אני לא ניסיתי את הקונפיגורציה הזאת בעצמי אבל אני לא מוצא אף סיבה למה זה לא יכול לעבוד...vitalyi כתב:אבי, זה עלול לא לעבוד. באחד הניסיונות האינסופיים שלי לחבר באס אופטימלי גם במוסיקה וגם בסרטים ניסיתי לחבר כך את המגבר MF5 (מיציאה pre) ואת ה-Pioneer AX3. הבאס של MF5 היה אנמי, וערוץ ה-LFE של הרסיבר נאלם בכלל! לקח לי זמן לאתר "לאן" הוא נאלם... לכן בחיבור המשולב של סאב (גם לרסיבר וגם למגבר) צריך להוסיף מפסקים לכבלים המחוברים לסאב (או לנתק אותם ידנית).cavi כתב:עמית חבר גם למגבר וגם לרסיבר, אבל עכשו שאני חושב על זה יכולה להיות בעיה שהרסיבר יקבל "אות כפול" כלומר בסצנה של פיצוץ לדוגמה הוא יקבל גם LFE וגם את הבאס של הקדמיים, אין עם זה בעיה אבל תחבר את הרסיבר לכניסה L ואת המגבר לכניסה R (או ההיפך) ולא לכניסת הקואקס שלו (במידה וקיימת) וזהו פתרנו את הבעיה...
......
אם המגבר יחובר לכניסת R בסאב והרסיבר לL (או ההיפך) זה צריך לעבוד לא בעיה.
זה אותו דבר כמו לקחת מגבר סטריאו ולחבר לכניסת הCD שלו (לדוגמה) בחיבור R דיסקמן ובL קומפקט, מה שיקרה זה פשוט מאוד הערוץ הימני ינגן דיסקמן והשמאלי CD..
אותו הדבר בסאב רק שאין 2 רמקולים אך יש 2 כניסות.
עמית, זה שהסאב ב1400₪ נשמע דומיננטי יותר זה לא אומר שהוא טוב יותר..
אתה לא צריך לשמוע בס דומיננטי, אתה צריך שהסאב ישתלב לך עם הרמקולים כך שתרגיש שהבס מופק גם הוא מהרמקולים ולא מן הסאב...
ויטאלי, לא הייתי ממהר לפסול את הסאב של קליפש, כל אחד והאוזניים שלו..