היי
ב3 שנים האחרונות הייתה לי סמסונג סדרה 7 55 אינצ שקניתי ב1900 והייתי די מרוצה
לאחרונה עברתי דירה וממרחק צפיה של 2 מטר בסלון מאוד חשוך עברתי ל3 מטר בסלון מאוד מואר
השיקולים שלי כרגע בשדרוג הם
גודל - רוצה משהו שלא יראה קטן כמו שה55 נראית כרגע, אבל גם לא מפלצת, 65 נשמע לי סוויט ספוט (האם מספיק ל3 מטרים?)
איכות תמונה - הייתי די מרוצה אבל אשמח להשתדרג בעיקר בבהירות כי עכשיו בסלון מאור זה מאוד מורגש
שימוש - מסטרים ערוצים רגילים וסרטים מהאפליקציות הסטרימינג דרך Apple TV 4K הדור האחרון, משחק בסוויץ, אולי פלייסטישן 5 בעתיד.
חיבורים - היום יש לי 2 חיבורי hdmi שתפוסים על ידי הסטרימר והסוויץ, כך שאשמח למינימום 3 (קניתי סאונדבר וכנראה שאצטרך לחבר אותו באופטי כדי לא לבזבז חיבור)
תקציב - סביב 4, יכול להיות גמיש קצת אם זה באמת שווה את זה כי זה קניה גדולה אבל לא רוצה להוציא כסף על פיצרים מיוחדים, בעיקר גודל חיבורים ותמונה טובה.
ראיתי שיש את 65c845 ו65c755 של tcl שנראות מאוד מתאימות אם כי מעט מעל התקציב.
מישהו ראה ויודע כמה ההבדל מסדרה נמוכה יותר משמעותי?
מישהו יודע בכמה אפשר להשיג אותן היום אחרי מיקוח/הצעה?
אשמח להמלצות, תודה רבה!
התייעצות ברכישת טלויזיה 65 לסלון
ל3 מטר הייתי ממליץ בין 70 ל75 אינץ' (אין הרבה 70)
אין שום מניעה להשתמש בE-arc, כשתקנה מכשיר נוסף שצריך את הHDMI אז תחבר אופטית (ב845 שהצעת יש 4 חיבורי HDMI) הTCL שרשמת הם אחלה דגמים - הדגמים מאד קרובים אחד לשני, ה845 מגיעה לבהירות יותר גבוהה עם קצת יותר אזורי הארה, 4 לעומת 3 חיבורי HDMI כמו שציינתי ואפילו יש סקירה שלה פה בפורום הזה אם תעשה חיפוש זריז בגוגל.
אין שום מניעה להשתמש בE-arc, כשתקנה מכשיר נוסף שצריך את הHDMI אז תחבר אופטית (ב845 שהצעת יש 4 חיבורי HDMI) הTCL שרשמת הם אחלה דגמים - הדגמים מאד קרובים אחד לשני, ה845 מגיעה לבהירות יותר גבוהה עם קצת יותר אזורי הארה, 4 לעומת 3 חיבורי HDMI כמו שציינתי ואפילו יש סקירה שלה פה בפורום הזה אם תעשה חיפוש זריז בגוגל.