TCL C845 Vs Sony X85L
היי,
מקווה שאוכל לקבל החלטה בעזרתכם.
קניתי את ה TCL אך יש בעיית מלאים וזמן קבלת המוצר מתארך מאוד.
מנגד אני יכול לקנות את ה Sony X85L במקום ה TCL באותו המחיר.
רציתי מאוד את ה X90L אך היא בתוספת של 1000 ₪ שאני לא מעוניין להוסיף.
לא מצאתי יותר מידי ביקורת על ה X85L ובהשוואה בינה לבין ה X90L מה שהצלחתי להבין שהמעבד של X90L חזק יותר.
מה דעתכם?
מקווה שאוכל לקבל החלטה בעזרתכם.
קניתי את ה TCL אך יש בעיית מלאים וזמן קבלת המוצר מתארך מאוד.
מנגד אני יכול לקנות את ה Sony X85L במקום ה TCL באותו המחיר.
רציתי מאוד את ה X90L אך היא בתוספת של 1000 ₪ שאני לא מעוניין להוסיף.
לא מצאתי יותר מידי ביקורת על ה X85L ובהשוואה בינה לבין ה X90L מה שהצלחתי להבין שהמעבד של X90L חזק יותר.
מה דעתכם?
כשרכשתי את ה TCL זה היה המסך עם הכי הרבה פיצ'רים שחפשתי במחיר הנמוך ביותר.
עניין אותי בעיקר תמיכה בפורמטים (ויז'ן / אטמוס וכו') ויציאות 2.1 היות ויש לי PS5 ואני מחבר סאונד בר אז eARK עם יציאה 2.1 עדיף.
במסך הנוכחי שלי סמסונג MU9000 היציאה היא eARK אבל לדעתי לא 2.1 ולכן הסאונד בר לא תמיד מקבל פקודה או מבין את האות ולכן מחובר עם אופטי ואז אין תמיכה בפורמטים.
המסך עצמו MINILED שהבנתי שזה גם טכנולוגיה חדשה וגם כל נושא הבהירות קנה אותי.
כמו כן המסך הוא 120 הרץ.
שאר המסכים שראיתי או שהיתה רק כניסה 1 של 2.1 והיא גם eARK, או שאין תמיכה בפורמטים אבל כן 2.1, או שיש 2.1 ופורמטים אבל לא 120 הרץ..
בכל מסך היתה איזה שהיא התפשרות.
הסוני X90L מעל התקציב ועל ה X85L לא חשבתי בכלל ואני חושב שגם היא היתה יקרה יותר.
עניין אותי בעיקר תמיכה בפורמטים (ויז'ן / אטמוס וכו') ויציאות 2.1 היות ויש לי PS5 ואני מחבר סאונד בר אז eARK עם יציאה 2.1 עדיף.
במסך הנוכחי שלי סמסונג MU9000 היציאה היא eARK אבל לדעתי לא 2.1 ולכן הסאונד בר לא תמיד מקבל פקודה או מבין את האות ולכן מחובר עם אופטי ואז אין תמיכה בפורמטים.
המסך עצמו MINILED שהבנתי שזה גם טכנולוגיה חדשה וגם כל נושא הבהירות קנה אותי.
כמו כן המסך הוא 120 הרץ.
שאר המסכים שראיתי או שהיתה רק כניסה 1 של 2.1 והיא גם eARK, או שאין תמיכה בפורמטים אבל כן 2.1, או שיש 2.1 ופורמטים אבל לא 120 הרץ..
בכל מסך היתה איזה שהיא התפשרות.
הסוני X90L מעל התקציב ועל ה X85L לא חשבתי בכלל ואני חושב שגם היא היתה יקרה יותר.
וואו מגניב.. לא ידעתי שאפשר לעשות חיפוש כזה.....
שאלתי פה כדי לקבל דעות של חברים עם ניסיון ולא סרטון יוטיוב רובוטי שמראה לי SIDE BY SIDE..
בכל מקרה חזל"ש.. עדכנו שנכנסו המסכים אז כנראה שאקבל בימים הקרובים..
תודה.
- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 585 פעמים
אז תחליט, זה אותו מחיר או לא?07/12/2023 11:07mosheva כתב: מנגד אני יכול לקנות את ה Sony X85L במקום ה TCL באותו המחיר.
ועל ה X85L לא חשבתי בכלל ואני חושב שגם היא היתה יקרה יותר....
נראה לי שאתה מסנוור ממפרט מפוצץ, אז כדאי לך להמתין ל TCL הסוני לא בשבילך
- ChaoscripT
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 919
- שם מלא: חביב
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 21 פעמים
לדעתי שהוא רכש את הטלוויזיה ה- X85L הייתה יקרה יותר ולכן לא בדק/הסתכל/רכש אותה,07/12/2023 17:39ahersko כתב: אז תחליט, זה אותו מחיר או לא?
נראה לי שאתה מסנוור ממפרט מפוצץ, אז כדאי לך להמתין ל TCL הסוני לא בשבילך...
אבל כעת יכול להחליף ראש בראש.
אמת, היו בעיות אספקה של ה TCL C845 אז הציעו לי את ה X85L במקום..08/12/2023 22:06ChaoscripT כתב: לדעתי שהוא רכש את הטלוויזיה ה- X85L הייתה יקרה יותר ולכן לא בדק/הסתכל/רכש אותה,
אבל כעת יכול להחליף ראש בראש....
אני אישית כיוונתי שישדרגו לי לסוני X90L אבל לא היה סיכוי לראש בראש..
בכל מקרה בסופו של יום סיפקו לי היום את ה TCL .. ממתין להתקנה.. מקווה שיצא טוב