DENON PMA-2020AE נמכר!
כללי הפורום
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
Re: DENON PMA-2020AE למכירה מגבר משולב היי-אנד- היה ספינת דגל
תמונות אותנטיות למי שביקש.
איסוף ממני.
רלוונטי ובהזדמנות.
איסוף ממני.
רלוונטי ובהזדמנות.
נערך לאחרונה על ידי itay123 ב 02/01/2024 11:26, נערך פעם 1 בסך הכל.
עדיין רלוונטי, בעקבות המצב ובהתאם לרצינות, תשקל הנחה נוספת.
רלוונטי ובהזדמנות,
רצוי להדגיש עד כמה "מצבו" של האינטגרייטד שמור מאוד.
המחיר שלו בגדר של מציאה אמיתית!
אין שום מגבר משולב שאפילו מתחיל להתקרב אליו (נטו ביצועים+גמישות בשימוש+פונו סטייג' ועוד שלל אופציות נוחות) במחירים האילו.
שאלו אותי איזה טרייד בכל זאת מעניין אותי...וואלה, מממ אולי סאב וופר, שכרגע אני מחפש.
רצוי להדגיש עד כמה "מצבו" של האינטגרייטד שמור מאוד.
המחיר שלו בגדר של מציאה אמיתית!
אין שום מגבר משולב שאפילו מתחיל להתקרב אליו (נטו ביצועים+גמישות בשימוש+פונו סטייג' ועוד שלל אופציות נוחות) במחירים האילו.
שאלו אותי איזה טרייד בכל זאת מעניין אותי...וואלה, מממ אולי סאב וופר, שכרגע אני מחפש.