TCL C755 VS TCL C845
-
pearljam50000
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 607
- נתן תודות: 341 פעמים
- קיבל תודות: 21 פעמים
שתיהן אותו מחיר
ה755 דגם יותר חדש
845 אמור להיות רמה מעל אבל לא סגור על זה
איזו יותר טובה ?!
ה755 דגם יותר חדש
845 אמור להיות רמה מעל אבל לא סגור על זה
איזו יותר טובה ?!
קשה להבדיל.. שניהן מיני-לד ולשניהן כרגע יש אותו מעבד שזה טוב אבל ל755 יש שכבת QD כמו לסמסונג אז הצבעים יהיו עזים יותר למיד שאוהב, אחרת ההבדלים די קטנים ותלויים בך - ל845 יש בהירות גבוהה יותר מאשר לסדרה 7 אז אם זה חשוב לך זה פרמרטר, נראה לי שה845 מגיע עם סאונד בר מובנה לאודיו יותר טוב ועוד כל מיני, תכנס לאתר שלהם ועשה השוואה זריזה תראה אם יש הבדלים שחשובים לך
- יהלי ב
- חבר ותיק

- תגובות: 1402
- שם מלא: יהלי בר
- נתן תודות: 88 פעמים
- קיבל תודות: 355 פעמים
ככל השמספר הראשון גבוה, הדגם יותר מתקדם ויקר. שני המספרים האחרים זה שנת הייצור. כרגע הדגם הכי מתקדם שלהם זה C955 או ה X955. החסרון הכי גדול של כל ה TCL זה מעבד התמונה. אמנם להבנתי יש שיפור לדור 3 של המעבד, אבל הוא עדיין רחוק שנות אור ממעבד XR של סוני. לפי בדיקות און ליין, המעבד החדש מדור 3 משתווה למעבד האלפא של LG מדור 2 (כרגע ל LG יש כבר דור 5).
למרות שב TCL החדשות יש מעל ל 2000 נורות הארה נפרדות MINI LED, בסוני עם 84 נקודות בלבד, ה LOCAL DIMMING הרבה יותר טוב, בגלל המעבד והתוכנה שהוא מריץ.
התמונה של TCL כאשר האות הוא 4K או 4K UHD מעולה מנסיון (יש לי את ה C935), אבל האכזבה מגיעה כאשר מספקים אות SD ומאפשרים לטלויזיה לבצע UPSCALE. גם שימוש באפקטים של החלקה ב TCL גורם להמון ארטיפקטים בגלל מגבלת המעבד. זה למעשה הדיל בייקר היחיד ב TCL. סביר להניח כי בעוד כמה שנים הם יצמצמו גם את הפער במעבדים.
למי שלא מחפש אפקטי החלקת תמונה, ויש לו סטרימר איכותי שמסוגל לבצע UPSCALE ל 4K באיכות טובה, אז ה TCL היא פתרון זול ומעולה. אני משתמש בה כמסך מחשב ולכן לא אכפת לי כלל מהמעבד כי המסך רק מציג תמונת 4K ללא התערבות במצד יעודי לגאפיקה.
למרות שב TCL החדשות יש מעל ל 2000 נורות הארה נפרדות MINI LED, בסוני עם 84 נקודות בלבד, ה LOCAL DIMMING הרבה יותר טוב, בגלל המעבד והתוכנה שהוא מריץ.
התמונה של TCL כאשר האות הוא 4K או 4K UHD מעולה מנסיון (יש לי את ה C935), אבל האכזבה מגיעה כאשר מספקים אות SD ומאפשרים לטלויזיה לבצע UPSCALE. גם שימוש באפקטים של החלקה ב TCL גורם להמון ארטיפקטים בגלל מגבלת המעבד. זה למעשה הדיל בייקר היחיד ב TCL. סביר להניח כי בעוד כמה שנים הם יצמצמו גם את הפער במעבדים.
למי שלא מחפש אפקטי החלקת תמונה, ויש לו סטרימר איכותי שמסוגל לבצע UPSCALE ל 4K באיכות טובה, אז ה TCL היא פתרון זול ומעולה. אני משתמש בה כמסך מחשב ולכן לא אכפת לי כלל מהמעבד כי המסך רק מציג תמונת 4K ללא התערבות במצד יעודי לגאפיקה.
- ushai906
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 43
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 17 פעמים
יש לי C935 ותכני ה SD ובפרט הערוצים הישראלים התמונה מפתיעה באיכותה, כלומר ה upscale עובד טוב. דבר אחד למדתי מהר מאוד מדיווחים והמלצות כיוונים מאתרים שונים הוא לנטרל את כל ההגדרות המתקדמות של החלקות, ושיפורים למיניהם וכנראה שהם צודקים כי התמונה מצויינת בלי ההגדרות האילו.
נושא הבהירות לא אמור להשפיע על דיוק התמונה בשידורי ספורט. זה קשור למעבד התמונה שזהה בשני הדגמים. האם אני צודק?11/03/2024 15:16integral כתב:
תראה עם תרגום לאנגלית
איכות תמונה טובה יותר (20% יותר איזורי תאורה בדגמים הקטנים יותר, בהירות משמעותית יותר גבוה, ציפוי נגד החזרת אור יותר טוב וכו'...)
אם שווה לשלם? תלוי מה חשוב לך ומה ההפרש....