TCL C755 VS TCL C845

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
pearljam50000 פותח השרשור
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 607
נתן תודות: 341 פעמים
קיבל תודות: 21 פעמים

שליחה #1 

שתיהן אותו מחיר
ה755 דגם יותר חדש
845 אמור להיות רמה מעל אבל לא סגור על זה
איזו יותר טובה ?!

Haimbin
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1424
נתן תודות: 140 פעמים
קיבל תודות: 249 פעמים

שליחה #2 

קשה להבדיל.. שניהן מיני-לד ולשניהן כרגע יש אותו מעבד שזה טוב אבל ל755 יש שכבת QD כמו לסמסונג אז הצבעים יהיו עזים יותר למיד שאוהב, אחרת ההבדלים די קטנים ותלויים בך - ל845 יש בהירות גבוהה יותר מאשר לסדרה 7 אז אם זה חשוב לך זה פרמרטר, נראה לי שה845 מגיע עם סאונד בר מובנה לאודיו יותר טוב ועוד כל מיני, תכנס לאתר שלהם ועשה השוואה זריזה תראה אם יש הבדלים שחשובים לך

Eliran15
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2212
נתן תודות: 286 פעמים
קיבל תודות: 184 פעמים

שליחה #3 

אין ל845 סאונד בר מובנה ושתיהן QD

יהלי ב
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1402
שם מלא: יהלי בר
נתן תודות: 88 פעמים
קיבל תודות: 355 פעמים

שליחה #4 

ככל השמספר הראשון גבוה, הדגם יותר מתקדם ויקר. שני המספרים האחרים זה שנת הייצור. כרגע הדגם הכי מתקדם שלהם זה C955 או ה X955. החסרון הכי גדול של כל ה TCL זה מעבד התמונה. אמנם להבנתי יש שיפור לדור 3 של המעבד, אבל הוא עדיין רחוק שנות אור ממעבד XR של סוני. לפי בדיקות און ליין, המעבד החדש מדור 3 משתווה למעבד האלפא של LG מדור 2 (כרגע ל LG יש כבר דור 5).

למרות שב TCL החדשות יש מעל ל 2000 נורות הארה נפרדות MINI LED, בסוני עם 84 נקודות בלבד, ה LOCAL DIMMING הרבה יותר טוב, בגלל המעבד והתוכנה שהוא מריץ.

התמונה של TCL כאשר האות הוא 4K או 4K UHD מעולה מנסיון (יש לי את ה C935), אבל האכזבה מגיעה כאשר מספקים אות SD ומאפשרים לטלויזיה לבצע UPSCALE. גם שימוש באפקטים של החלקה ב TCL גורם להמון ארטיפקטים בגלל מגבלת המעבד. זה למעשה הדיל בייקר היחיד ב TCL. סביר להניח כי בעוד כמה שנים הם יצמצמו גם את הפער במעבדים.

למי שלא מחפש אפקטי החלקת תמונה, ויש לו סטרימר איכותי שמסוגל לבצע UPSCALE ל 4K באיכות טובה, אז ה TCL היא פתרון זול ומעולה. אני משתמש בה כמסך מחשב ולכן לא אכפת לי כלל מהמעבד כי המסך רק מציג תמונת 4K ללא התערבות במצד יעודי לגאפיקה.

ushai906
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 43
שם מלא: אורי
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #5 

יש לי C935 ותכני ה SD ובפרט הערוצים הישראלים התמונה מפתיעה באיכותה, כלומר ה upscale עובד טוב. דבר אחד למדתי מהר מאוד מדיווחים והמלצות כיוונים מאתרים שונים הוא לנטרל את כל ההגדרות המתקדמות של החלקות, ושיפורים למיניהם וכנראה שהם צודקים כי התמונה מצויינת בלי ההגדרות האילו.

alkobi
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 371
נתן תודות: 24 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #6 

ה 845 רמת בהירות גבוהה יותר

Danik56
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 190
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #7 

4 חודשים מאוחר יותר, האם התובנות השתנו ? יש סיבה לשלם יותר על C845 ?

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8255
נתן תודות: 413 פעמים
קיבל תודות: 610 פעמים

שליחה #8 

תראה עם תרגום לאנגלית

איכות תמונה טובה יותר (20% יותר איזורי תאורה בדגמים הקטנים יותר, בהירות משמעותית יותר גבוה, ציפוי נגד החזרת אור יותר טוב וכו'...)

אם שווה לשלם? תלוי מה חשוב לך ומה ההפרש.

Danik56
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #9 

11/03/2024 15:16  
integral כתב:

תראה עם תרגום לאנגלית

איכות תמונה טובה יותר (20% יותר איזורי תאורה בדגמים הקטנים יותר, בהירות משמעותית יותר גבוה, ציפוי נגד החזרת אור יותר טוב וכו'...)

אם שווה לשלם? תלוי מה חשוב לך ומה ההפרש.
...
נושא הבהירות לא אמור להשפיע על דיוק התמונה בשידורי ספורט. זה קשור למעבד התמונה שזהה בשני הדגמים. האם אני צודק?

Danik56
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #10 

דיברתי עם איש מכירות של היבואן. לדבריו מעבד התמונה זהה ב2 הדגמים. ההבדל באמת ברמת הבהירות.

integral
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8255
נתן תודות: 413 פעמים
קיבל תודות: 610 פעמים

שליחה #11 

לא רק ברמת הבהירות שחשובה אם צופים ביום או בסביבה מוארת. ראה למעלה.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”