שנייה לפני הזמנה של ה 55 G3 אבל מוטרד ממש מעניין ההתקנה. מדובר בחדר שינה ואין לי כוונה או צורך לשום חיבור פרט לחשמל.
הבעיה ששקע החשמל מאחורי הטלויזיה. מניח שהתקע עצמו יגרום לטלויזיה לבלוט שזה ממש קריטי מבחינתי…
מה עושים? הצילו….
תודה מראש לעונים!

דיי צמוד לתקרה30/12/2023 10:54sbitner כתב: תודה (התמונה לא עולה משום מה).
אבל גם אצלי מיטה מתכווננת ולכן הטלויזיה תלויה נמוך יחסית. באיזה גובה זה תלוי אצלך?
העניין זה המעבר ולכן החשיבות שיצמד לקיר.
נראה לי שאני צריך איזה פתרון שהחיבור פשוט יהיה בתוך קופסת החשמל. השאלה מה האפשרויות....

הטלוויזיה שלי G3 65 צמודת קיר, ותלוייה יחסית נמוך ואין לי שום בעיה לצפות בתכנים בשכיבה. האם פספסתי משהו ?01/01/2024 18:50igors1989 כתב: דיי צמוד לתקרה
ואני עוד פעם מדגיש להצמיד טלוויזיה לקיר ולתלות אותה יחסית נמוך זאת טעות. תהייה לך בעיה לראות בשכיבה...

איפה הטלוויזיה ? בחדר שינה ? בסלון ?03/01/2024 7:20maorgr כתב: הטלוויזיה שלי G3 65 צמודת קיר, ותלוייה יחסית נמוך ואין לי שום בעיה לצפות בתכנים בשכיבה. האם פספסתי משהו ?...

אין יותר מדי מה לעשות פה,03/01/2024 8:57sbitner כתב: תודה לשניכם.
התוכנית שלי זהה לגבי המיקום על הקיר (ולא קרוב לתקרה), כך זה היום ואין כל בעיה לראות.
@maorgr , איך אבל הצמדת לקיר?
הבעיה שלי כרגע זה שהשקע בדיוק מאחורי הטלויזיה....

הטלוויזיה ממוקמת בחדר השינה שלי.03/01/2024 21:05igors1989 כתב: איפה הטלוויזיה ? בחדר שינה ? בסלון ?
בכל מקרה גם שלי 65 בחדר שינה והיא הכי למעלה שיש
בסלון יש לי G3 77 והיא 70 סמ מהרצפה
להגיד לך שזה נח שאתה שוכב על הספה ? ממש לא, אבל זה סלון אתה לא יכול לשים את הטלוויזיה על התקרה
בחדר שינה אני לא מבין איך אפשר לשים אותה נמוך זה פשוט סיוט
בהתחלה הטלוויזיה הייתה תלויה לפי הסטנדרט - 130 מהרצפה וזה היה סיוט, מיד העלתי אותה
...