שאלה לגבי DTS

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
shirans פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 107

שליחה

שלום
מישהו יכול להסביר לי את ההבדל בין DTS CONNECT ובין DTS ? אם קיים כזה בכלל?
אם לוח האם שלי מחובר לרסיבר ( ASUS COMMANDO) תומך ב DTS CONNECT זה אומר שאני יכול לשמוע מוסיקה וסרטים ב DTS ?

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019

שליחה

DTS Connect זה קידוד בזמן אמת של אודיו ל 5.1 בפורמט DTS. מאוד דומה ל Dolby Digital Live וזה מאפשר חיבור ה HTPC למגבר באמצעות כבל אופטי בלבד.

זה גם חוסך את כל כאבי הראש של התעסקות עם פילטרים ומפענחי AC3 למיניהם.

שים לב, DTS Connect אינו מפענח DTS. בשביל זה אתה צריך את המגבר שלך. זה רק ממיר כל אודיו שיוצא מהמחשב שלך לפורמט DTS.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

shirans פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

Catskinner תודה על התשובה וסליחה על הבורות, אבל עדיין יש מספר דברים שלא ברורים לי..
1. האם אני יכול לחבר את ה HTPC לרסיבר באמצעות SPDIF ? אני חייב אך ורק כבל אופטי?
2. אני רוצה להנות מתכני DTS ויש ברשותי רסיבר שתומך ב DTS שמחובר ללוח האם שתומך ב DTS CONNECT , האם אני יכול??? או שאני צריך לרכוש כ.קול שתומך ב DTS ?

shirans פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

Catskinner תודה על תשבותך וסליחה על הבורות אך אני עדיין לא מבין מספר דברים:
1. האם חייב לחבר את הרסיבר לHTPC בכבל אופטי בכדי להשתמש ב DTS? או שSPDIF עובד גם..
2. יש לי לוח על שתומך ב DTS CONNECT והוא מחובר לרסיבר ב SPDIF.. האם אני אמור להיות מסוגל לנגן תכני DTS ? או שאני אמור לרכוש כ. קול שתומך ב DTS... ?

Catskinner
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 16019

שליחה

1.בוא אחדש לך: S/PDIF מגדיר חיבור דיגיטאלי קואקסיאלי או אופטי. שני החיבורים זהים לחלוטין.
2. כן. תוכל לשמוע DTS ולנגן תכני DTS. לא צריך כרטיס קול כי הלוח שלך הוא כרטיס הקול
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.

shirans פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה

תודה ! :D

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”