שאלה בנוגע לאוזניות at-ad700, בקשר ל-audio cubs ועוד שאלה
-
Mike_Shinoda
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 178
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
רציתי לדעת בנוגע לאוזניה הנ"ל, האם היא צריכה הגברה, אני יודע ש-32 אום זה לא הרבה ביחס לאוזניות אחרות, השאלה האם האוזניה הנ"ל צריכה הגברה (אני יודע שה-900 בהחלט צריכה, לפי מה שהבנתי)
בכלל הייתי שמח לדעת טווחים (כלומר מתיי צריך מגבר מבחינת המספרים לפחות)
ובלי קשר לדעת מה דעתכם על האוזניה.
עוד שאלה, ה-emu 0404 זה כרטיס סביר למתחילים כמוני?
איפה אתם ממליצים לקנות אותו?
מצטער על השאלות הטיפשיות, מעדיף לא לזרוק סתם כסף, אם עברתי על אחד מחוקי הפורום, מתנצל מראש.
לדעתכם האוזניה הנ"ל עדיפה על ה-hd555 או על ה- sr-80 (וסליחה אם ההשוואה טיפשית, לא הכרתי את AT עד לא מזמן, ולא שמעתי אוזניות שלהם לצערי אף פעם)
כמו כן, רציתי לדעת אם audio cubs שולחים לארץ?
בכלל הייתי שמח לדעת טווחים (כלומר מתיי צריך מגבר מבחינת המספרים לפחות)
ובלי קשר לדעת מה דעתכם על האוזניה.
עוד שאלה, ה-emu 0404 זה כרטיס סביר למתחילים כמוני?
איפה אתם ממליצים לקנות אותו?
מצטער על השאלות הטיפשיות, מעדיף לא לזרוק סתם כסף, אם עברתי על אחד מחוקי הפורום, מתנצל מראש.
לדעתכם האוזניה הנ"ל עדיפה על ה-hd555 או על ה- sr-80 (וסליחה אם ההשוואה טיפשית, לא הכרתי את AT עד לא מזמן, ולא שמעתי אוזניות שלהם לצערי אף פעם)
כמו כן, רציתי לדעת אם audio cubs שולחים לארץ?
לא צריכה הגברה חד וחלק!
וגם הA900(שיש ברשותי, אוזניה מצויינת) לא צריכה הגברה.
מקור טוב יעשה פלאיים לשנייהם.
מקור מאד מומלץ יהיה M-Audio Revolution 5.1 יש לו הגברה פנימית(שוב לא קריטי במקרה הזה)
audio Cubes שולחים לארץ,אם שרות מעקב דרך האינטרנט, צריך רק לשחרר מהמכס או עצמאית או בפקס.
יום טוב.
וגם הA900(שיש ברשותי, אוזניה מצויינת) לא צריכה הגברה.
מקור טוב יעשה פלאיים לשנייהם.
מקור מאד מומלץ יהיה M-Audio Revolution 5.1 יש לו הגברה פנימית(שוב לא קריטי במקרה הזה)
audio Cubes שולחים לארץ,אם שרות מעקב דרך האינטרנט, צריך רק לשחרר מהמכס או עצמאית או בפקס.
יום טוב.
-
Mike_Shinoda
-
- חבר פעיל מאוד

תודה רבה על העזרה
טוב לדעת
אני הבנתי שבשביל להפיק את המקסמיום מה- a900, חובה הגברה, אבל תודה על הארת העיניים.
בכל מקרה, הכרטיס שאמרת יספק את הסחורה?
לא צריך 0404 או משהו בסגנון?
מישהו אמר לי 1212m, כל מיני כאלה...
כמו כן, לדעתכם האוזניה הנ"ל עדיפה על ה- hd555 ועל ה- sr80?
טוב לדעת
אני הבנתי שבשביל להפיק את המקסמיום מה- a900, חובה הגברה, אבל תודה על הארת העיניים.
בכל מקרה, הכרטיס שאמרת יספק את הסחורה?
לא צריך 0404 או משהו בסגנון?
מישהו אמר לי 1212m, כל מיני כאלה...
כמו כן, לדעתכם האוזניה הנ"ל עדיפה על ה- hd555 ועל ה- sr80?
אני מאמין שמגבר אוזניות לא ישפר בצורה מהותית את האיכות של האוזניה שכן גם בלי מגבר היא גבוהה מאד, מגבר יוסיף גוון מסויים לצליל בהתאם למאפינים שלו(למשל מגבר מנורות מסויים יוסף קצת חום ורכות לצליל, וידגיש פחות את התחום הגבוהה וכו..)
בנוגע לכרטיס קול הM-Audio יחסית זול כ500 ש"ח, ונותן תמורה מאד גבוהה לדעתי בכל מה שקשור לאיכות הצליל, ביחס ישיר למתחרים מבית Creative באותה סקאלת מחיר ואף יקרים ממנו. הEMU למיניהם(1212, 0404..) אם אני לא טועה אלה כרטיסים חצי מקצועיים לעריכה, הם נחשבים ברמה גבוהה בהרבה והמחיר שלהם בהתאם, את ה1212 לא תמצא בפחות מ1000 ש"ח ביד שניה, חדש כמובן יעלה לך הרבה יותר.
אני שוב אומר: לדעתי מקור איכותי(CDP או כרטיס קול) ישפרו את האיכות של הצליל בהרבה ממה שמגבר טוב יעשה את זה.
לילה טוב.
בנוגע לכרטיס קול הM-Audio יחסית זול כ500 ש"ח, ונותן תמורה מאד גבוהה לדעתי בכל מה שקשור לאיכות הצליל, ביחס ישיר למתחרים מבית Creative באותה סקאלת מחיר ואף יקרים ממנו. הEMU למיניהם(1212, 0404..) אם אני לא טועה אלה כרטיסים חצי מקצועיים לעריכה, הם נחשבים ברמה גבוהה בהרבה והמחיר שלהם בהתאם, את ה1212 לא תמצא בפחות מ1000 ש"ח ביד שניה, חדש כמובן יעלה לך הרבה יותר.
אני שוב אומר: לדעתי מקור איכותי(CDP או כרטיס קול) ישפרו את האיכות של הצליל בהרבה ממה שמגבר טוב יעשה את זה.
לילה טוב.
-
Mike_Shinoda
-
- חבר פעיל מאוד

תודה רבה לך, קראתי עכשיו קצת, והבנתי את זה, בגלל זה אני רוצה לקנות כרטיס קול טוב
את ה-1212 מצאתי במחירים סבירים בחו"ל, נראה כבר...
ת'אמת שאני נוטה ל-0404
אבל אם אתה אומר שהכרטיס שאמרת מספק, מקסימום נסתפק בו.
למרות שאני חושב שאני אמצא שימוש ב- 0404.
אבל נראה
בכל מקרה, שוב תודה רבה ולילה טוב
נ.ב אשמח לעוד תגובות מאנשים אחרים בנוגע לכרטיס (0404, אני מאד מעוניין לרכוש אותו ורציתי לדעת מאיפה אתם ממליצים), כמו כן בנוגע לאוזניות, האם אתם ממליצים על הדגם הנ"ל, או על אחד מאחרים, שאו שבכלל על דגם אחר.
בתודה מראש
את ה-1212 מצאתי במחירים סבירים בחו"ל, נראה כבר...
ת'אמת שאני נוטה ל-0404
אבל אם אתה אומר שהכרטיס שאמרת מספק, מקסימום נסתפק בו.
למרות שאני חושב שאני אמצא שימוש ב- 0404.
אבל נראה
בכל מקרה, שוב תודה רבה ולילה טוב
נ.ב אשמח לעוד תגובות מאנשים אחרים בנוגע לכרטיס (0404, אני מאד מעוניין לרכוש אותו ורציתי לדעת מאיפה אתם ממליצים), כמו כן בנוגע לאוזניות, האם אתם ממליצים על הדגם הנ"ל, או על אחד מאחרים, שאו שבכלל על דגם אחר.
בתודה מראש