מגדיל טווח מומלץ
מברר לדירה של דודה שלי.
יש לה אינטרנט סיבים של 300 מגה של חברת "הוט", מקבלת ראוטר ומגדיל טווח אחד מהחברה.
בבניין שבו גרה יש בעיית קליטה של הסלולר, לכן גם הפעלנו את ה wifi calling.
יש נקודות בדירה שגם עם ה wifi calling אין קליטה טובה ומידי פעם מתנתק, לכן חשבנו להוסיף לה מגדיל טווח נוסף פרטי(שאנחנו נרכוש).
אשמח להמלצה על מגדיל טווח שיתאים לה.
זו דירת ארבעה חדרים סביב 100 מ"ר, לא נראה לי שצריכה mesh.
תודה מראש לעונים.
יש לה אינטרנט סיבים של 300 מגה של חברת "הוט", מקבלת ראוטר ומגדיל טווח אחד מהחברה.
בבניין שבו גרה יש בעיית קליטה של הסלולר, לכן גם הפעלנו את ה wifi calling.
יש נקודות בדירה שגם עם ה wifi calling אין קליטה טובה ומידי פעם מתנתק, לכן חשבנו להוסיף לה מגדיל טווח נוסף פרטי(שאנחנו נרכוש).
אשמח להמלצה על מגדיל טווח שיתאים לה.
זו דירת ארבעה חדרים סביב 100 מ"ר, לא נראה לי שצריכה mesh.
תודה מראש לעונים.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46351
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5072 פעמים
שתבקש מהספק יחידה נוספת, זה הפתרון הכי טוב עבורה כי היא תצטרך שירות.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46351
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5072 פעמים
המחיר שציינת מגלם גם את השירות.
כאשר תהיה לדודה בעיה טכנית עם מגדיל הטווח שקנית בצורה פרטית, מי יעזור לה?
כאשר תהיה לדודה בעיה טכנית עם מגדיל הטווח שקנית בצורה פרטית, מי יעזור לה?
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4781
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 767 פעמים
מציע לחשוב שוב, עבודה עם הציוד של הוט די סיוט, לא בטוח שזה מתאים לאישה מבוגרת שגרה לבד. אם אין מישהו טכני שיכול להגיע לשם בזמינות גבוהה אז היא עלולה למצוא את עצמה לפרק זמן ארוך בלי שירותי אינטרנט, וממה שאני מבין ממך גם הסלולרי שלה תלוי בזה.
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

במקרה הזה אני מסכים עם @ziv_r. אני גר צמוד להורים שלי והיה סיוט לתקן להם כל פעם את הציוד של הוט. סיוט
חח מבין אותך לגמרי..
אז איך פתרת את הבעיה אצל ההורים? מה עשית להם שם?
ובוא נגיד ככה, הסנריו הוא שכבר יש לה טריפל הוט(נקסט טיוי), אם יש תקלה נראה לך שיותר קל לה להתקשר להוט ולקבל מהם הדרכה איך לתקן את זה לבד?? גם ככה מישהו מהמשפחה יצטרך לעשות את זה אז כבר עדיף עם ציוד יותר איכותי, לא?
מה אומר?
אז איך פתרת את הבעיה אצל ההורים? מה עשית להם שם?
ובוא נגיד ככה, הסנריו הוא שכבר יש לה טריפל הוט(נקסט טיוי), אם יש תקלה נראה לך שיותר קל לה להתקשר להוט ולקבל מהם הדרכה איך לתקן את זה לבד?? גם ככה מישהו מהמשפחה יצטרך לעשות את זה אז כבר עדיף עם ציוד יותר איכותי, לא?
מה אומר?
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

את הורים שלי חיברתי לסיבים של סלקום בסופו של דבר (תשתית בזק).
העניין הוא שהדרכה מהם איך לתקן יכולה להיות מתסכלת מאד, אבל הם מחוייבים לתת אותה וגם מישהו לא הכי טכני, נניח שכן, יכול לעזור. זו דעתי.
העניין הוא שהדרכה מהם איך לתקן יכולה להיות מתסכלת מאד, אבל הם מחוייבים לתת אותה וגם מישהו לא הכי טכני, נניח שכן, יכול לעזור. זו דעתי.
mesh זה הפתרון הנכון, אתה מתחבר לראוטר של הוט כמו כל לקוח ברשת לכן לא צריך את התמיכה של הוט לנושא.25/12/2023 10:07Iddanb כתב: אחרי שעשיתי קצת בירורים, המגדילי טווח האלו הם קצת כוסות רוח למת.
לכן, נראה לי שארכוש לה mesh, נראה לי זה יהיה לה הפתרון הכי טוב.
אשמח להמלצה לmesh לשתי עמדות (אולי עדיף 3).
תודה...
בtp link שלי ואני מניח שגם לחברות אחרות אתה יכול להתקין את אפליקצית הניהול בטלפון שלך (לא חיב להיות ברשת המקומית) ולראות את הסטטוס ולבצע פעולות תחזוקה מרחוק.
- ramsalemix
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 568
- נתן תודות: 134 פעמים
- קיבל תודות: 112 פעמים
קח בחשבון גם את גודל הבית ואם אתה רוצה לרכוש מערכת של TP-Link עם תמיכה בWi-Fi 6 במידה והתקציב מאפשר כמו סדרת הX שלהם.
במידה ומעוניינים לחסוך יש גם את המערכות של Mercusys(חברה בת של TP-Link).
https://www.mercusys.com/en/product/details/halo-h30g/
https://www.mercusys.com/en/product/details/halo-h50g/
עם הציוד של הוט פשוט תגיד כנקודת גישה.
במידה ומעוניינים לחסוך יש גם את המערכות של Mercusys(חברה בת של TP-Link).
https://www.mercusys.com/en/product/details/halo-h30g/
https://www.mercusys.com/en/product/details/halo-h50g/
עם הציוד של הוט פשוט תגיד כנקודת גישה.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
המלצות רק מנסיון אישי:
אם אתה צריך מגדיל טווח אז התקנתי אצל ההורים של אשתי את Xiaomi Mi WiFi AC1200 - עובד מצוין (היה לי בבית את הדגם הקודם וגם עבד מצוין)
אם אתה הולך על MESH (לדעתי עדיף) אז יש לי את Deco M5 של TP-Link - רכשתי מאמזון בזמנו (3 יחידות במחיר של 2 בארץ)
אם אתה צריך מגדיל טווח אז התקנתי אצל ההורים של אשתי את Xiaomi Mi WiFi AC1200 - עובד מצוין (היה לי בבית את הדגם הקודם וגם עבד מצוין)
אם אתה הולך על MESH (לדעתי עדיף) אז יש לי את Deco M5 של TP-Link - רכשתי מאמזון בזמנו (3 יחידות במחיר של 2 בארץ)
- ramsalemix
-
- חבר פעיל במיוחד

מיותר לרכוש היום Deco M5 כאשר באותו מחיר יש את Deco X20/X50 ל2-3 יחידות והם תומכים Wi-Fi 6 ויתנו ביצועים עדיפים.
בזמנו אני רכשתי מהארץ אצל KSP בהנחה דיי גדולה 3 יחידות של X20, עובדים מעולה עד היום אפילו קיבלו עדכון לפני כמה חודשים.
בזמנו אני רכשתי מהארץ אצל KSP בהנחה דיי גדולה 3 יחידות של X20, עובדים מעולה עד היום אפילו קיבלו עדכון לפני כמה חודשים.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
בהחלט, רק ציינתי מה יש לי - למרות שאם אפשר למצוא את ה M5 במחיר משמעותית זול נראה לי שזה יספיק להורים שלו. וכמובן אם יש דיל מקומי טוב אז עדיף. כשאני רכשתי ההבדל היה מאות שקלים בין אמזון לארץ.26/12/2023 13:21ramsalemix כתב: מיותר לרכוש היום Deco M5 כאשר באותו מחיר יש את Deco X20/X50 ל2-3 יחידות והם תומכים Wi-Fi 6 ויתנו ביצועים עדיפים.
בזמנו אני רכשתי מהארץ אצל KSP בהנחה דיי גדולה 3 יחידות של X20, עובדים מעולה עד היום אפילו קיבלו עדכון לפני כמה חודשים....
- ramsalemix
-
- חבר פעיל במיוחד

תמיד יש גם את הM4 שלא יקרים ומתחת לזה במבצעי סוף שנה הMercusys H30G/H50G שלמרות שהיא חברה בת של TP-Link אי אפשר לערבב יחידות מדגמים שונים כמו בסדרת הDeco של TP-Link אפילו היישומון זהה רק הצבע שונה, כשאני רכשתי פה בדיל מקומי ההפרש היה מאות שקלים, בעתיד הייתי שמח לראות בארץ את סדרת הXE עם Wi-Fi 6E או אפילו את סדרת BE עם Wi-Fi 7 ואולי לשדרג את היחידה הראשית.26/12/2023 14:02oris74 כתב: בהחלט, רק ציינתי מה יש לי - למרות שאם אפשר למצוא את ה M5 במחיר משמעותית זול נראה לי שזה יספיק להורים שלו. וכמובן אם יש דיל מקומי טוב אז עדיף. כשאני רכשתי ההבדל היה מאות שקלים בין אמזון לארץ....