יש למישהו נסיון עם MultEQ-X ?
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17925
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
לפי גרף התדרים יש לך (לאחר התיקון של אודסי) דיפים קטלניים בתדרים 40/38/50 (הערכה לפי העין).
מנסיון העבר שלי עם אודסי הגירסה שלך לא מתמודדת כהלכה עם התדרים הנמוכים גירסת ה 32 עושה זאת טוב יותר.
מה שאתה יכול לנסות לעשות זה להזיז את הסאב למיקום אחר או להוסיף סאב או לשדרג לגירסת ה 32 (במידה וניתן).
מנסיון העבר שלי עם אודסי הגירסה שלך לא מתמודדת כהלכה עם התדרים הנמוכים גירסת ה 32 עושה זאת טוב יותר.
מה שאתה יכול לנסות לעשות זה להזיז את הסאב למיקום אחר או להוסיף סאב או לשדרג לגירסת ה 32 (במידה וניתן).
3 קידמיים טאנוי D
Sr/Bsr/ATMOS:ARENDAL
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
- mbd
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3601
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 2020 פעמים
אתה טועה . הגירסה הזאת טובה יותר מאשר ה 32 . זאת הגירסה שעובדת דרך המחשב ועושה עבודה טובה יותר27/12/2023 20:13istarmini כתב: לפי גרף התדרים יש לך (לאחר התיקון של אודסי) דיפים קטלניים בתדרים 40/38/50 (הערכה לפי העין).
מה שאתה יכול לנסות לעשות זה להזיז את הסאב למיקום אחר או להוסיף סאב או לשדרג לגירסת ה 32 (במידה וניתן)....
מאשר - DIRAC בגירסה הרגילה [ לא - DLBC ]
כמו כל דבר אחר צריך ללמוד איך לעבוד עם המערכת .
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17925
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
או קיי אני כבר לא מעודכן28/12/2023 2:22mbd כתב: אתה טועה . הגירסה הזאת טובה יותר מאשר ה 32 . זאת הגירסה שעובדת דרך המחשב ועושה עבודה טובה יותר
מאשר - DIRAC בגירסה הרגילה [ לא - DLBC ]
כמו כל דבר אחר צריך ללמוד איך לעבוד עם המערכת ....
בכל מקרה לפי הגרף המצב לא להיט .
הזזת הסאב ו/או תוספת אחד נוסף תעזור בוודאות.
האם ניתן לשנות את התוצאה על ידי משחק בפרמטרים של אודסי ? יתכן, אין לי נסיון עם הגירסה הזו.
3 קידמיים טאנוי D
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
Storm Mk2
jvc NP5
סאבים אסקנדו+svs
הגברה בריסטון/רוטל/אדקום
לדאבוני, החדר הוא ממ"ד ואין כ"כ היכן למקם את הסאב למעט המיקום הנוכחי.27/12/2023 20:13istarmini כתב: לפי גרף התדרים יש לך (לאחר התיקון של אודסי) דיפים קטלניים בתדרים 40/38/50 (הערכה לפי העין).
מה שאתה יכול לנסות לעשות זה להזיז את הסאב למיקום אחר או להוסיף סאב או לשדרג לגירסת ה 32 (במידה וניתן)....
- mbd
- חבר מביא חבר

המצב לא להיט זה ברור .28/12/2023 7:00istarmini כתב: או קיי אני כבר לא מעודכן![]()
בכל מקרה לפי הגרף המצב לא להיט .
הזזת הסאב ו/או תוספת אחד נוסף תעזור בוודאות.
האם ניתן לשנות את התוצאה על ידי משחק בפרמטרים של אודסי ? יתכן, אין לי נסיון עם הגירסה הזו....
אני מבין שלא ניתן להזיז את הסאב ובממ''ד לא בטוח שסאב נוסף יעזור .
ניתן לשנות כל פרמטר והגדרה שקיימים בדיוק כמו ב - DIRAC ולבצע מדידות ל 32 נקודות שונות .
אבל קודם כל חייבים לדעת להגדיר למערכת את טווח התדרים הנכון עבור כל רמקול וסאב בהתאם ליכולות .
לאחר עדכון ניתן גם להעלות - HARMAN CURVE אבל שום דבר לא עובד על אוטומט חייבים להבין
מה עושים .
- mbd
- חבר מביא חבר

צפה ב 2 המדריכים המצורפים זה על קצה המזלג. תתחיל ללמוד ולהבין את הגרפים .27/12/2023 16:14maorgr כתב: היי,
אינני יודע כ"כ לקרוא את הגראפים האלה, אבל במדידות זה מה שיצא בסאבוופר :
image.png
image.png
וזה מה שייצא בסיכום הכולל:
image.png
אני לא יודע אם צריך לשנות, לא לשנות.. מה אתם חושבים ?...
- יהלי ב
- חבר ותיק

- תגובות: 1402
- שם מלא: יהלי בר
- נתן תודות: 88 פעמים
- קיבל תודות: 355 פעמים
זה לא הכי נכון להשוות את התוכנה MEQ-X לאודיסי 32 כי זו בסה"כ תוכנת ממשק מתקדמת שרק מבצעת את החישובים של הפלטרים. בסופו של דבר, מה שקובע את התוצאה זה היישום של הפלטרים ואת עדיין עושה המעבד ברסיבר עם אותה גרסת אודיסי 32. גם המדידות שהיא מבצעת מוגבלים ליכולות המדידה של הרסיבר. היא לא עושה SWEEP תדרים כמו דיראק, אלא מבצעת מדידות במישור הזמן בלבד (תגובת הלם). ייתכן וזה התשנה בגרסה חדשה בתנאי שאתה משתמש במיקרופון UMIK1 אם זה כבר נתמך. אם אתה מכיר את תוכנת REW, אז בכלל אפשר לבצע את הכיול עם REW שהיא מסוגלת לבצע מדידות הרבה יותר מורכבות (היא ניגשת לכל ערוצי הרסיבר עי דריברי ASIO) וליבא את הפלטרים ל MEQ-X כדי לקבל תוצאות אף יותר טובות.
נכון יותר להשוות אותה לגרסת הממשק של אנדרויד שגם היא מבצעת את חישובי הפילטרים מחוץ לרסיבר, אבל משום מה לא משפרת כמעט כלום חוץ מנוחות ממשק. ה MEQ-X היא פלפורמה חדשה ולכן מוקדם מידי להשוות אותה מול כלי וותיק כמו דיראק. לדעתי הממשק מסובך מידי לרוב המשתמשים, הרבה יותר מזה של דיראק. הם ניסו להוסיף יותר מידי פיצ'רים אבל היו צריכים קודם לאפשר הפעלה פשוטה ואוטומטית כמו עם דיראק במס צעדים פשוטים. בהחלט כן צריך ללמוד הרבה לפני שמשמשים בה.
נכון יותר להשוות אותה לגרסת הממשק של אנדרויד שגם היא מבצעת את חישובי הפילטרים מחוץ לרסיבר, אבל משום מה לא משפרת כמעט כלום חוץ מנוחות ממשק. ה MEQ-X היא פלפורמה חדשה ולכן מוקדם מידי להשוות אותה מול כלי וותיק כמו דיראק. לדעתי הממשק מסובך מידי לרוב המשתמשים, הרבה יותר מזה של דיראק. הם ניסו להוסיף יותר מידי פיצ'רים אבל היו צריכים קודם לאפשר הפעלה פשוטה ואוטומטית כמו עם דיראק במס צעדים פשוטים. בהחלט כן צריך ללמוד הרבה לפני שמשמשים בה.