כבלים של יס תקועים בקירות
היי,
אנחנו עוברים בקרוב דירה, והדירה החדשה מרושתת בכבלי Coaxial של יס שהותקנו לפני כמעט עשור בתעלות בקירות.
ניסיתי למשוך את הכבלים מכיוון החדרים וגם מכיוון ארון התקשורת, ולא הצלחתי להזיז אותם- הם פשוט תקועים.
יש תעלות נוספות בודדות שאוכל להעביר דרכן כבל רשת - אבל מטריד אותי עניין הכבלים של יס.
גם בדירה שאנו עוברים ממנה (בערך אותה שנת בנייה) יש כבלים של יס - וגם בה הם לא זזים בכלל.
מישהו נתקל במשהו דומה? יש פתרון לעניין הזה או שyes הפכו את התעלות הללו ללא שמישות?
תודה מראש
אנחנו עוברים בקרוב דירה, והדירה החדשה מרושתת בכבלי Coaxial של יס שהותקנו לפני כמעט עשור בתעלות בקירות.
ניסיתי למשוך את הכבלים מכיוון החדרים וגם מכיוון ארון התקשורת, ולא הצלחתי להזיז אותם- הם פשוט תקועים.
יש תעלות נוספות בודדות שאוכל להעביר דרכן כבל רשת - אבל מטריד אותי עניין הכבלים של יס.
גם בדירה שאנו עוברים ממנה (בערך אותה שנת בנייה) יש כבלים של יס - וגם בה הם לא זזים בכלל.
מישהו נתקל במשהו דומה? יש פתרון לעניין הזה או שyes הפכו את התעלות הללו ללא שמישות?
תודה מראש
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78880
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
לרוב זה לא יס שהפכו את התעלות ללא שמישות אלא כבר בשלב הבניה משחילים כבלים ומנסיוני יש תחביב לפועלים לסתום את התעלות האלה
- silverbullet
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 498
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 48 פעמים
הייתי בכל זאת מנסה לדחוף ג'ל להשחלת כבלים משני הצדדים וממתין מספר דקות כדי שהוא יחלחל כמה שאפשר ואז מנסה למשוך.
אם אתה לא מצליח, לצערי, חוץ מלשבור קירות ולחשוף את הצנרת, אין לך הרבה מה לעשות.
אם אתה לא מצליח, לצערי, חוץ מלשבור קירות ולחשוף את הצנרת, אין לך הרבה מה לעשות.
- oferlaor
- מנהל

לא סביר שהטכנאים של יס סתמו, כנראה התייבש. אלה כבלים שמנים ולא גמישים. מישהו עם הרבה כח וסיכוך
כאשר משתמשים בסבון כלים/ידיים להשחלות הוא מאכל את ציפוי הכבל וגורם לו לפעמים להיות דבי או מתייבש ומתקשה בעצמו וגורם לכבל להתקע בצינור.
אצלי היה אותו סיפור ואיש התקשורת שלי הצליח לשלוף את כל החוטים מלבד אחד שהוא גם היה הכי ארוך
לא יודע איך הוא עשה את זה, אבל ראיתי 2 אנשים עובדים על זה.
אצלי היה אותו סיפור ואיש התקשורת שלי הצליח לשלוף את כל החוטים מלבד אחד שהוא גם היה הכי ארוך
לא יודע איך הוא עשה את זה, אבל ראיתי 2 אנשים עובדים על זה.
- oferlaor
- מנהל

- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
במידה ותרצה להשתמש בתשתית של YES עבור חיבור רשת - יש פתרון זול ואמין שהשתמשתי בו שנים (עד שעברתי ל MESH). אמנם מוגבל ל 100MB אבל זה מספיק לרוב הדברים
viewtopic.php?f=62&t=286142&hilit=coax
viewtopic.php?f=62&t=286142&hilit=coax