megaepg: הערב מעבר לשעון חורף, צריך לשנות משהו?
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20184
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
16.09.07, 02:00 הופך להיות 01:00.
- droren
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4222
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
מצטרף:
האם צריך לשנות את הגדרת GMT?
האם צריך לשנות את הגדרת GMT?
Microsoft Regional Director- Windows Media Center
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
הבלוג שלי - הצצה לחיים של טכנובלוגר
תלוי...
תיאורטית בXP צריך לכבות את DST checkbox (פעמים קליק על השעון בtray, לבחור TimeZone) ולוודא שהשעון חזר שעה אחורה. MegaEPG מזהה tzoffset חדש בלי שינוים נוספים. השאלה היא איזה שעון יהיה בלוח השידורים של מיקרוסופט מחר (למשתמשי סקריפט של vista). הם מגדירים זמן של שידורים ב UTC ואם שוכחים להוריד שעה מחר או בימים הקרובים, כדאי לא להוריד הDST עד אשר השעון של הguide שלהם יהיה נכון. תבדקו את ה EPG מחר!
מהנסיון גם היתי מפסיק internet time syncrhonization, לפחות לתקופה הבעיתית. זה יכול לעשות בלגן עם השעון ולהחזיר שעה לא נכונה כל הזמן.
תיאורטית בXP צריך לכבות את DST checkbox (פעמים קליק על השעון בtray, לבחור TimeZone) ולוודא שהשעון חזר שעה אחורה. MegaEPG מזהה tzoffset חדש בלי שינוים נוספים. השאלה היא איזה שעון יהיה בלוח השידורים של מיקרוסופט מחר (למשתמשי סקריפט של vista). הם מגדירים זמן של שידורים ב UTC ואם שוכחים להוריד שעה מחר או בימים הקרובים, כדאי לא להוריד הDST עד אשר השעון של הguide שלהם יהיה נכון. תבדקו את ה EPG מחר!
מהנסיון גם היתי מפסיק internet time syncrhonization, לפחות לתקופה הבעיתית. זה יכול לעשות בלגן עם השעון ולהחזיר שעה לא נכונה כל הזמן.
תוצאות בדיקה שאני ערכתי עכשיו (4:50 ) :
1. MegaEPG הורידה לוח שידורים מעודכן ונכון לפי שעון חורף.
2. המחשב (לינוקס במקרה שלי) חזר שעה אחורה אוטומטית).
3. נכון לרגע זה ממש, יס עוד לא חזרו אחורה. כלומר: למרות שהשעון שלי הוא על 4:50, כאשר אני לוחץ על "yes" בממיר - יס מראים את השעה: 5:50. בנוסף, התוכנית המשודרת היא של 5:50 ולא 4:50.
כנראה יס מחכים לחלון "השידורים יחלו עוד..." על מנת לבצע את ה"קיצוץ בזמן" כפי שמתבקש ממעבר לשעון חורף.
1. MegaEPG הורידה לוח שידורים מעודכן ונכון לפי שעון חורף.
2. המחשב (לינוקס במקרה שלי) חזר שעה אחורה אוטומטית).
3. נכון לרגע זה ממש, יס עוד לא חזרו אחורה. כלומר: למרות שהשעון שלי הוא על 4:50, כאשר אני לוחץ על "yes" בממיר - יס מראים את השעה: 5:50. בנוסף, התוכנית המשודרת היא של 5:50 ולא 4:50.
כנראה יס מחכים לחלון "השידורים יחלו עוד..." על מנת לבצע את ה"קיצוץ בזמן" כפי שמתבקש ממעבר לשעון חורף.
אין צורך בשינוי הcache או תכנון מחדש.kouliben1 כתב:DIGEST, לא הבנתי, אם תכננתי הקלטות למחר, והורדתי את התוכניות אתמול ואני משתמש בפונקצייה של CASH, מה אני אמור לעשות? (ביטלתי את הסנכרון של מייקרוסופט)
תודה רבה.
(אני משתמש בתוכנת BEYOND TV ב- XP רגיל)...