מכונת קפה אוטומטית בנויה של סימנס

פורום מכונות קפה אוטומטיות, מכונות קפה פודים ומכונות קפה לקפסולות נספרסו ותואמות
שלח תגובה
Moto פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 402
נתן תודות: 50 פעמים
קיבל תודות: 86 פעמים

שליחה #1 

אנו עומדים בפני רכישה של מכונת קפה בנויה של סימנס ( iq700 CT636LES6). אשמח לשמוע את דעתכם (מעבר לאסתטיקה במטבח שמכונה מספקת) - איך המכונה, הקפה שיוצא ממנה ?
The following line is true
The previous line is false
רשימת הציוד: LG G5 83|LG G2 77|Anthem MRX 1140|Kef Meta R7, R6, R3|SVS 2000 Pro*2|Nvidia Shield PRO 2019|Synology 920+|AC infinity AIRCOM T8|Morel PMC 600*4

נעם_Noam
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 163
נתן תודות: 46 פעמים
קיבל תודות: 35 פעמים

שליחה #2 

רק מוודא - בנויה הכוונה מובנת ומשולבת בארונות?
אם כן, דעתי היא נגד. אין לי ניסיון עם הדגם הספציפי הזה, אבל מכונה מובנת תגביל אותך. זאת עלולה להיות התחייבות גדולה מראש. אם זה מתבצע במקביל לשיפוץ המטבח אז המכונה יכולה להאריך שנים פחות מהמטבח שסביבה, שינוע שלה למעבדה בעת תקלה עלול להיות פחות נוח מזה של מכונה "רגילה" ואכזבה מהביצועים שלה תהיה מאכזבת כפליים. בעיניי, וזו רק דעתי, מכונות מובנות מציעות בעיקר את הפיתוי האסתטי ולעיתים קרובות מדי מגיעות בהמלצת מעצב/ת פנים שלא מבינים כלום במכונות קפה (לא רומז חלילה שזה המקרה שלכם).
בהצלחה 🤘🏻

Moto פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 402
נתן תודות: 50 פעמים
קיבל תודות: 86 פעמים

שליחה #3 

14/01/2024 8:35  
נעם_Noam כתב:
רק מוודא - בנויה הכוונה מובנת ומשולבת בארונות?
אם כן, דעתי היא נגד. אין לי ניסיון עם הדגם הספציפי הזה, אבל מכונה מובנת תגביל אותך. זאת עלולה להיות התחייבות גדולה מראש. אם זה מתבצע במקביל לשיפוץ המטבח אז המכונה יכולה להאריך שנים פחות מהמטבח שסביבה, שינוע שלה למעבדה בעת תקלה עלול להיות פחות נוח מזה של מכונה "רגילה" ואכזבה מהביצועים שלה תהיה מאכזבת כפליים. בעיניי, וזו רק דעתי, מכונות מובנות מציעות בעיקר את הפיתוי האסתטי ולעיתים קרובות מדי מגיעות בהמלצת מעצב/ת פנים שלא מבינים כלום במכונות קפה (לא רומז חלילה שזה המקרה שלכם).
בהצלחה 🤘🏻
...
תודה על התגובה, אכן בנויה ומשולבת בארון מטבח.
אסתטיות אכן מאוד חשובה לנו, לכן מעוניינים בפתרון מסוג זה (אוהבים חלל נקי במטבח). כרגע משתמשים במכונה של נספרסו, כך שבכל אופן, שידרוג מובטח … 😀 (יש כבר דגם חדש/ מחליף - CT718L1B0)
The following line is true
The previous line is false
רשימת הציוד: LG G5 83|LG G2 77|Anthem MRX 1140|Kef Meta R7, R6, R3|SVS 2000 Pro*2|Nvidia Shield PRO 2019|Synology 920+|AC infinity AIRCOM T8|Morel PMC 600*4

Arie10
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2540
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 286 פעמים

שליחה #4 

אני חושב שזו טעות, כי מכונות כאלה אמורות לענות רק על האסטטיקה.
העלות שלהן ביחס לתמורה פשוט הזויה.
אבל בלי שום קשר אם תחליט בכל זאת ללכת על זה- קנה באמזון (כנראה בגרמניה יהיה הזול ביותר).

אני במקומך קונה בסכומים הללו JURA מהסדרות הגבוהות יותר (למשל Z) ומקבל באמת רולס רויס.

נעם_Noam
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 163
נתן תודות: 46 פעמים
קיבל תודות: 35 פעמים

שליחה #5 

בגדול אני מסכים פה עם אריה. אישית הייתי הולך על דגם פשוט יותר של יורה (כמו סדרת e), אבל אם יש דגש חזק על אסתטיקה אז סדרת ה-Z הרבה יותר מרשימה.

שלח תגובה

חזור אל “מכונות אוטומטיות, פודים וקפסולות”