בעיה ממוזרה בצפיית HD
שלום לכולם
יש לי מערכת HTPC עם כרטיס מסך ATI2600 XT שמחובר לפלסמה Q7 דרך כבל VGA
כאשר אני מפעיל קובץ HD מיכל סוג שהוא התמונה מקרטעת עד לידיי תקיעה מוחלטת
אולם כאשר אני מחבר לכרטיס מסך כבל HDMI (למרות שאני לא צופה במצב זה )בנוסף לכבל ה VGA ובדרייבר של הכרטיס מסמן על מצב של CLON התמונה במצב VGA פיתאום מיסתדרת והכל תקין ברגע שאני מנתק שוב את כבל ה HDMI התמנה חוזרת לקרטע
יש אולי מישהוא שיכול להסביר לי ממה זה נובע פשוט לא מצליח להבין איך זה אמור להיות קשור אחד לשני כיוון שבמסך אני מכוון רק על VGA ולא צופה כלל דרך ה HDMI
האם יכול להיות שזו תקלה בכרטיס מסך או שאוליי כבל לא תקין ?
בתודה מראש
רוברט
יש לי מערכת HTPC עם כרטיס מסך ATI2600 XT שמחובר לפלסמה Q7 דרך כבל VGA
כאשר אני מפעיל קובץ HD מיכל סוג שהוא התמונה מקרטעת עד לידיי תקיעה מוחלטת
אולם כאשר אני מחבר לכרטיס מסך כבל HDMI (למרות שאני לא צופה במצב זה )בנוסף לכבל ה VGA ובדרייבר של הכרטיס מסמן על מצב של CLON התמונה במצב VGA פיתאום מיסתדרת והכל תקין ברגע שאני מנתק שוב את כבל ה HDMI התמנה חוזרת לקרטע
יש אולי מישהוא שיכול להסביר לי ממה זה נובע פשוט לא מצליח להבין איך זה אמור להיות קשור אחד לשני כיוון שבמסך אני מכוון רק על VGA ולא צופה כלל דרך ה HDMI
האם יכול להיות שזו תקלה בכרטיס מסך או שאוליי כבל לא תקין ?
בתודה מראש
רוברט
- aloni
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13341
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 11 פעמים
המממ, לפעמים ברגע שאתה עושה clone עם מסך נוסך הדרייבר של ATI משנה את הפרמטרים על מנת שיתאים "לשני המסכים".
תעקוב אחרי הפרמטרים ותבדוק האם היה שינוי כלשהו ברגע שעשית את ה- clone, אם זה המצב פשוט תעתיק אותם למצב הרגיל.
תעקוב אחרי הפרמטרים ותבדוק האם היה שינוי כלשהו ברגע שעשית את ה- clone, אם זה המצב פשוט תעתיק אותם למצב הרגיל.
HiFiMusic IL
לא היה שום שינוי בפרמטרים חוץ מיזה שברגע שחיברתי כביכול מסך נוסף בחיבור HDMI
נוספה לי שורה בהגדרות של HDTV SETINGES וכאשר אני מנתק היא נעלמת
אבל גם שם ההגדרות זהות להגדרות של המסך בחיבור VGA
חוץ מיזה שלדעתי זה לא צריך להשפיע כיוון שכל סוג חיבור אמור לעבוד תקין באופן עצמאי
רוברט
נוספה לי שורה בהגדרות של HDTV SETINGES וכאשר אני מנתק היא נעלמת
אבל גם שם ההגדרות זהות להגדרות של המסך בחיבור VGA
חוץ מיזה שלדעתי זה לא צריך להשפיע כיוון שכל סוג חיבור אמור לעבוד תקין באופן עצמאי
רוברט
- aloni
- חבר במועדון 10K

- תגובות: 13341
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 11 פעמים
יש מצבים שה- catalyst משנה רזולוציה (לדוגמה) בגלל שהוספת עוד מסך ב- clone, ואפילו כשהמסך החדש תומך באותה הרזולוציה ומאפשר לך לעבור ידנית לאותה רזולוציה שהיתה קודם.
בכל מקרה אם זאת לא הבעיה אצלך תמשיך לחקור, נסה גם להחליף בין היציאות בכרטיס, מי יודע...
בכל מקרה אם זאת לא הבעיה אצלך תמשיך לחקור, נסה גם להחליף בין היציאות בכרטיס, מי יודע...
HiFiMusic IL
הבעיה שהיא היא אחרת אני פשוט לא יכול לראות סרטים ב HD רק כשאני מחובר בכבל VGA
אני צריך במקביל לחבר את כבל ה HDMI ולעשות CLON כדיי לראות טוב דרך ה VGA
שזה מוזר כיוון שלדעתי כל אחת מהיציאות צריכה לעבוד באופן עצמאי
אגב ניסיתי להחליף בין היציאות וגם זה לא עזר
אני צריך במקביל לחבר את כבל ה HDMI ולעשות CLON כדיי לראות טוב דרך ה VGA
שזה מוזר כיוון שלדעתי כל אחת מהיציאות צריכה לעבוד באופן עצמאי
אגב ניסיתי להחליף בין היציאות וגם זה לא עזר