שאלה|מכירת טלויזיה יד 2
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4774
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 761 פעמים
אין שוק ל-oled יד שניה, אנשים פוחדים מעניין הצריבות וכו'. לגמרי שווה להשאיר לדעתי.
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4774
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 761 פעמים
אין לי הרבה מה להוסיף. תנסה לפרסם ותראה מה הענות.
לפי חוק, האחריות עוברת לקונה בגדול.24/12/2023 9:56hrox כתב: תוודא שהביטוח (אחריות אני מניח) תקפים גם למי שקונה ממך ולא רק עבור הקונה המקורי. לא בטוח שזה המצב....
כמובן שחברות מנסות להתנער מזה, אבל האחריות עוברת הלאה, בדיוק כמו שאם קונים רכב האחריות מועברת הלאה.
אני מכרתי פעמיים טלוויזיות יד2 בבאר שבע.
פעם אחת לפני חודש וקצת LG CS 65 אינץ ב 4800+- וגם בדצמבר 22 מכרתי Q95T של סמסונג בגודל 65 גם באזור 4000-5000 כבר לא זוכר.
טלוויזיה בגודל הזה, הקושי זה בשינוע(לא נכנס ברכב פרטי) בקושי ה 65 שמכרתי לאחרונה נכנסה לרוכש לרכב.
בהנחה שיסתדרו והדגם הזה קיים כבר כמה שנים, לך על אזור 8000-9000 ותראה איך מגיבים לזה. אם יש הרבה הצעות והם לא רציניות, המחיר ריאלי ובסוף יבוא מישהו רציני. אם לא פונים אליך בכלל, המחיר שלך גבוה מדי.
בהצלחה!
פעם אחת לפני חודש וקצת LG CS 65 אינץ ב 4800+- וגם בדצמבר 22 מכרתי Q95T של סמסונג בגודל 65 גם באזור 4000-5000 כבר לא זוכר.
טלוויזיה בגודל הזה, הקושי זה בשינוע(לא נכנס ברכב פרטי) בקושי ה 65 שמכרתי לאחרונה נכנסה לרוכש לרכב.
בהנחה שיסתדרו והדגם הזה קיים כבר כמה שנים, לך על אזור 8000-9000 ותראה איך מגיבים לזה. אם יש הרבה הצעות והם לא רציניות, המחיר ריאלי ובסוף יבוא מישהו רציני. אם לא פונים אליך בכלל, המחיר שלך גבוה מדי.
בהצלחה!
בן דודי קנה בזמנו cs77 חדשה ב8200 כך שלדעתי התמחור לא בכיוון. לדעתי איזור 6K לכל היותר.12/01/2024 0:32josef19 כתב: אני מכרתי פעמיים טלוויזיות יד2 בבאר שבע.
בהצלחה!...
לא מדויק....
רק האחריות הניתנת במסגרת החוק (שנה אחת) ניתנת להעברה גם הלאה.
במקרה של הרחבת אחריות (שזה המקרה כאן), נותן האחריות יכול להגדיר תנאים באופן חופשי כולל לא לאפשר העברת האחריות. צריך לבדוק ספציפית מה ההתניות.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78772
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
חוק האצבע שלי הוא שבשביל שיד שניה תהיה שווה זה צריך להיות משהו כמו חצי העלות של מוצר מקביל חדש (בהנחה שאין בעיות עם המוצר).
גם שוקל למכור אולד בת שנתיים אז בדקתי קצת
מבדיקה שלי אנשים במרקטפלייס מבקשים בסביבות 6K על 65 אינצ
זה באמת נשמע לי מוגזם
אם 77" חדשה תעלה קצת מעל 10,ף אני חושב שטלוויזיה שעדיין באחריות יכולה להימכר ב6 אלף, אולי קצת יותר
מניח שהמוכר יכול להאריך את האחריות בתשלום נוסף
מבדיקה שלי אנשים במרקטפלייס מבקשים בסביבות 6K על 65 אינצ
זה באמת נשמע לי מוגזם
אם 77" חדשה תעלה קצת מעל 10,ף אני חושב שטלוויזיה שעדיין באחריות יכולה להימכר ב6 אלף, אולי קצת יותר
מניח שהמוכר יכול להאריך את האחריות בתשלום נוסף