vpn וצפייה בתכנים בחו"ל

נטפליקס, אמאזון פריים, דיסני+, יס+ סלקוםTV, פרטנרTV, סטינג טיוי, הוט נקסט+, HBO-max, peacock, paramount plus
שלח תגובה
magshield פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 680
נתן תודות: 80 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #1 

היי

אני יודע שיש כאן כמה חברה שצופים בחו"ל בעזרת vpn. אודה לעזרתכם בבעיה שאני לא בטוח מה הגורם לה.
כרגע משתמש בכרום קאסט + נורד וי פי אן. מכיוון שבנטפליקס לא מופיע אם התוכן מוצג ב-4k אני מסממך על מבחן העין וזה נראה שהתוכן לא מוצג ב-4k. חלק מהזמן הוא מטושטש ואז בטוח ניתן לומר שהוא לא 4k. לעיתים גם בתוכן שאינו 4k יש טשטוש.

אשמח אם תוכלו לשתף עם איזה סטרימר ו-VPN אתם משתמשים ומה המצב אצלכם.

נ.ב.
ניסיתי קצת לבודד את הבעיה.
חשבתי בהתחלה שאולי זה המרחק מהראוטר. כאשר הסטרימר צמוד לראוטר אין שיפור.
הרצתי בדיקות מהירות בתוך אפליקציית נטפליקס. הנתונים בארה"ב מזעזעים. משהו שנע בין 5 ל-15 מגה לרוב. במקומות אחרים זה לרוב סביב ה-50 מגה. אציין שניסיתי לראות דרך מדינות אחרות ולמרות שלכאורה המהירות גבוהה יותר, עדיין התמונה לא נראית טוב ולעיתים מטושטשת מאוד.
מכאן שאו שהבעיה בוי פי אן או שכנראה בסטרימר.
אופציה נוספת היא שאולי וי פי אן לא מאפשר לצפות ב-4k, אבל קשה לי להאמין שזו הסיבה כי כשהרצתי בדיקת מהירות על המחשב קיבלתי 200-400 מגה (לא ניתן לצפות בתוכן 4k במחשב אז אין לי מושג אם בו היתה אפשרות לראות חלק).

magshield פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #2 

חברים, אל תתביישו לשתף :)

moked
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 165
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #3 

אז אני משתמש ב VPN כדי לצפות בסלקום tv . האיכות והקצב משתנה ממדינה למדינה ומשירות vpn למשנהו. באותו ספק יש מאות שרתי VPN , חלקם טובים יותר מהאחרים. עניין של מזל האמת. מהניסיון שלי ה VPN לרוב איטי ומאלץ את נטפליקס , במקרה שלך, להנחית איכות צפייה. לגיטימי. נטפליקס גם נלחמת בכל שרתי ה VPN ולא פעם הקפיצו לי חלון שבו הם חוסמים את הוידאו בגלל שהם גילו שרת VPN בדרך.
נטפליקס תמיד יתחיל באלגוריתם השמרן והדחוס . תריץ אותו רגע שוב לתחילת הסרט ותראה שהאיכות פתאום קופצת. או שתמתין מספר דקות והאלגוריתם שלהם יזהה את האיכות המיטבית לחיבור שלך.
בהצלחה.

magshield פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #4 

07/01/2024 13:02  
moked כתב:
אז אני משתמש ב VPN כדי לצפות בסלקום tv . האיכות והקצב משתנה ממדינה למדינה ומשירות vpn למשנהו. באותו ספק יש מאות שרתי VPN , חלקם טובים יותר מהאחרים. עניין של מזל האמת. מהניסיון שלי ה VPN לרוב איטי ומאלץ את נטפליקס , במקרה שלך, להנחית איכות צפייה. לגיטימי. נטפליקס גם נלחמת בכל שרתי ה VPN ולא פעם הקפיצו לי חלון שבו הם חוסמים את הוידאו בגלל שהם גילו שרת VPN בדרך.
נטפליקס תמיד יתחיל באלגוריתם השמרן והדחוס . תריץ אותו רגע שוב לתחילת הסרט ותראה שהאיכות פתאום קופצת. או שתמתין מספר דקות והאלגוריתם שלהם יזהה את האיכות המיטבית לחיבור שלך.
בהצלחה.
...
תודה. אתה גר בחו"ל? האמת שאני מנסה להבין אם יש טעם להחליף את החברה של הוי פי אן או הסטרימר או שזה מיותר ואין אופציה לצפות כמו שצריף ועדיף כבר טורנטים.

moked
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 165
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 9 פעמים

שליחה #5 

נסה עוד חברות VPN , בדרך כלל חודש ראשון ממילא בחינם. אין לך מה להפסיד.

שלח תגובה

חזור אל “סטרימינג טלויזיה מהרשת”