אפקטים של LFE עם מגבר סטריאו
לא, הוא יקבל את הבאס של הקדמיים (התדרים שהם לא יכולים להפיק) ולא כערוץ סאב.
חבר את הסאב לרסיבר ישירות, ובמידה ואתה רוצה להנות מכל העולמות (כלומר גם סאב בסרטים שיהיה ערוץ סאב וגם סאב במוזיקה) אז אתה יכול לחבר את הרסיבר לכניסה R בסאב ואת המגבר ל-L או ההיפך, במידה ויש לך כניסת קואקס חבר אלו את מגבר הסטריאו.
בהצלחה
.
חבר את הסאב לרסיבר ישירות, ובמידה ואתה רוצה להנות מכל העולמות (כלומר גם סאב בסרטים שיהיה ערוץ סאב וגם סאב במוזיקה) אז אתה יכול לחבר את הרסיבר לכניסה R בסאב ואת המגבר ל-L או ההיפך, במידה ויש לך כניסת קואקס חבר אלו את מגבר הסטריאו.
בהצלחה
נערך לאחרונה על ידי cavi ב 15/09/2007 22:20, נערך פעם 1 בסך הכל.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
עמית חבר גם למגבר וגם לרסיבר, אבל עכשו שאני חושב על זה יכולה להיות בעיה שהרסיבר יקבל "אות כפול" כלומר בסצנה של פיצוץ לדוגמה הוא יקבל גם LFE וגם את הבאס של הקדמיים, אין עם זה בעיה אבל תחבר את הרסיבר לכניסה L ואת המגבר לכניסה R (או ההיפך) ולא לכניסת הקואקס שלו (במידה וקיימת) וזהו פתרנו את הבעיה..
.
אבי, זה עלול לא לעבוד. באחד הניסיונות האינסופיים שלי לחבר באס אופטימלי גם במוסיקה וגם בסרטים ניסיתי לחבר כך את המגבר MF5 (מיציאה pre) ואת ה-Pioneer AX3. הבאס של MF5 היה אנמי, וערוץ ה-LFE של הרסיבר נאלם בכלל! לקח לי זמן לאתר "לאן" הוא נאלם... לכן בחיבור המשולב של סאב (גם לרסיבר וגם למגבר) צריך להוסיף מפסקים לכבלים המחוברים לסאב (או לנתק אותם ידנית).cavi כתב:עמית חבר גם למגבר וגם לרסיבר, אבל עכשו שאני חושב על זה יכולה להיות בעיה שהרסיבר יקבל "אות כפול" כלומר בסצנה של פיצוץ לדוגמה הוא יקבל גם LFE וגם את הבאס של הקדמיים, אין עם זה בעיה אבל תחבר את הרסיבר לכניסה L ואת המגבר לכניסה R (או ההיפך) ולא לכניסת הקואקס שלו (במידה וקיימת) וזהו פתרנו את הבעיה...
...
ויטלי
אם יש לך רק מגבר עם יציאת SUB - חבר אותו ל-SUB וזהו, את ערוץ ה-LFE לא תוכל לקבל - כי במגבר אין מפענח AC3/DTS. כפי שכתבו קודמי, תוכל לשמוע עם ה-SUB את התדירויות הנמוכות של ערוצי המגבר.amitbak כתב:אבי יש לי רק רסיבר סטריאו ה797 וזהו.
אין לי רסיבר לק"ב.
מצטער אבל לא הבנתי כל-כך איך לחבר ולמה
אף פעם לא התעסקתי עים סאב ולפני שאני
קונה אני רוצה להיות בטוח....
ויטלי
חזרתי עכשיו מסיבוב בכמה חנויות ובדקתי סאבים
מישהו יכול אולי להסביר לי איך סאב של 1400 שח
זול ופשוט נישמע יותר טוב מסאב של 3000-4000 שח.
שמעתי את הקליפש bnw ואמריקן אקוסטיק מה אני אגיד לכם
האמריקן אקוסטיק נשמע יותר דומיננטי משני האחרים שמעתי אותם רק במצב של סטריאו
מוזיקה נטו במשך כשעה וחצי עים הדיסקים שלי בשילוב מדפיים של jbl .
שלושתם אגב סינים טהורים.
מסקנה אף על פי שאמריקן אקוסטיק הוא "סתם" מוצר על פי עוסקים בתחום
הוא עמד בגבורה מול 15 אינץ של bnw וקליפש 10 אינ"ץ .
עכשיו שוב אני בדילמה כי אני מחפש מותגים ומתברר לי שגם מוצרי מדבקה עושים
עבודה לא רעה.
מישהו יכול אולי להסביר לי איך סאב של 1400 שח
זול ופשוט נישמע יותר טוב מסאב של 3000-4000 שח.
שמעתי את הקליפש bnw ואמריקן אקוסטיק מה אני אגיד לכם
האמריקן אקוסטיק נשמע יותר דומיננטי משני האחרים שמעתי אותם רק במצב של סטריאו
מוזיקה נטו במשך כשעה וחצי עים הדיסקים שלי בשילוב מדפיים של jbl .
שלושתם אגב סינים טהורים.
מסקנה אף על פי שאמריקן אקוסטיק הוא "סתם" מוצר על פי עוסקים בתחום
הוא עמד בגבורה מול 15 אינץ של bnw וקליפש 10 אינ"ץ .
עכשיו שוב אני בדילמה כי אני מחפש מותגים ומתברר לי שגם מוצרי מדבקה עושים
עבודה לא רעה.
לא יודע לגבי B&W, אבל KLIPSH לא מתאים למוסיקה - לא פלא שלא אהבת.
סאב במוסיקה חייב להיות מהיר ולא בומי. קח למשל את הקלטות הג'ז עם קונטרבס ושים לב על הפריטות - הן חייבות להיות "ממוקדות" , לא מרוחות וללא "הד".
סאב במוסיקה חייב להיות מהיר ולא בומי. קח למשל את הקלטות הג'ז עם קונטרבס ושים לב על הפריטות - הן חייבות להיות "ממוקדות" , לא מרוחות וללא "הד".
ויטלי