פעמים
קיבל תודות: 90 פעמים

שליחה #4 

29/12/2023 21:27  
DandyNF כתב:
.....כולם משנות השבעים ובמצב מצויין, נבדקו ועובדים טוב.
...
אם נבדקו ועובדים טוב, איפה הבעיה ?
--
הרמקולים והמגבר מתאימים מבחינה טכנית, אלא אם רוצים ל"הפציץ".
** הגררד אינו ראוי לניגון תקליטים, זמנו עבר.

avile7
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 402
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 28 פעמים

שליחה #5 

את המגבר שהצליל שהוא מוציא הוא מחריד(בנעורי היה לי),והפטיפון שהוא מחרשה,
תני במתנה.
על בסיס הרמקולים תבני משהו חדש ואיכותי יותר.
לא כל מה שקונים בשוק הפשפשים או ביד 2,הוא איכותי למרות הסיפורים שמספרים לך.

motronix
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 171
נתן תודות: 11 פעמים
קיבל תודות: 35 פעמים

שליחה #6 

הטלווקס היה ונשאר מגבר טוב. באמת טוב. מאחר והוא היה קיט לבניה עצמית לא כל אחד היה איזה מרכיב/מלחים על שידע לעשות את העבודה כמו שצריך וגם לא כייל אותו כפי שצריך ולכן לא כל המגברים יצאו "טובים" אבל שורה תחתונה מדובר בהעתק אחד לאחד של מגברי טנדברג.
המגבר הזה רחוק מלהיות יצירת פאר אבל הוא בהחלט נתן למאזין שלו תמורה טובה מאד למחיר שהוא עלה.
במידה והוא שמור ברמה של מפסקים לא עם קורוזיה ופוטנציומטרים ללא קורוזיה אז הוא מתפקד ממש טוב.
הפטיפון כל עוד הוא מסתובב יציב ולא "משחק" במהירות הוא טוב. אם הוא נשצע *** זה לא הפטיפון זה הראש והמחט שצריך לבדוק אבל פטיפון לא נותן "סאונד" מדובר בפלטה מסתובבת שלא קשורה בכלל לסאונד.

שלח תגובה

חזור אל “וינטאג' ואנלוגי”