חיבור מסך TCL C835 לNVIDIA SIELD
היי.
שתי שאלות בעקבות רכישה של TCL C835 לסלון
1. יש ברשותי NVIDIA SHIELD 2019 (הדגם בצורת גליל) יש לו מעבד מסוג TEGRA X1. אני יודע שהTCL מגיעה עם אנדרואיד מובנה. האם כדאי להישאר עם הNVIDIA, או האנדרואיד המגיע עם המסך, יספק אותי (יש לציין שהיום יש לי נאנוסל של LG ויש ערוץ חוזר EARC שמוציא סאונד דרך הרסיבר.
2. הטלוויזיה הנוכחית שלי מחוברת עם זרוע מתכווננת. ניסיתי לחפש מידע על חיבור זרוע אל הTCL ולא ראיתי שום דבר כזה. האם אפשרי לחבר את אותה הזרוע? (המתקן הקיים שלי הוא רציני ותומך במשקלים גבוהים ויש לו גם אפשרות להברגה במקומות שונים במסך.
תודה
אביב
שתי שאלות בעקבות רכישה של TCL C835 לסלון
1. יש ברשותי NVIDIA SHIELD 2019 (הדגם בצורת גליל) יש לו מעבד מסוג TEGRA X1. אני יודע שהTCL מגיעה עם אנדרואיד מובנה. האם כדאי להישאר עם הNVIDIA, או האנדרואיד המגיע עם המסך, יספק אותי (יש לציין שהיום יש לי נאנוסל של LG ויש ערוץ חוזר EARC שמוציא סאונד דרך הרסיבר.
2. הטלוויזיה הנוכחית שלי מחוברת עם זרוע מתכווננת. ניסיתי לחפש מידע על חיבור זרוע אל הTCL ולא ראיתי שום דבר כזה. האם אפשרי לחבר את אותה הזרוע? (המתקן הקיים שלי הוא רציני ותומך במשקלים גבוהים ויש לו גם אפשרות להברגה במקומות שונים במסך.
תודה
אביב
- E&H
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 287
- שם מלא: Eliran
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 49 פעמים
אתה יכול לנסות להשתמש עם האנדרואיד המובנה ולראות איך הוא מתפקד, אם לא תיהיה מרוצה תוכל תמיד לחבר את השילד.
לגבי השאלה השניה, לא צייינת מה הגודל של המסך הנוכחי שלך, אבל אם הטלוויזיה החדשה באותו הגודל סביר להניח שהזרוע תתאים.
לגבי השאלה השניה, לא צייינת מה הגודל של המסך הנוכחי שלך, אבל אם הטלוויזיה החדשה באותו הגודל סביר להניח שהזרוע תתאים.
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9462
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
אני עם אותו שילד וגם עברתי ל TCL C635
האמת שאחרי כמה ימים פשוט הפסקתי להשתמש בשילד - מערכת האנדרואיד במסך מצוינת (לא מהירה כמו השילד כמובן אבל לא מפריע לי) וגם המסך תומך בפורמטי וידאו באפליקציות המובנות (נטפליקס ודיסני) שלא נתמכות בשילד (למשל דולבי ויז'ן).
כרגע השילד נשאר מחובר לרסיבר עבור השימוש במקרן.
לגבי זרוע - גם לי היתה זרוע מתכווננת ובדקתי במפרט שלה שהיא תומכת במשקל ובגודל של המסך החדש ופשוט הוא הותקן עליה בלי בעיה.
האמת שאחרי כמה ימים פשוט הפסקתי להשתמש בשילד - מערכת האנדרואיד במסך מצוינת (לא מהירה כמו השילד כמובן אבל לא מפריע לי) וגם המסך תומך בפורמטי וידאו באפליקציות המובנות (נטפליקס ודיסני) שלא נתמכות בשילד (למשל דולבי ויז'ן).
לגבי זרוע - גם לי היתה זרוע מתכווננת ובדקתי במפרט שלה שהיא תומכת במשקל ובגודל של המסך החדש ופשוט הוא הותקן עליה בלי בעיה.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20185
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
מה הכוונה?...
אני משתמש בסטרימר אפל טיוי וצופה בסטינג ונטפליקס.
הסטרימר צריך להיות מוגדר על 59.9hz או 50hz ?
תודה
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20185
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
אני לא יודע איך אפל TV מטפל בקצבי ריענון שונים של תוכן. הכי אופטימלי זה כשהסטרימר משנה את קצב הריענון בהתאם לתוכן.
זה גם תלוי בטלוויזיה, יש כאלה שיודעת לטפל בהבדלים של קצבי ריענון בצורה יותר או פחות טובה.
אבל תכנים ישראלים ואירופאיים משודרים ב-25FPS שהם כפולה של 50HZ (לכן זה הוזכר). 60HZ לא מתחלק ללא שארית ב-50 ולכן אם המסך לא יודע לטפל טוב בתכנים כאלה (25FPS על גבי אות 60HZ) אז התמונה יכולה להיראות מקורטעת.
כנ"ל 24FPS שבהם מופקים רוב התכנים שיש בשירותי ההזרמה (כמו נטפליקס).
זה גם תלוי בטלוויזיה, יש כאלה שיודעת לטפל בהבדלים של קצבי ריענון בצורה יותר או פחות טובה.
אבל תכנים ישראלים ואירופאיים משודרים ב-25FPS שהם כפולה של 50HZ (לכן זה הוזכר). 60HZ לא מתחלק ללא שארית ב-50 ולכן אם המסך לא יודע לטפל טוב בתכנים כאלה (25FPS על גבי אות 60HZ) אז התמונה יכולה להיראות מקורטעת.
כנ"ל 24FPS שבהם מופקים רוב התכנים שיש בשירותי ההזרמה (כמו נטפליקס).
זה אפל טיוי מהדור האחרון אז הוא תומך ב-hdmi 2.1 ויש אפשרות להגדיר התאמה של קצב רענון בהתאם לתוכן.06/12/2023 11:19TheCoolest כתב: אני לא יודע איך אפל TV מטפל בקצבי ריענון שונים של תוכן. הכי אופטימלי זה כשהסטרימר משנה את קצב הריענון בהתאם לתוכן.
כנ"ל 24FPS שבהם מופקים רוב התכנים שיש בשירותי ההזרמה (כמו נטפליקס)....
הטלוויזיה היא LG QNED916.
אני אגדיר 50hz ואראה מה המצב.
תודה רבה.
ממתי שילד לא תומך בדולבי ויז'ן? תומך גם תומך.05/12/2023 22:31oris74 כתב: אני עם אותו שילד וגם עברתי ל TCL C635
לגבי זרוע - גם לי היתה זרוע מתכווננת ובדקתי במפרט שלה שהיא תומכת במשקל ובגודל של המסך החדש ופשוט הוא הותקן עליה בלי בעיה....
- ramsalemix
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 568
- נתן תודות: 134 פעמים
- קיבל תודות: 112 פעמים
בנוסף למה שאמר @idabari לשילד יש גם תמיכה בAI Upscaling.05/12/2023 22:31oris74 כתב: אני עם אותו שילד וגם עברתי ל TCL C635
לגבי זרוע - גם לי היתה זרוע מתכווננת ובדקתי במפרט שלה שהיא תומכת במשקל ובגודל של המסך החדש ופשוט הוא הותקן עליה בלי בעיה....
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9462
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
לא הסברתי את עצמי נכון - המסך הקודם שהיה לי לא תמך בדולבי ויז'ן ועכשיו ב TCL זה זמין ישירות מהאפליקציות המובנות אז לא רואה צורך לחבר אותו בשביל הצרכים שלי....