בקשר לקליטת שידורי קשת ורשת באיכות HD מלאה, ובחינם, בלווין עמוס 7

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
רמאש פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1621
נתן תודות: 15 פעמים
קיבל תודות: 73 פעמים

שליחה #1 

ממה שיש פה
https://www.lyngsat.com/freetv/Israel.html
גם אתם ראיתם את ההודעה הזאת?

לידיעת ציבור הצופים הקולט באמצעות צלחת לוויינית את שידורי הערוצים 12 ו־13 המופצים באמצעות לוויין עמוס 7:
הרשות השניה לשידורי טלוויזיה ורדיו, החליטה להפסיק את השידורים שלה דרך הלווין, השידורים שלה דרך הלווין, יופסקו החל מיום 31.12.23,
יודגש כי אפשר להמשיך ולקלוט את שידורי הערוצים 12 ו־13 באמצעות הפלטפורמות YES, הוט, עידן+ ופלטפורמות נוספות.
לשאלות פנו, אל מספר הטלפון, 9524*

למה לדעתכם הרשות השנייה מפסיקה משם את השידורים של קשת 12 ושל רשת 13?
אני לא מצאתי דרך מנוע חיפוש של גוגל עוד מידע בנושא הזה.
לי זה נראה מוזר ההחלטה הזאת של הרשות השנייה להפסיק לשדר דרך לווין, כי יותר קשה ליקלוט את עידן פלוס למי שיש לו בעיה לשים את האנטנה על הגג, ואיכות תמונת השידור של קשת ורשת בעידן פלוס דרך האנטנה היא לא של HD, כמו שיש דרך הלווין,
ולצפות בזה בצורה אחרת זה בתוספת תשלום לא קטנה כאשר יוקר המחיה במדינת ישראל הוא מאוד גבוה, ולא כולם רוצים להיות תלויים בשידור דרך האינטרנט, כאשר מי שלקוח ביס גם דרך לווין וגם דרך האינטרנט, אז לא בטוח האם מתאריך 1.1.2024 הוא יוכל לצפות משם בערוץ הטלוויזיה קשת 12,
ודרך האינטרנט כל זמן יותר קצר יש פרסומות בערוצי הטלוויזיה האלה,
ודרך שידורי טלוויזיה רב ערוצית באינטרנט, אם צופים בערוצים האלה אז אם לא רוצים בינתים ללחוץ על לחצן כלשהו בשלט, אז יש הודעה שיכולה להפריע בצפיה באם לא מאשרים שממשיכים לצפות, מתי שלא מעדיפים לראות את ההודעה הזאת.
הנושאים שלי בקהילת הפורומים הזאת

search.php?search_id=egosearch

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78769
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5372 פעמים

שליחה #2 

למה? כסף. זה לא סיפור זול לשדר עם לויין.

יש עם זה לא מעט בעיות

1. אנשים במקומות יותר נידחים יתקשו לקלוט את הערוצים בדרך אחרת
2. מדינות קרובות אלינו יש שצופים בדרך זו. ישראלים בקפריסין למשל.
3. מוזר לי שההתראה כל כך קצרה וזה נעשה באמצע מלחמה.

רמאש פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #3 

ולדעתך לשדר בלווין אבל באיכות של SD, במקום באיכות של HD, אז זה לא בהרבה יוזיל את המחיר הכספי לשדר בלווין?

רמאש פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #4 

קיבלתי קודם תשובה מהרשות השנייה,
הם אמרו לי שהם הבינו את הטענות שלהם אבל ההחלטה שלהם היא לא מתוך שמחה, אלא בגלל שזה עולה להם הרבה כסף להמשיך לשדר גם לא באיכות HD דרך לווין, ושהם מעדיפים לשלם את הכסף הזה, אל דברים שהם לטובת הציבור, הם לא אמרו איזה דברים, אבל הם אמרו לא בתחום לוויני התיקשורת שלדעתם הולכים ונעלמים לטובת האינטרנט.
אני לא יודע האם באמת הם עצובים על זה, אבל זה מראה על חוסר אטימות, וניתוק מהמציאות, מצדם לגרום לאדם גם אם הוא לא יכול בגלל יוקר מחיה גבוה, לשלם כל חודש כסף לחברת טלוויזיה רב ערוצית, ולא כולם רוצים להיות תלויים באינטרנט, ולראות כל כמה דקות פרסומות במיוחד באתר האינטרנט של רשת 13.
איך אומרים, רק בישראל רוצים להפסיק לשדר דרך לווין, לפיתרון פחות טוב שזה דרך האינטרנט.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78769
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5372 פעמים

שליחה #5 

אבל הם לא משדרים בחינם את התכנים האלה באינטרנט... החברות משדרות

asaf23
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 7942
נתן תודות: 69 פעמים
קיבל תודות: 271 פעמים

שליחה #6 

איזו מין התראה זו של שבועיים? אולי מישהו במילואים ויש לו בבית צלחת לוויין?

אמנם בציבור היהודי צלחת לוויין מעולם לא תפסה, אך במגזר הערבי (כולל הדרוזים) צופים באמצעות צלחת. עכשיו יקבלו את החדשות מאל-ג׳זירה (טוב שהתאגיד עדיין משדר). וכמובן שהכסף שנחסך לא יועבר לטובת שדרוג השידור בעידן ל-HD...

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”