יש כאן במקרה נציג של Samsung ישראל? אודה לעזרה

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
9xcalibur9 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1639
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 110 פעמים

שליחה #1 

יש לי שאלה שרק מהנדס בסמסונג יוכל לענות עליה.
כל נסיונותיי לפנות בצינורות המקובלים העלו חרס.

יש לי סאונדבר Q990B שנרכש בייבוא רשמי בארץ.
הסאונדבר הזה מדהים מדהים מדהים...עם בעיה אחת שמאוד מציקה ומבאסת אותי.

בכל מקום בפלנטה שהוא נמכר הוא מגיע עם תמיכה מלאה בעוזרת החכמה של אמזון הלא היא Alexa.
הסאונדבר מתפקד בתור רמקול אלכסה מלא, כלומר ניתן לדבר אליו ישירות ואלכסה מגיבה באמצעותו כמו כל רמקול אלכסה אחר אקו דוט, אקו שואו וכדומה. המונח הטכני שסמסונג מייחסת לתכונה הזו נקרא "Alexa Builtin". וככזה הסאונדבר נמכר בארה"ב, בבריטניה וברחבי אירופה.

מה בישראל?
בישראל בחרו משום מה לסרס לחלוטין את התכונה הזו ובמקום לקבל "Alexa Builtin" קיבלנו "Works With Alexa". המשמעות של זה היא שהסאונדבר ניתן לשליטה באמצעות רמקולי אלכסה חיצוניים, אבל הוא בעצמו אינו מתפקד בתור חלק מהאקו-סיסטם. כלומר, לא ניתן לדבר אל הרמקול ואלכסה תענה ממנו. עבור מי שיש לו בית חכם שמושטט על העוזרת החכמה של אמזון (כמוני למשל) זה ממש מבאס, כי זה מבטל יכולות חכמות באמצעות רמקול מאוד מאוד איכותי במקום הכי מרכזי בבית.

אני משער לעצמי שהנעילה היא תוכנתית בלבד כשם שבכל מקום אחר התמיכה בלאכסה היא מלאה ורק אצלנו החליטו אחרת. אם יש איזה קוד טכנאי שמסיר את המגבלה הזו זה יעזור לי מאוד. תודה!

bonder
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 145
נתן תודות: 23 פעמים
קיבל תודות: 28 פעמים

שליחה #2 

זוהי הגבלה גאוגרפית בגלל הסכמים שונים, לפעמים זה מערב גם קושחה שונה. לא מאמין שתוכל לשנות את זה וזה לא רק בישראל.

9xcalibur9 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1639
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 110 פעמים

שליחה #3 

27/12/2023 8:10  
bonder כתב:
זוהי הגבלה גאוגרפית בגלל הסכמים שונים, לפעמים זה מערב גם קושחה שונה. לא מאמין שתוכל לשנות את זה וזה לא רק בישראל.
...
יש בדיוק אותו דבר בטלויזיות שלהם ויחד עם זאת הקוד למעבר בין ריגנים זמין לכל. לא רואה סיבה שפה יהיה שונה.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78862
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 786 פעמים
קיבל תודות: 5391 פעמים

שליחה #4 

יש בעיה עם אלקסה וגוגל אסיסטנט בארץ. זה משתפר לאט לאט אבל עדיין לא פתוח באופן מלא.

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7402
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 503 פעמים

שליחה #5 

אלקסה מטומטמת
Sony 1040
Monitor mass

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”