Deco x20 תקלות

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
jonjonjon פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 47
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי לכולם

התקנתי אתמול Deco x20 (3 יחידות) בדירה שלי

אני יושב ממש קרוב לאחת היחידות (בערך 5 מטר ממנה) בגינה ומקבל גם קליטה של 2 פסים וגם את המהירות העלובה של 9 מ״ב הורדה (יש לי אינטרנט סיבים של פרנטר 1000)

מישהו אולי יכול לעזור לי להבין מה הולך פה?

UriM
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 747
שם מלא: אורי
נתן תודות: 43 פעמים
קיבל תודות: 102 פעמים

שליחה #2 

נשמע שלא היית מחובר ליחידה שלידה ישבת, אלא לאחת אחרת, רחוקה יותר.

ramsalemix
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 568
נתן תודות: 134 פעמים
קיבל תודות: 112 פעמים

שליחה #3 

זה לא שמחברים וזה קסם כי היחידה שישבת קרוב אליה כנראה לא מחוברת באופן קווי כמו היחידה הראשית בנוסף סביר להניח שלא מיקמת במיקום אופטימלי שזה חשוב כאשר לא ניתן לחבר את שאר היחידות באופן קווי לכן פשוט תוודא בעזרת היישומון שיש קליטה כמה שיותר טובה בין היחידות ותבצע אופטימיזציה לרשת, בנוסף לא ציינת גם עם איזה מכשיר בדקת.

How can I find a suitable spot for my Deco?
https://www.tp-link.com/us/support/faq/1446/
3. Place your Satellite Deco refer to the tips below for optimal performance.

1) Finding a place for your Deco that's at the same level as the source Deco, do put the Deco too high or too low.

2) Move your Deco off the floor and away from walls and metal objects (such as metal file cabinets). Metal, walls, and floors will interfere with the wireless signals. The closer your Deco is to these obstructions, the greater the interference, and the weaker the connection.

3) Move your Deco away from electric devices such as Bluetooth, USB 3.0 devices, microwaves, etc., which will radiate much noise on the 2.4GHz band and affect the Wi-Fi range of Deco.
...

קח בחשבון שבגלל שלא מספקים את כל המידע וזה רק על סמך כמה מילים שכתבת לא רואים בדיוק מה עשית למרות שידוע לא מהיום שזה מוצר טוב כנ"ל לגבי הסדרה של הDeco...

UriM
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 747
שם מלא: אורי
נתן תודות: 43 פעמים
קיבל תודות: 102 פעמים

שליחה #4 

פות"ש ציין שחיווי הקליטה הראה שהיא לא משהו, 2 פסים, לדבריו.
אם הבעיה הייתה איכות הקליטה של היחידה לידה ישב, אל יחידה אחרת, אז חיווי הקליטה אצלו היה טוב אבל מהירות הגלישה הייתה נמוכה.
כיוון שגם חיווי הקליטה היה נמוך וגם המהירות אז ההערכה שלי היא שהוא לא היה מחובר אל היחידה הקרובה, אלא לאחת רחוקה יותר.

ramsalemix
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 568
נתן תודות: 134 פעמים
קיבל תודות: 112 פעמים

שליחה #5 

@UriM למה אתה לא מתייג זאת אומרת אם לא הייתי נכנס שוב לא הייתי שם לב שאתה פונה אליי.
אני אתקן אותך פות"ש ציין 2 פסים ממכשיר הטלפון(הצורה הבסיסית ביותר מעיד על רמת הידע שלו בהתאם לרמת ההתקנה) הוא גם לא ציין דגם מכשיר וע"פ זה ניתן לדעת אם גם הוא תומך Wi-Fi 6 אבל זה לא המדידה הכי נכונה גם אין פירוט של מרחק ממש מהיחידה ולא חסר יישומונים שימדדו ואני בכלל ציינתי קליטה בין היחידות למיקום אופטימלי כפי שניתן לראות בקישור ובסרטונים אם היית טורח לקרוא את ההודעה שלי בעיון.
בכל מקרה לכתוב כמה מילים לא מתקרב אפילו ללראות בדיוק מה הוא עשה דרך סרטון שהוא גם לא ציין גודל בית ואיך הוא מיקם או סיפק צילומי מסך במינימום מהיישומון(ועוד שאלות שאנשים לא אוהבים לענות עליהם ואז מתפלאים), הדוגמא הכי יפה זה הסרטון הראשון בית לא קטן עם 1000/1000 בתשתית הסיבים וכבר בתחילת הסרטון רק על גבי הWi-Fi ניתן לראות תוצאה של כמעט 800/800 שזה המקסימום של היחידות האלו בWi-Fi ובכלל בסוף הסרטון הוא חצה כביש ודיי התרחק לסוף הרחוב ועדיין קלט והפעיל סרטון ביוטיוב עם מכשיר תומך Wi-Fi 6.

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”