האיכות הכי טובה לסרט/סדרה

נטפליקס, אמאזון פריים, דיסני+, יס+ סלקוםTV, פרטנרTV, סטינג טיוי, הוט נקסט+, HBO-max, peacock, paramount plus
שלח תגובה
magshield פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 680
נתן תודות: 80 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #1 

היי

מתוך סקרנות, האם קיים אתר שמרכז סדרות/סרטים ורשום בו מה האיכות הכי טובה שקיימת עבור סרט/סדרה מסויימת?

ChinggisKhan
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4800
נתן תודות: 346 פעמים
קיבל תודות: 769 פעמים

שליחה #2 

אתה מדבר על אתרים שמציעים הורדה או סתם באופן כללי ? כל אתר שמרכז לינקים להורדה מציג לינקים לשחרורים שונים. אף אחד לא כותב על שחרור ספציפי: זו האיכות הכי טובה שיש ברשת, אבל בגדול הסיכוי לראות הבדלים בקידוד של וידאו בפרמטרים דומים (רזולוציה, hdr) הם נמוכים עד לא קיימים

magshield פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #3 

אני לא מדבר על אתרי הורדות. אתן דוגמה. הסתכלתי לדוגמה על ספיידרמן. הוא ב-4k בנטפליקס. אני רוצה לדעת אם יש גרסה של 4k עם דולבי ויזיין.

ChinggisKhan
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #4 

אני לא מכיר אתר כזה ולמען האמת לא נשמע לי הכי הגיוני שקיים כזה. צריך להבין שכל שירות הפצה עושה התאמה מהתוכן המקורי לפלטפורמה שלו ולכן כל פעם שסרט מגיע לשירות הפצה חדש הוא יהיה עם פרמטרים קצת אחרים. לרוב הם לא זמינים ביותר מידי שירותים במקביל אז לא בטוח שאני מבין מה הטעם

odedee
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 789
נתן תודות: 325 פעמים
קיבל תודות: 111 פעמים

שליחה #5 

הרבה יותר מעניין להשוות, למשל, את גרסת "4K" של נטפליקס לגרסת 4K בדיסק UHD... נטפליקס לא מפרסמת את רוחב הפס שהיא מקצה לסרטים ברזולוציות השונות - ולא סתם.

magshield פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #6 

16/12/2023 11:12  
ChinggisKhan כתב:
אני לא מכיר אתר כזה ולמען האמת לא נשמע לי הכי הגיוני שקיים כזה. צריך להבין שכל שירות הפצה עושה התאמה מהתוכן המקורי לפלטפורמה שלו ולכן כל פעם שסרט מגיע לשירות הפצה חדש הוא יהיה עם פרמטרים קצת אחרים. לרוב הם לא זמינים ביותר מידי שירותים במקביל אז לא בטוח שאני מבין מה הטעם
...
הסברתי מה הטעם. לא חסרים שירותים שבהם התוכן מופיע באיכות נמוכה יותר או לחילופין ללא דולבי וייזן אבל ב-4k.
ראיתי עוד דוגמה לאחרונה, על סרט שעומד לרדת מנטפליקס (נדמה לי saving private ryan, אבל לא זוכר בוודאות). הוא סרט די ישן ולא באיכות 4k שם. מסתבר שהוא כן קיים באיכות 4k. אז אני מעדיף לא לראות אותו ב-HD בלבד.

magshield פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #7 

16/12/2023 11:57  
odedee כתב:
הרבה יותר מעניין להשוות, למשל, את גרסת "4K" של נטפליקס לגרסת 4K בדיסק UHD... נטפליקס לא מפרסמת את רוחב הפס שהיא מקצה לסרטים ברזולוציות השונות - ולא סתם.
...
הם מפרסמים רוחב מומלץ של 15 מגה ומעלה. סרטים באיכות גבוהה, הם בערך 70? תגזור מזה את ההבדל.
מבחינתי אני יחסית סבבה עם 4k דולבי וייזן של שירותי סטרימינג.

סתם שאלה לאלה שיצא להם להיות בכמה שירותים - האם זה רק אני או שהאיכות של אפל הרבה יותר טובה מהאחרים? באפל אני לא רואה ברקעים מסוימים את פיקסלים מוזרים והתמונה נראית חלקה לגמרי.

ChinggisKhan
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר

שליחה #8 

אני מקבל את איכות התמונה הטובה ביותר באמזון פריים ישירות ב-webos

magshield פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #9 

16/12/2023 17:41  
ChinggisKhan כתב:
אני מקבל את איכות התמונה הטובה ביותר באמזון פריים ישירות ב-webos
...
זה לא בדיוק נכון. היו שם לדוגמה לפני מספר חודשים משהו כמו 6-7 סרטי מהיר ועצבני והם לא היו באיכות 4k למרות שקיימת.

שלח תגובה

חזור אל “סטרימינג טלויזיה מהרשת”