שלמשל כתוב בהם על התרחבות תכני שירותי הסטרימינג של פיקוק ושל פאראמונט פלוס, כולל מה שמשודר בהם ומה שצריך להיות משודר בהם,
ושלצורך הדוגמא הוקמה במציאות באירופה, חברת הסטרימינג של סקיישואוטיים המשדרת הרבה מאוד תכנים משירותי הסטרימינג של פיקוק ושל פאראמונט פלוס ושהחברה של שירות הסטרימינג הזאת ממשיכה להצליח באירופה.
אני היחיד בישראל שפירסם על שירות הסטרימינג האירופאי Skyshowtime.
ושהמניות של פאראמונט ושל פיקוק ממשיכות להיות חזקות.
אני מתכוון לאשכול הזה.
viewtopic.php?f=85&t=375055
ושכתוצאה מזה אז שבהמשך גם ביס מבינים שזה טוב לשדר תכנים של שירותי הסטרימינג של פאראמונט פלוס ושל פיקוק.
שירותי הסטרימינג "פיקוק" ו"פרמאונט+" אמנם אינם זמינים בישראל, אך בארצות הברית הם הפכו לשירותים פופולריים למדי עם מיליוני מנויים – והיום (שני) נודע כי התכנים שלהם ישודרו החל מהשנה הקרובה ב-yes.
https://www.google.com/amp/s/www.israel ... 96%3famp=1
נראה לי בינתים שזה לא הסכם בלעדי בין פאראמונט פלוס ופיקוק לבין יס, בישראל.
כי כיום יש בעולם מטרה שגם אם האדם לא לקוח בחברת טלוויזיה רב ערוצית מסויימת, אז שהוא גם יוכל לצפות בתכני השידור, של אותה חברת שידורים.
כאשר בחברת שירות הסטרימינג של פאראמונט פלוס, פאראמונט גלובאל, אמרו לי שבהסכם שצריך להיות עם יס הישראלית, זה לא כל תכני השידור של פאראמונט פלוס,
ושברוב המקרים אם העסקה היא לא על כל תכני שירות הסטרימינג שלה, אז חברת פאראמונט, לא מפרסמת על העסקה הזאת, לא באתר האינטרנט שלה, ולא ברשתות החברתיות שלה,
ונכון לעכשיו, לא באתר האינטרנט של פאראמונט פלוס ולא ברשתות החברתיות שלה, לא כתוב שבחודש הבא, תכני פאראמונט פלוס יהיו גם בחברת יס הישראלית,
בפאראמונט גם אמרו לי, שפאראמונט מתכוונת להפעיל את שירות הסטרימינג שלה פאראמונט פלוס גם במדינת ישראל, בלי חובה לשלם כסף גם על חבילת הבסיס ביס, וגם על התכנים של פאראמונט פלוס, כנראה בשנת 2025.
כמו שיש בישראל את שירותי הסטרימינג של דיסני ונטפליקס, שהתשלום לצפיה בתגנים האלה מהלקוח עובר רק אליהם, אז גם התשלום לצפיה בהם הוא יותר זול במחיר.
ב NBC יוניברסל אמרו לי, שבהסכם הזה אין את כל התכנים של פיקוק, ביס הישראלית, גם אם זה לא תכני ספורט,
ושברוב המקרים אם העסקה היא לא על כל תכני שירות הסטרימינג שלה, אז חברת NBC לא מפרסמת על העסקה הזאת, לא באתר האינטרנט שלה, ולא ברשתות החברתיות שלה,
ונכון לעכשיו, לא באתר האינטרנט של NBC יוניברסל, ולא ברשתות החברתיות שלה, לא כתוב שבחודש הבא, תכני פיקוק, יהיו גם בחברת יס הישראלית.
וב NBC יוניברסל, גם אמרו לי שבינתים שירות הסטרימינג של פיקוק לא צפוי להגיע גם למדינת ישראל.
כאשר בסלקום אמרו לי שהם בינתים רוצים לעשות שכל מה שמשודר בשירות הסטרימינג של מקס, למעט אולי תכני ספורט שיש עליהם במדינת ישראל זכויות שידור כמו אולי למשל חברת ספורט1, אז שחוץ מזה, אז שכל תכני שירות הסטרימינג מקס, יהיו משודרים גם בפרטנר, אבל מתי שלדעתם זה הזמן המתאים לזה.
אני חושב שביס קוראים את האשכול שלי פה בקשר לתכני הסטרימינג בחו"ל, בקשר לשידור תכני פאראמונט פלוס, ופיקוק ביס ב 2024
הבנתי שכל פוסט חדש שלך נשלח אוטומטית לכל העובדים ביס, פרמאונט, פיקוק, HBO וכו', ואף זוכה לגירסה מוקלטת שמושמעת בישיבות ההנהלה.
לדעתי השלב ההגיוני הבא הוא המרה לטרילוגיה קולנועית עתירת תקציב.
Batnun
.
לדעתי השלב ההגיוני הבא הוא המרה לטרילוגיה קולנועית עתירת תקציב.
Batnun
.
Intel NUC 13 Extreme i9-13900K - 64GB - 2TB SSD
Nvidia 4090 FE - Samsung G95SC 49" OLED
Nvidia 4090 FE - Samsung G95SC 49" OLED