מכונת קפה אוטומטית בנויה של סימנס
-
Moto
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 402
- נתן תודות: 50 פעמים
- קיבל תודות: 86 פעמים
אנו עומדים בפני רכישה של מכונת קפה בנויה של סימנס ( iq700 CT636LES6). אשמח לשמוע את דעתכם (מעבר לאסתטיקה במטבח שמכונה מספקת) - איך המכונה, הקפה שיוצא ממנה ?
The following line is true
The previous line is false
רק מוודא - בנויה הכוונה מובנת ומשולבת בארונות?
אם כן, דעתי היא נגד. אין לי ניסיון עם הדגם הספציפי הזה, אבל מכונה מובנת תגביל אותך. זאת עלולה להיות התחייבות גדולה מראש. אם זה מתבצע במקביל לשיפוץ המטבח אז המכונה יכולה להאריך שנים פחות מהמטבח שסביבה, שינוע שלה למעבדה בעת תקלה עלול להיות פחות נוח מזה של מכונה "רגילה" ואכזבה מהביצועים שלה תהיה מאכזבת כפליים. בעיניי, וזו רק דעתי, מכונות מובנות מציעות בעיקר את הפיתוי האסתטי ולעיתים קרובות מדי מגיעות בהמלצת מעצב/ת פנים שלא מבינים כלום במכונות קפה (לא רומז חלילה שזה המקרה שלכם).
בהצלחה
אם כן, דעתי היא נגד. אין לי ניסיון עם הדגם הספציפי הזה, אבל מכונה מובנת תגביל אותך. זאת עלולה להיות התחייבות גדולה מראש. אם זה מתבצע במקביל לשיפוץ המטבח אז המכונה יכולה להאריך שנים פחות מהמטבח שסביבה, שינוע שלה למעבדה בעת תקלה עלול להיות פחות נוח מזה של מכונה "רגילה" ואכזבה מהביצועים שלה תהיה מאכזבת כפליים. בעיניי, וזו רק דעתי, מכונות מובנות מציעות בעיקר את הפיתוי האסתטי ולעיתים קרובות מדי מגיעות בהמלצת מעצב/ת פנים שלא מבינים כלום במכונות קפה (לא רומז חלילה שזה המקרה שלכם).
בהצלחה

-
Moto
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 402
- נתן תודות: 50 פעמים
- קיבל תודות: 86 פעמים
תודה על התגובה, אכן בנויה ומשולבת בארון מטבח.14/01/2024 8:35נעם_Noam כתב: רק מוודא - בנויה הכוונה מובנת ומשולבת בארונות?
בהצלחה
...
אסתטיות אכן מאוד חשובה לנו, לכן מעוניינים בפתרון מסוג זה (אוהבים חלל נקי במטבח). כרגע משתמשים במכונה של נספרסו, כך שבכל אופן, שידרוג מובטח …
(יש כבר דגם חדש/ מחליף - CT718L1B0)The following line is true
אני חושב שזו טעות, כי מכונות כאלה אמורות לענות רק על האסטטיקה.
העלות שלהן ביחס לתמורה פשוט הזויה.
אבל בלי שום קשר אם תחליט בכל זאת ללכת על זה- קנה באמזון (כנראה בגרמניה יהיה הזול ביותר).
אני במקומך קונה בסכומים הללו JURA מהסדרות הגבוהות יותר (למשל Z) ומקבל באמת רולס רויס.
העלות שלהן ביחס לתמורה פשוט הזויה.
אבל בלי שום קשר אם תחליט בכל זאת ללכת על זה- קנה באמזון (כנראה בגרמניה יהיה הזול ביותר).
אני במקומך קונה בסכומים הללו JURA מהסדרות הגבוהות יותר (למשל Z) ומקבל באמת רולס רויס.