האיכות הכי טובה לסרט/סדרה
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4800
- נתן תודות: 346 פעמים
- קיבל תודות: 769 פעמים
אתה מדבר על אתרים שמציעים הורדה או סתם באופן כללי ? כל אתר שמרכז לינקים להורדה מציג לינקים לשחרורים שונים. אף אחד לא כותב על שחרור ספציפי: זו האיכות הכי טובה שיש ברשת, אבל בגדול הסיכוי לראות הבדלים בקידוד של וידאו בפרמטרים דומים (רזולוציה, hdr) הם נמוכים עד לא קיימים
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

אני לא מכיר אתר כזה ולמען האמת לא נשמע לי הכי הגיוני שקיים כזה. צריך להבין שכל שירות הפצה עושה התאמה מהתוכן המקורי לפלטפורמה שלו ולכן כל פעם שסרט מגיע לשירות הפצה חדש הוא יהיה עם פרמטרים קצת אחרים. לרוב הם לא זמינים ביותר מידי שירותים במקביל אז לא בטוח שאני מבין מה הטעם
הסברתי מה הטעם. לא חסרים שירותים שבהם התוכן מופיע באיכות נמוכה יותר או לחילופין ללא דולבי וייזן אבל ב-4k.16/12/2023 11:12ChinggisKhan כתב: אני לא מכיר אתר כזה ולמען האמת לא נשמע לי הכי הגיוני שקיים כזה. צריך להבין שכל שירות הפצה עושה התאמה מהתוכן המקורי לפלטפורמה שלו ולכן כל פעם שסרט מגיע לשירות הפצה חדש הוא יהיה עם פרמטרים קצת אחרים. לרוב הם לא זמינים ביותר מידי שירותים במקביל אז לא בטוח שאני מבין מה הטעם...
ראיתי עוד דוגמה לאחרונה, על סרט שעומד לרדת מנטפליקס (נדמה לי saving private ryan, אבל לא זוכר בוודאות). הוא סרט די ישן ולא באיכות 4k שם. מסתבר שהוא כן קיים באיכות 4k. אז אני מעדיף לא לראות אותו ב-HD בלבד.
הם מפרסמים רוחב מומלץ של 15 מגה ומעלה. סרטים באיכות גבוהה, הם בערך 70? תגזור מזה את ההבדל.16/12/2023 11:57odedee כתב: הרבה יותר מעניין להשוות, למשל, את גרסת "4K" של נטפליקס לגרסת 4K בדיסק UHD... נטפליקס לא מפרסמת את רוחב הפס שהיא מקצה לסרטים ברזולוציות השונות - ולא סתם....
מבחינתי אני יחסית סבבה עם 4k דולבי וייזן של שירותי סטרימינג.
סתם שאלה לאלה שיצא להם להיות בכמה שירותים - האם זה רק אני או שהאיכות של אפל הרבה יותר טובה מהאחרים? באפל אני לא רואה ברקעים מסוימים את פיקסלים מוזרים והתמונה נראית חלקה לגמרי.
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

אני מקבל את איכות התמונה הטובה ביותר באמזון פריים ישירות ב-webos
זה לא בדיוק נכון. היו שם לדוגמה לפני מספר חודשים משהו כמו 6-7 סרטי מהיר ועצבני והם לא היו באיכות 4k למרות שקיימת....