רשמים מביקור ברוסיה
שלום,
רק חזרתי מביקור ברוסיה ורציתי לשתף אותכם:
בזמן שבארץ מדברים על HDTV ברוב רוסיה עדיין קולטים שידורי טלוויזיה בעזרת אנטנה ביתית פשוטה ובאיכות זוועתית. רק למעט אנשים עם כסף יש צלחות פרטיות.
לאומת זאת שנכנסתי לחנות אודיו/וידאו שנחשבת טובה הופתעתי לגלות שם רק חברות ידועות כמו TANNOY, POLK AUDIO, DENON, B&W וכד'.
חשוב לציין שביקרתי בעיר בינונית ברוסיה.
בזמן שבארץ מדברים על HDTV ברוב רוסיה עדיין קולטים שידורי טלוויזיה בעזרת אנטנה ביתית פשוטה ובאיכות זוועתית. רק למעט אנשים עם כסף יש צלחות פרטיות.
לאומת זאת שנכנסתי לחנות אודיו/וידאו שנחשבת טובה הופתעתי לגלות שם רק חברות ידועות כמו TANNOY, POLK AUDIO, DENON, B&W וכד'.
חשוב לציין שביקרתי בעיר בינונית ברוסיה.
כן, יש שם הרבה מאוד ספריות להשכרת סרטים, אפילו בחנות קטנה למכירת אוכל (מכולת) ניתן למצוא השכרת סרטים.
כ- 50% של הסרטים על DVD.
גם אני קניתי לעצמי כמה סרטים. הבעיה היא שיש שם הרבה DVD מזויפים. לדוגמה מוכרים שם סרטים שעדיין לא יצאו בגירסת DVD על מדיה של ה DVD או כמה סרטים דחוסים על DVD בודד. לקח לי שבוע לברר איפה ניתן לקנות סרטים באיכות מקורית.
כ- 50% של הסרטים על DVD.
גם אני קניתי לעצמי כמה סרטים. הבעיה היא שיש שם הרבה DVD מזויפים. לדוגמה מוכרים שם סרטים שעדיין לא יצאו בגירסת DVD על מדיה של ה DVD או כמה סרטים דחוסים על DVD בודד. לקח לי שבוע לברר איפה ניתן לקנות סרטים באיכות מקורית.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- Sanchez
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 563
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 3 פעמים
אתה צריך להבין, שיש חנויות ברוסיה עם סחורה, שבישראל לא תהיה גם בעוד 100 שנה.ledirf כתב:שלום,
חשוב לציין שביקרתי בעיר בינונית ברוסיה....
כמות המולטי-מיליונרים שיש במוסקבה ובסנט פרבורג, לא מביישת אף בירה מערבית ואף יותר מכך.
לכן לבוא ולומר שראית B&W ו TANNOY בחנות שם, זה כמו לומר שנכנסת לקלאב-מרקט וראית חלב ושמנת במקרר.
SANCHEZ,
קודם כל ציינתי שהייתי בעיר קטנה יחסית (מי שלא יודעה יש פער גדול ברמת חיים בבמוסקבה ובסנט פרבורג ובשאר רוסיה).
בעיר שביקרתי ראיתי אנשים שאין להם כסף לחלב ושמנת.
נכון יש את המאפיה עם כסף הגדול, אבל תאמין לי הם לא חיים הרבה.
בחניות שביקרתי לא ראיתי שום דבר שלא ניתן לקנות בארץ.
קודם כל ציינתי שהייתי בעיר קטנה יחסית (מי שלא יודעה יש פער גדול ברמת חיים בבמוסקבה ובסנט פרבורג ובשאר רוסיה).
בעיר שביקרתי ראיתי אנשים שאין להם כסף לחלב ושמנת.
נכון יש את המאפיה עם כסף הגדול, אבל תאמין לי הם לא חיים הרבה.
בחניות שביקרתי לא ראיתי שום דבר שלא ניתן לקנות בארץ.
אכן, בזמנו בדקתי נושא של רכישת ציוד שם וגיליתי שלכל היצרנים הכבדים יש נציגות ברוסיה.
וגם במבט חטוף ב-TV ראיתי אצל אנשים בבית reveal הכי גדולים ולפני שבוע b&w n800.
ברור שבחנויות הרגילות הם מוכרים מוצרי אודיו המוניים - יענו DVD של KISS ומע' מיקרו של סאניו.
ובחדר "המקצועי" מחזיקים איזה רסיבר של סוני ב-300$ ו-DVD של קנווד.
וגם במבט חטוף ב-TV ראיתי אצל אנשים בבית reveal הכי גדולים ולפני שבוע b&w n800.
ברור שבחנויות הרגילות הם מוכרים מוצרי אודיו המוניים - יענו DVD של KISS ומע' מיקרו של סאניו.
ובחדר "המקצועי" מחזיקים איזה רסיבר של סוני ב-300$ ו-DVD של קנווד.