חווית משתמש tcl 845
אמרתי שאעדכן.
רכשתי בהמלצת הפורום את הטלויזיה ב85 אינץ'
אתמול ישבתי לראות משחק , הדעה שלי )הלא מקצועית)
אהבתי מאוד את הצבעים, אני אחד שאוהב בהיר ככה שהטלויזיה ענתה על זה.
הכל רץ חלק ( אני עם סלקום)
התמונה ברורה והסאונד חבל על הזמן ( ויתרתי על סאונדבר)
מה שכן, לא יודע למה, בהילוכים החוזרים של המהלכים, כשהוידאו רץ באיטיות - התמונה קופצת ולא חלקה כמו שהייתי רואה בסוני שיש לי . לא יודע למה ולמה לשייך את זה.
רכשתי בהמלצת הפורום את הטלויזיה ב85 אינץ'
אתמול ישבתי לראות משחק , הדעה שלי )הלא מקצועית)
אהבתי מאוד את הצבעים, אני אחד שאוהב בהיר ככה שהטלויזיה ענתה על זה.
הכל רץ חלק ( אני עם סלקום)
התמונה ברורה והסאונד חבל על הזמן ( ויתרתי על סאונדבר)
מה שכן, לא יודע למה, בהילוכים החוזרים של המהלכים, כשהוידאו רץ באיטיות - התמונה קופצת ולא חלקה כמו שהייתי רואה בסוני שיש לי . לא יודע למה ולמה לשייך את זה.
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3548
- נתן תודות: 1110 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
אתה יכול לעלות ווידאו שימחיש את מה שאתה מדבר עליו?
ניסית לדבר עם השירות לקוחות של TCL? הם מכירים את זה?
ניסית לדבר עם השירות לקוחות של TCL? הם מכירים את זה?
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 585 פעמים
מעבד תמונה...24/12/2023 10:37mikitb כתב: מה שכן, לא יודע למה, בהילוכים החוזרים של המהלכים, כשהוידאו רץ באיטיות - התמונה קופצת ולא חלקה כמו שהייתי רואה בסוני שיש לי . לא יודע למה ולמה לשייך את זה....
אני שבוע עם הטלויזיה
מאוד מאוד מרוצה
בטח ובטח שמחשב את התמורה למחיר.
חשןה להבין שאין לי עין מקצועית אלא בנאדם ממוצע שרןצה טלויזיה גדולה כדי לצפות במשחקי כדורגל בעיקר.
פלוס נוסף הוא הסאונד שיש לטלויזיה, ויתרתי על סאונד בר כי העוצמה שם טובה יותר מהסאונד ברים הממוצעים בשוק ואם אני ארצה באמת לשדרג את השמע אני צריך להסתכל על הסאונד ברים במחיר 4000+ .
בקיצור באמת מרוצה וממליץ.
תודה לפורום שעזר לי לבחור
מאוד מאוד מרוצה
בטח ובטח שמחשב את התמורה למחיר.
חשןה להבין שאין לי עין מקצועית אלא בנאדם ממוצע שרןצה טלויזיה גדולה כדי לצפות במשחקי כדורגל בעיקר.
פלוס נוסף הוא הסאונד שיש לטלויזיה, ויתרתי על סאונד בר כי העוצמה שם טובה יותר מהסאונד ברים הממוצעים בשוק ואם אני ארצה באמת לשדרג את השמע אני צריך להסתכל על הסאונד ברים במחיר 4000+ .
בקיצור באמת מרוצה וממליץ.
תודה לפורום שעזר לי לבחור