PS2 Progressive Scan
שלם לכולם וחג שמח
נתקלתי בכמה משחקים באופציה של Progressive Scan ,
כיום יש לי LCD FULL HD 1080P
אבל אני מחובר בsvideo שזה הכבל הכי איכותי לפי מה שאני מבין
הבעיה שלי היא שבכל פעם שאני מנסה לשים אופציה של Progressive Scan המסך נהיה שחור
וזה לא ברור לי למה כי אני יודע שהמסך שלי מגיע עד 1080p
אודה לעזרה , ומה המבצ הכי טוב שאפשר להגיע ברזולציה של ps2
תודה רבה
נתקלתי בכמה משחקים באופציה של Progressive Scan ,
כיום יש לי LCD FULL HD 1080P
אבל אני מחובר בsvideo שזה הכבל הכי איכותי לפי מה שאני מבין
הבעיה שלי היא שבכל פעם שאני מנסה לשים אופציה של Progressive Scan המסך נהיה שחור
וזה לא ברור לי למה כי אני יודע שהמסך שלי מגיע עד 1080p
אודה לעזרה , ומה המבצ הכי טוב שאפשר להגיע ברזולציה של ps2
תודה רבה
ויטמין P
big27,
הסריקה הפרוגרסיבית יכולה לצאת מהמכשיר ביציאת קומפוננט (או HDMI) אך בטח לא ב-S וידאו.
הסריקה הפרוגרסיבית יכולה לצאת מהמכשיר ביציאת קומפוננט (או HDMI) אך בטח לא ב-S וידאו.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
^^ בדיוק. אתה צריך לרכוש את המתאם+כבל קומפוננט ל PS2.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
אבל הבנתי שיש כבל component to ps2 , השאלה שלי באיזו רמה האיכות בהשוואה ל svideo
זו הכוונה האם האיכות בהרבה יותר טובה מהכבל שיש לי היום , כי הוא גם עלה לי באיזור ה 300 ש"ח
ראיתי איזה כבל בבאג קומפוננט ל HDMI אומרים שזה רק ל PS3 אבל היציאה שלו היא גם ל ps2
זו הכוונה האם האיכות בהרבה יותר טובה מהכבל שיש לי היום , כי הוא גם עלה לי באיזור ה 300 ש"ח
ראיתי איזה כבל בבאג קומפוננט ל HDMI אומרים שזה רק ל PS3 אבל היציאה שלו היא גם ל ps2
קודם כל שרגי מה שלומך ? לא שמתי לב שזה אתה , רכשתי אצלך לפני 3 חודשים בערך את המגבר של הרמן קארדן 245 ו Dvd 696 של פיוניר
בנוסף רכשתי את הכבל svideo לps2 כזכור לי אמרת לי שזה הכבל הכי טוב , אני מבין שיש משהו יותר טוב ?
מצאתי משהו ברשת https://www.playzone.co.il/playzone_pur ... f8c74c8671 , זה אמור לעבוד כך כתוב רק ל ps3 אבל האם יש סיכוי שזה יעבוד גם ב ps2
שאלה נוספת היא מה הרזלוציה המקסימלית ב PS2 ' כזכור יש לי lcd full hd
בנוסף רכשתי את הכבל svideo לps2 כזכור לי אמרת לי שזה הכבל הכי טוב , אני מבין שיש משהו יותר טוב ?
מצאתי משהו ברשת https://www.playzone.co.il/playzone_pur ... f8c74c8671 , זה אמור לעבוד כך כתוב רק ל ps3 אבל האם יש סיכוי שזה יעבוד גם ב ps2
שאלה נוספת היא מה הרזלוציה המקסימלית ב PS2 ' כזכור יש לי lcd full hd
תשמע יש כמה סיבות 1. יש לי PS2 עם ציפ' סוף הדרך , שקניתי רק פחות משנה , דבר שני אי אפשר לשים משחקים צרובים אלא רק לקנות אותם בPS3 , אני מאמין ברגע שיהיה אפשר אני אחשוב על זה ,
יש לי LCD של פריים ווי 1080P 37 אינצ' , מה אתה אומר ?
יש לי LCD של פריים ווי 1080P 37 אינצ' , מה אתה אומר ?