למה מודול SFP של בזק לא עובד בפרטנר?
יש לי ראוטר של פרטנר מדגם F@ST5670IL.
רכשתי את המודול SFP של נוקיה ש"מואשר" ע"י בזק, הכנסתי אותו ל"כלוב" בנתב, חיברתי אליו את הסיב של בזק, הגדרתי את השם משתמש+סיסמא שלי בבזק אך נראה שאין חיבור לאינטרנט..
מה אני מפספס?
תודה רבה!
רכשתי את המודול SFP של נוקיה ש"מואשר" ע"י בזק, הכנסתי אותו ל"כלוב" בנתב, חיברתי אליו את הסיב של בזק, הגדרתי את השם משתמש+סיסמא שלי בבזק אך נראה שאין חיבור לאינטרנט..
מה אני מפספס?
תודה רבה!
- amdr1
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 732
- נתן תודות: 52 פעמים
- קיבל תודות: 59 פעמים
חחח..
משפיזית זה יעבוד-כבר בדוק.
שאלה אם בזק יסכימו לאקטב ציוד קצה ללקוח של חברה אחרת.
לי אישית בכלל לא ברור למה אי אפשר לאקטב ציוד קצה מאושר בעלות חד פעמית ולעבור בין ספקים במסגרת של אותה התשתית רק ע''י רכישת חשבון pppoe.
כמו שהיה בעבר בתשתית DSL של בזק.
לי אישית בכלל לא ברור למה אי אפשר לאקטב ציוד קצה מאושר בעלות חד פעמית ולעבור בין ספקים במסגרת של אותה התשתית רק ע''י רכישת חשבון pppoe.
כמו שהיה בעבר בתשתית DSL של בזק.
עם בזק ב-dsl לכל חברה יש הסכם כי בזמנו הם היו מונופול. זה כמו שבתשתית של הוט (קואקסיאל) לא כולם עבדו. למשל חברת טריפל סי לא מחברת ולא חיברה לקוחות דרך הוט.26/12/2023 7:09amdr1 כתב: חחח..
כמו שהיה בעבר בתשתית DSL של בזק....
הפער הזה, שחברות שלא עובדות עם כל התשתיות, מעצבן אם רוצים להשוות ראש בראש שתי חברות. אבל אני מתאר לעצמי שלקוחות לא נוהגים להשוות כך, בפועל, בין חיבורים לשתי ספקיות, כי אחרת היה על זה דיבור. מעניין איך בחו"ל מתמודדים עם זה.