יש כאן במקרה נציג של Samsung ישראל? אודה לעזרה
-
9xcalibur9
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1639
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 110 פעמים
יש לי שאלה שרק מהנדס בסמסונג יוכל לענות עליה.
כל נסיונותיי לפנות בצינורות המקובלים העלו חרס.
יש לי סאונדבר Q990B שנרכש בייבוא רשמי בארץ.
הסאונדבר הזה מדהים מדהים מדהים...עם בעיה אחת שמאוד מציקה ומבאסת אותי.
בכל מקום בפלנטה שהוא נמכר הוא מגיע עם תמיכה מלאה בעוזרת החכמה של אמזון הלא היא Alexa.
הסאונדבר מתפקד בתור רמקול אלכסה מלא, כלומר ניתן לדבר אליו ישירות ואלכסה מגיבה באמצעותו כמו כל רמקול אלכסה אחר אקו דוט, אקו שואו וכדומה. המונח הטכני שסמסונג מייחסת לתכונה הזו נקרא "Alexa Builtin". וככזה הסאונדבר נמכר בארה"ב, בבריטניה וברחבי אירופה.
מה בישראל?
בישראל בחרו משום מה לסרס לחלוטין את התכונה הזו ובמקום לקבל "Alexa Builtin" קיבלנו "Works With Alexa". המשמעות של זה היא שהסאונדבר ניתן לשליטה באמצעות רמקולי אלכסה חיצוניים, אבל הוא בעצמו אינו מתפקד בתור חלק מהאקו-סיסטם. כלומר, לא ניתן לדבר אל הרמקול ואלכסה תענה ממנו. עבור מי שיש לו בית חכם שמושטט על העוזרת החכמה של אמזון (כמוני למשל) זה ממש מבאס, כי זה מבטל יכולות חכמות באמצעות רמקול מאוד מאוד איכותי במקום הכי מרכזי בבית.
אני משער לעצמי שהנעילה היא תוכנתית בלבד כשם שבכל מקום אחר התמיכה בלאכסה היא מלאה ורק אצלנו החליטו אחרת. אם יש איזה קוד טכנאי שמסיר את המגבלה הזו זה יעזור לי מאוד. תודה!
כל נסיונותיי לפנות בצינורות המקובלים העלו חרס.
יש לי סאונדבר Q990B שנרכש בייבוא רשמי בארץ.
הסאונדבר הזה מדהים מדהים מדהים...עם בעיה אחת שמאוד מציקה ומבאסת אותי.
בכל מקום בפלנטה שהוא נמכר הוא מגיע עם תמיכה מלאה בעוזרת החכמה של אמזון הלא היא Alexa.
הסאונדבר מתפקד בתור רמקול אלכסה מלא, כלומר ניתן לדבר אליו ישירות ואלכסה מגיבה באמצעותו כמו כל רמקול אלכסה אחר אקו דוט, אקו שואו וכדומה. המונח הטכני שסמסונג מייחסת לתכונה הזו נקרא "Alexa Builtin". וככזה הסאונדבר נמכר בארה"ב, בבריטניה וברחבי אירופה.
מה בישראל?
בישראל בחרו משום מה לסרס לחלוטין את התכונה הזו ובמקום לקבל "Alexa Builtin" קיבלנו "Works With Alexa". המשמעות של זה היא שהסאונדבר ניתן לשליטה באמצעות רמקולי אלכסה חיצוניים, אבל הוא בעצמו אינו מתפקד בתור חלק מהאקו-סיסטם. כלומר, לא ניתן לדבר אל הרמקול ואלכסה תענה ממנו. עבור מי שיש לו בית חכם שמושטט על העוזרת החכמה של אמזון (כמוני למשל) זה ממש מבאס, כי זה מבטל יכולות חכמות באמצעות רמקול מאוד מאוד איכותי במקום הכי מרכזי בבית.
אני משער לעצמי שהנעילה היא תוכנתית בלבד כשם שבכל מקום אחר התמיכה בלאכסה היא מלאה ורק אצלנו החליטו אחרת. אם יש איזה קוד טכנאי שמסיר את המגבלה הזו זה יעזור לי מאוד. תודה!
-
9xcalibur9
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1639
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 110 פעמים
יש בדיוק אותו דבר בטלויזיות שלהם ויחד עם זאת הקוד למעבר בין ריגנים זמין לכל. לא רואה סיבה שפה יהיה שונה.27/12/2023 8:10bonder כתב: זוהי הגבלה גאוגרפית בגלל הסכמים שונים, לפעמים זה מערב גם קושחה שונה. לא מאמין שתוכל לשנות את זה וזה לא רק בישראל....
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78862
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 786 פעמים
- קיבל תודות: 5391 פעמים
יש בעיה עם אלקסה וגוגל אסיסטנט בארץ. זה משתפר לאט לאט אבל עדיין לא פתוח באופן מלא.