דווקא עכשיו...המלצה על בנק חדש?
-
Arabidopsis T
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 45
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 4 פעמים
טוב אז בזמנים קשים אלו..שהבנקים מנצלים את המצב כדי לעשות עלינו כמה שיותר כסף בהלוואות, אני מחפש לעבור לבנק אחר.
כרגע בדיסקונט שיודע להגיד כמה שהוא עוזר ללקוח אך בפועל מנצל את המצב לסחוט אותי בעמלות וריביות...
על מה אתם ממליצים? לא מעניין אותי סניפים, רק דיגיטל נורמלי ושיתנו ריבית על הפלוס.
כרגע בדיסקונט שיודע להגיד כמה שהוא עוזר ללקוח אך בפועל מנצל את המצב לסחוט אותי בעמלות וריביות...
על מה אתם ממליצים? לא מעניין אותי סניפים, רק דיגיטל נורמלי ושיתנו ריבית על הפלוס.
עמלות אני לא משלם כבר תקופה מאוד ארוכה.
הספיקה שיחת טלפון אחת, שבה הציעו לבטל לי את כלל העמלות לשנה...אמרתי 3 שנים ואחרי כמה דקות אישרו את זה.
לגבי ריבית על הפלוס....יש כמה שנותנים גרושים. במקום זה תסגור כספים פנויים בפק"מ למשל, או בקרנות כספיות.
הספיקה שיחת טלפון אחת, שבה הציעו לבטל לי את כלל העמלות לשנה...אמרתי 3 שנים ואחרי כמה דקות אישרו את זה.
לגבי ריבית על הפלוס....יש כמה שנותנים גרושים. במקום זה תסגור כספים פנויים בפק"מ למשל, או בקרנות כספיות.
-
Arabidopsis T
- חבר שרק התחיל

לא שילמתי עמלות בחיי, לאחרונה בעקבות החלפת עבודה התחילו לגנוב אותי בעמלות בדיסקונט. ביקשתי פטור אמרו לי לך תז**ן, אז מחפש בנק אחר.
עשו לי משהו כזה בלאומי לפני עשר שנים ואין לי כוח למשחקים, פשוט עזבתי.
עשו לי משהו כזה בלאומי לפני עשר שנים ואין לי כוח למשחקים, פשוט עזבתי.
- toxin
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9355
- נתן תודות: 49 פעמים
- קיבל תודות: 742 פעמים
אם אתה לקוח טוב אין שום סיבה שלא יתנו לך פטור מעמלות בבנק שלך. הם גם ככה עושים עליך כסף מדברים אחרים שסוחטים ממך, לפחות תתעקש על זה.
היה כאן לפני כמה חודשים פוסט די דומה שמישהו חיפש לעבור בנק והמסקנה הסופית הייתה שכולם נבלות. לא תמצא בנק שילך לקראת הלקוח.
היה כאן לפני כמה חודשים פוסט די דומה שמישהו חיפש לעבור בנק והמסקנה הסופית הייתה שכולם נבלות. לא תמצא בנק שילך לקראת הלקוח.
במקרה כזה תטריח את עמצך לסניף, תבקש לדבר עם סגן מנהל הסניף או המנהל עצמו, תודיע לו שאתה מתכוון לעבור בנק.
הם בדרך כלל לא מאמינים (כי הרוב לא עושים זאת).
תסביר להם שבעוד כמה ימים כשזה באמת יקרה והם יקבלו פקודה להעביר את כל החשבון- לא יעזור מצידם כלום ולא תשאר אצלם, גם אם בסוף כן יתנו לך מה שמגיע לך.
ממליץ לך לאיים במעבר ל ONE ZERO.
ובלי שום קשר תגיד להם שגם כך אין להם זכות קיום. אני מאוד אוהב להקניט אותם... ולומר שעוד מעט לא ישאר מהסניפים שלהם כלום ושום דבר ! הם יודעים את זה טוב מאוד !
הם בדרך כלל לא מאמינים (כי הרוב לא עושים זאת).
תסביר להם שבעוד כמה ימים כשזה באמת יקרה והם יקבלו פקודה להעביר את כל החשבון- לא יעזור מצידם כלום ולא תשאר אצלם, גם אם בסוף כן יתנו לך מה שמגיע לך.
ממליץ לך לאיים במעבר ל ONE ZERO.
ובלי שום קשר תגיד להם שגם כך אין להם זכות קיום. אני מאוד אוהב להקניט אותם... ולומר שעוד מעט לא ישאר מהסניפים שלהם כלום ושום דבר ! הם יודעים את זה טוב מאוד !
-
Arabidopsis T
- חבר שרק התחיל

חשבתי לנסות את בנק ירושלים, איך האפליקציה שלהם?
אם אתה רוצה בנק טוב שנותן שרותים תשאל סוחר רכב משומש / טרייד אין
כשאתה יושב אצלם וצריך לעשות העברה מהירה שלא בשעות המקובלות, יש בנקים עם מרכזי שרות יותר טובים מאחרים
נתקלתי בזה פעם אבל שכחתי איזה בנקים אמרו לי שהם הכי טובים בנושא
כשאתה יושב אצלם וצריך לעשות העברה מהירה שלא בשעות המקובלות, יש בנקים עם מרכזי שרות יותר טובים מאחרים
נתקלתי בזה פעם אבל שכחתי איזה בנקים אמרו לי שהם הכי טובים בנושא
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46323
- נתן תודות: 1965 פעמים
- קיבל תודות: 5066 פעמים
@toxin
רוב העונים בסקרים האלו עושים את זה דרך פלטפורמות שמשלמות להם על מענה לסקרים מהבית, אם יצא לך פעם לענות על סקר כזה, אז אתה בטח יודע עד כמה הוא אמין
מעבר לזה, על מנת לענות בצורה נכונה לסקר שמשווה בין הבנקים, צריך להיות לקוח פעיל של כל הבנקים וכזה שמשתמש בכל שירותי הבנקים בצורה דומה, כמובן שנדיר מאוד למצוא כאלו אנשים, לכן קשה לקבל אמינות של סקר כזה.
רוב העונים בסקרים האלו עושים את זה דרך פלטפורמות שמשלמות להם על מענה לסקרים מהבית, אם יצא לך פעם לענות על סקר כזה, אז אתה בטח יודע עד כמה הוא אמין

מעבר לזה, על מנת לענות בצורה נכונה לסקר שמשווה בין הבנקים, צריך להיות לקוח פעיל של כל הבנקים וכזה שמשתמש בכל שירותי הבנקים בצורה דומה, כמובן שנדיר מאוד למצוא כאלו אנשים, לכן קשה לקבל אמינות של סקר כזה.
אין שום משמעות היום לסניף/בנק ולפקידים !
עברו הזמנים שהיית מגיע לסניף ורואה שם את הפקיד שיושב שם כבר 20-30 שנה.
כל אלו כבר פרשו ומאז מעסיקים ילדים שמחליפים אותם (או שהם עצמם עוזבים) כל שנתיים.
אתה מגיע לסניף ולא מכיר שם אף אחד. אין לאף אחד שום סנטימנט אליך, כי אתמול הוא לא עבד שם ומחר הוא כבר לא יהיה שם !
לפני כארבע שנים הוצאתי את כל כספי ההשקעות מהבנק לחברת השקעות חיצונית. לבקשתם ביקשו להפגש איתי... ישבו מולי מנהל המחלקה, סגן מנהל הסניף ומנהלת הסניף.
דרשתי שישוו לי את התנאים שקיבלתי מחוץ לבנק. לא יכלו/רצו.
ביקשתי מהם שיתנו לי סיבות להשאר אצלם...הם היו בהלם ולא יכלו להוציא מילה אחת הגיונית/נורמאלית.
כמובן שבסיום השיחה כל הכסף עבר מהם החוצה.
עברו הזמנים שהיית מגיע לסניף ורואה שם את הפקיד שיושב שם כבר 20-30 שנה.
כל אלו כבר פרשו ומאז מעסיקים ילדים שמחליפים אותם (או שהם עצמם עוזבים) כל שנתיים.
אתה מגיע לסניף ולא מכיר שם אף אחד. אין לאף אחד שום סנטימנט אליך, כי אתמול הוא לא עבד שם ומחר הוא כבר לא יהיה שם !
לפני כארבע שנים הוצאתי את כל כספי ההשקעות מהבנק לחברת השקעות חיצונית. לבקשתם ביקשו להפגש איתי... ישבו מולי מנהל המחלקה, סגן מנהל הסניף ומנהלת הסניף.
דרשתי שישוו לי את התנאים שקיבלתי מחוץ לבנק. לא יכלו/רצו.
ביקשתי מהם שיתנו לי סיבות להשאר אצלם...הם היו בהלם ולא יכלו להוציא מילה אחת הגיונית/נורמאלית.
כמובן שבסיום השיחה כל הכסף עבר מהם החוצה.
אני חולק על דעתך. אני נעזר לעיתים בפקיד שנמצא בבנק הרבה שנים, אני יכול לטלפון אליו ישירות ו/או לשלוח לו הודעה ישירות.
לא מוכן לעבור לבנק שבו אני צריך לרדוף אחרי הזנב כדי לדבר עם מישהו שיכול לעזור לי במה שאני צריך.
לא מוכן לעבור לבנק שבו אני צריך לרדוף אחרי הזנב כדי לדבר עם מישהו שיכול לעזור לי במה שאני צריך.
אבל פשוט לא נשארו כאלה.
אני באותו הסניף 34 שנים וכל אותם הפקידים מזמן כבר לא שם.
במקומם יושבים ילדים שמתחלפים כל שנתיים. עוד לפני שאתה זוכר את שמם אומרים לך שהם כבר לא שם.
בלי שום קשר, אני כבר שנים רבות לא מופיע בסניף, כי פשוט אין לי מה לעשות שם.
כל הפעולות דיגיטליות והסניף הפך בשבילי למיותר לחלוטין.
עברתי עיר פעמיים ב 17 שנים האחרונות ולא ראיתי צורך לשנות את הסניף, כי פשוט אני לא זקוק לסניף הפיזי !
אני באותו הסניף 34 שנים וכל אותם הפקידים מזמן כבר לא שם.
במקומם יושבים ילדים שמתחלפים כל שנתיים. עוד לפני שאתה זוכר את שמם אומרים לך שהם כבר לא שם.
בלי שום קשר, אני כבר שנים רבות לא מופיע בסניף, כי פשוט אין לי מה לעשות שם.
כל הפעולות דיגיטליות והסניף הפך בשבילי למיותר לחלוטין.
עברתי עיר פעמיים ב 17 שנים האחרונות ולא ראיתי צורך לשנות את הסניף, כי פשוט אני לא זקוק לסניף הפיזי !
- JamesStone
- חבר ותיק

- תגובות: 1602
- שם מלא: James Stone
- נתן תודות: 519 פעמים
- קיבל תודות: 148 פעמים
מתייחס רק לעניין הריבית על הפלוס.. מסתבר שאפליקצית Paybox משלמת 3% שנתי על היתרה באפליקציה.
(שמעתי את זה לראשונה בפודקאסט של אמסטרדמסקי)
ג'יימס
(שמעתי את זה לראשונה בפודקאסט של אמסטרדמסקי)
ג'יימס
בחייך, אל תאמין לכל שטות שמספרים לך. תקרא את האותיות הקטנות.
האמת, מאמסטקדמסקי היתי מצפה ליותר...למרות שגם הוא די רדוד ומספר מעשיות שאולי רק ילדים מתחת לגיל 10 לא מכירים, או כל מיני כאלה מנותקים שחזרו זה עתה מהירח.
אז לגבי PAYBOX, מדובר על יתרה עד 20K ש"ח. ומה מקבלים ? 3% שנתי ?
אני אתן לך לחשב כמה זה בדרכמות !
כמובן שכל העסק גם לא אוטומטי, וצריך להכנס ולהפעיל את זה.
ולא לשכוח...יש על זה גם מס בסוף...אבל זה כמובן לא קשור ל PAYBOX.
האמת, מאמסטקדמסקי היתי מצפה ליותר...למרות שגם הוא די רדוד ומספר מעשיות שאולי רק ילדים מתחת לגיל 10 לא מכירים, או כל מיני כאלה מנותקים שחזרו זה עתה מהירח.
אז לגבי PAYBOX, מדובר על יתרה עד 20K ש"ח. ומה מקבלים ? 3% שנתי ?
אני אתן לך לחשב כמה זה בדרכמות !
כמובן שכל העסק גם לא אוטומטי, וצריך להכנס ולהפעיל את זה.
ולא לשכוח...יש על זה גם מס בסוף...אבל זה כמובן לא קשור ל PAYBOX.
שיפרו את איכות האפלקיציה וקיצרו משמעותית את הזמן למענה מנציג אנושי?...
איתה לי מחשבה לעבור אליהם, ראיתי לא מאט תלונות ופחות יש רצון להתעסק עם קפיצות אינסופיות בין הבנקים.