חותך לייזר 10וואט בכ990שח (+230שח לכיסוי)
כללי הפורום
מבצעים אלה מוגשים כשירות לחברי האתר, האתר מרוויח דמי אפיליאציה מהדילים שבפורום. עם זאת, אין האתר קשור לאמזון ואינו אחראי באף אופן לנכונות המבצעים, כדאיות המבצעים או הרלוונטיות שלהם. אנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים ושהמחירים הוגנים.
מבצעים אלה מוגשים כשירות לחברי האתר, האתר מרוויח דמי אפיליאציה מהדילים שבפורום. עם זאת, אין האתר קשור לאמזון ואינו אחראי באף אופן לנכונות המבצעים, כדאיות המבצעים או הרלוונטיות שלהם. אנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים ושהמחירים הוגנים.
מוצר מסוכן , יש לקרוא הוראות ולהשתמש באמצעי בטיחות , אין לי אחריות בנושא....
נחמד יהיה לעשות מספר ניסויים פה ושם , כתחביב....
יש צורך בלהזין קופון כדי להגיע למחיר הנל
30APQQ8O
https://www.amazon.com/gp/product/B0CB3P3G72
בנוסף לזה , למי שפוחד , וגם רצוי (וגם אני הזמנתי...) ישנו כיסוי שלם לליזר בכ230שח
צריך לסמן את הקוביה ל8 אחוז הנחה בעמוד המוצר (משלוח חינם)
https://www.amazon.com/Creality-Laser-E ... B0CH1BH7NN
השולח אמזון , אז אני מקווה שאם תהיה בעיה רצינית ניתן יהיה לפנות אליהם
--- עודכן---
נחמד יהיה לעשות מספר ניסויים פה ושם , כתחביב....
יש צורך בלהזין קופון כדי להגיע למחיר הנל
30APQQ8O
https://www.amazon.com/gp/product/B0CB3P3G72
בנוסף לזה , למי שפוחד , וגם רצוי (וגם אני הזמנתי...) ישנו כיסוי שלם לליזר בכ230שח
צריך לסמן את הקוביה ל8 אחוז הנחה בעמוד המוצר (משלוח חינם)
https://www.amazon.com/Creality-Laser-E ... B0CH1BH7NN
השולח אמזון , אז אני מקווה שאם תהיה בעיה רצינית ניתן יהיה לפנות אליהם
--- עודכן---
נערך לאחרונה על ידי poune ב 10/02/2024 16:25, נערך 2 פעמים בסך הכל.
Re: חותך לייזר 10וואט בכ1000שח (+150שח לכיסוי)
אני הייתי נזהר מאוד. בגדול צריך רישיון כדי לייבא מוצר המכיל לייזר.
אם המוצר נוחת בארץ בטרם הוגשה בקשה / התקבל אישור, היבואן (אתם) עלול לקבל קנס.
אם המוצר נוחת בארץ בטרם הוגשה בקשה / התקבל אישור, היבואן (אתם) עלול לקבל קנס.
במקרה הזה אתה לדעתי אתה טועה. לא מדובר במיסי יבוא. מדובר בקנס שמוטל באופן אישי על היבואן (הלקוח), ללא קשר אם הסחורה נכנסת או לא.
נשמח לדעת (כשהמוצר יגיע אליך) את השלבים לקבלתו , נקווה שיעבור חלק
גם מעניין אותי לרכוש משהו דומה .
גם מעניין אותי לרכוש משהו דומה .
אני רואה עכשיו שנעלמה כלא היתה ההודעה עליה הגבתי, ונראה שאני מגיב לעצמי.12/12/2023 12:37Nemesis כתב: במקרה הזה אתה לדעתי אתה טועה. לא מדובר במיסי יבוא. מדובר בקנס שמוטל באופן אישי על היבואן (הלקוח), ללא קשר אם הסחורה נכנסת או לא....
לטעמי לא מכובד.
קיבלתי את המוצר
עובד , אבל דורש המון כיולים , לכל סוג עץ צריך להתאים את ההגדרות , אבל בסופו של דבר מסתדרים
עובד מהר , הכיסוי עושה את העובדה , חושב להתקין וונטה שתוציא את העשן החוצה
עובד , אבל דורש המון כיולים , לכל סוג עץ צריך להתאים את ההגדרות , אבל בסופו של דבר מסתדרים
עובד מהר , הכיסוי עושה את העובדה , חושב להתקין וונטה שתוציא את העשן החוצה
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73363
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
תודה על הפידבק, אשמח לכמה תשובות.
הספק היה תואם למתח בישראל אני מניח?
מה הצלחת לחתוך איתו? או שרק צרבת איתו?
יש בדף מוצר לא מעט תלונות שהוא לא עובד עם תוכנות נפוצות כגון LaserGRBL או LightBurn - עם מה אתה השתמשת?
מה הכוונה "כיולים"?
הספק היה תואם למתח בישראל אני מניח?
מה הצלחת לחתוך איתו? או שרק צרבת איתו?
יש בדף מוצר לא מעט תלונות שהוא לא עובד עם תוכנות נפוצות כגון LaserGRBL או LightBurn - עם מה אתה השתמשת?
מה הכוונה "כיולים"?
הצלחי לחתוך עץ בלזה דק די מהר . דיקטים של4ממ לוקח זמן , כלומר צריך לחתוך מספר פעמים עד שהליזר חודר את החומר .
הפער היחידי שיש כרגע זה הקירור אוויר נוסף (משאבת דגים\קומפרסור קטן) שצריך להוסיף , שלאחר מכן זמן החיתוך ירד משמעותי ויצא גם יותר חלק.
עזבתי את נושא של החיתוך כרגע והתמקדתי בחריתת תמונות על חתיכות עץ , די מסובך תאמת.
צריך לדעת לעבוד עם פוטושופ כדי להפוך תמונה למונוכרומית ולהתאים את הDPI לליזר
עם הלייזר הגיע סטיק USB שכלל בתוכו את המדריך להרכבה ובנוסף הגדרות לאותם תוכנות שהזכרת
LightBurn מגיע בסטיק אבל לא נפתח , והמקורי עולה כסף לאחר 30 יום
LaserGRBL חינמי ועובד מעולה, ובסטיק שמגיע עם הלייזר יש קובץ הגדרות שיש להעלות לתוכנה שתוכל לזהות את הפרמטרים של המכשיר (מידות , מהירות , וכפתורים נוספים)
הלייזר מוציא הרבה עשן , הכיסוי אומנם מגן על העניים אבל צריך להוסף וונטה שתוציא את העשן לבחוץ.
כרגע בגלל החורף קצת קשה להשאיר חלון פתוח עם צינור של מיבש כביסה שנמצא מתאים לעבודה.
בסך הכל תחביב...
הפער היחידי שיש כרגע זה הקירור אוויר נוסף (משאבת דגים\קומפרסור קטן) שצריך להוסיף , שלאחר מכן זמן החיתוך ירד משמעותי ויצא גם יותר חלק.
עזבתי את נושא של החיתוך כרגע והתמקדתי בחריתת תמונות על חתיכות עץ , די מסובך תאמת.
צריך לדעת לעבוד עם פוטושופ כדי להפוך תמונה למונוכרומית ולהתאים את הDPI לליזר
עם הלייזר הגיע סטיק USB שכלל בתוכו את המדריך להרכבה ובנוסף הגדרות לאותם תוכנות שהזכרת
LightBurn מגיע בסטיק אבל לא נפתח , והמקורי עולה כסף לאחר 30 יום
LaserGRBL חינמי ועובד מעולה, ובסטיק שמגיע עם הלייזר יש קובץ הגדרות שיש להעלות לתוכנה שתוכל לזהות את הפרמטרים של המכשיר (מידות , מהירות , וכפתורים נוספים)
הלייזר מוציא הרבה עשן , הכיסוי אומנם מגן על העניים אבל צריך להוסף וונטה שתוציא את העשן לבחוץ.
כרגע בגלל החורף קצת קשה להשאיר חלון פתוח עם צינור של מיבש כביסה שנמצא מתאים לעבודה.
בסך הכל תחביב...
עידכן קופון
בנוסף , לאחר הרבה כאבי ראש עם כיול המוצר הבנתי שהאמצעי כיול מוקד הלייזר שמוסבר בסרטונים אינו נכון...
נדרש לקחת מדידה מהאלמנט עצמו בגובה 0 ,(גישה בעייתית) קשה לעשות זאת כל פעם אבל אולי ניתן להדפיס במדפסת משהו יותר טוב
בסך הכל עובד . לגבי המחיר עדיין לא בטוח כי יכול להיות שיש עוד החזר מס על המוצר (יעדכן בהמשך)
בוצעו שדרגים רבים, בינהם:
-וונטה להוצאת עשן עם צינור שרשורי (120שח)....
-משאבת אוויר לדגים שמשמשת לפינוי העשן מראש הלייזר וצנרת הכי פשוטים (80שח)
אחת התוצאות המרשימות שהצלחתי לעשות מדף רגיל A4

בנוסף , לאחר הרבה כאבי ראש עם כיול המוצר הבנתי שהאמצעי כיול מוקד הלייזר שמוסבר בסרטונים אינו נכון...
נדרש לקחת מדידה מהאלמנט עצמו בגובה 0 ,(גישה בעייתית) קשה לעשות זאת כל פעם אבל אולי ניתן להדפיס במדפסת משהו יותר טוב
בסך הכל עובד . לגבי המחיר עדיין לא בטוח כי יכול להיות שיש עוד החזר מס על המוצר (יעדכן בהמשך)
בוצעו שדרגים רבים, בינהם:
-וונטה להוצאת עשן עם צינור שרשורי (120שח)....
-משאבת אוויר לדגים שמשמשת לפינוי העשן מראש הלייזר וצנרת הכי פשוטים (80שח)
אחת התוצאות המרשימות שהצלחתי לעשות מדף רגיל A4