המלצה לטלוויזיה mini led 75
- יהלי ב
- חבר ותיק

- תגובות: 1407
- שם מלא: יהלי בר
- נתן תודות: 88 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
לא מכיר את הסדרה החדשה של TCL, אבל מנסיון עם C935 וגם סוני שיש לי, החסרון הגדול של TCL הוא במעבד התמונה שמייצר ארטיפקטים בלתי נסבלים בסצנות קשות אם מנסים להפעיל החלקת תמונה, הכנסת פריימים שחורים, ועוד טריקים שבסוני אתה לא רואה איתם בעיות כמעט. ב LG יש ככל הנראה מעבד תמונה יותר טוב. TCL עדיף מסדרה 8 ומעלה אם רוצים לקבל איכות תמונה טובה. תבדוק כמה עולה ה C955 בגודל הזה (ברוב המקרים, המחיר יורד בתוך 6 חודשים מרגע שהמסך הופך לזמין בארץ)
- integral
-
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8259
- נתן תודות: 417 פעמים
- קיבל תודות: 610 פעמים
ה 816 אינה מינילד, בעוד כמה שקלים אתה יכול לקבל 916 שהיא מינילד והרבה יותר טובה
https://www.crossover.co.il/product/75q ... a-mini-led
https://www.crossover.co.il/product/75q ... a-mini-led
- ushai906
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 43
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 17 פעמים
מה בדיוק נותנים כל הטריקים הללו? ניסיתי החלקת תמונה עם ובלי, פריימים שחורים ועוד כל מיני "טריקים" ולא ראיתי כל הבדל, כך שפשוט ניטרלתי את כל הפיצ'רים האילו ואיכות התמונה מצויינת הן בסרטים והן בשידורי ספורט....
נראה לי שהחברות השונות מוסיפות כל מיני תכונות שאולי משפיעות בשוליים וברוב המקרים לא נותנות כלום, רק כדי שיוכלו לבקש מחיר גבוה יותר לדגמים "מתקדמים".
אני מפספס משהו?
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9325
- נתן תודות: 1557 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
סתם מתוך סקרנות, האם רכשת בחנות ייעודית לקולנוע ביתי, או כזו שמחזיקה גם שואבי אבק וטוסטרים בנוסף לטלוויזיות?01/12/2023 8:54מאiר כתב: בכל מקןם אפשרי על הטלוויזיה ובעת הרכישה מופיע שהיא QNED.
הייתי בטוח שזה מיני לד כמו גם מה שהמוכר אמר.
וואו טוב שאמרת לי.
תודה....
קשה להאמין שבעל מקצוע אמיתי בחנות של ק"ב ייתן מידע שגוי לגבי מוצר שהוא מוכר, למרות שגם זה לא בלתי אפשרי...
- ChaoscripT
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 927
- שם מלא: חביב
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 21 פעמים
ממה שראיתי QNED916 בגודל 75" עולה 6990, אולי אפשר לנסות להוריד עוד קצת.03/12/2023 10:32mosheva כתב: קניתי לא מזמן את ה TCL 75C845 ב- 6,600..
האם ניתן להשיג את ה LG במחיר דומה? האם היא עדיפה?
אני מבחינתי לא יכול להוסיף עוד מעבר ל 6,600..
עוד לא קיבלתי את המסך אז עוד יכול לעשות שינויים....
-
מאiר
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 10
- שם מלא: מאור גבאי
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
אכן כן.02/12/2023 22:42bariko כתב: סתם מתוך סקרנות, האם רכשת בחנות ייעודית לקולנוע ביתי, או כזו שמחזיקה גם שואבי אבק וטוסטרים בנוסף לטלוויזיות?
קשה להאמין שבעל מקצוע אמיתי בחנות של ק"ב ייתן מידע שגוי לגבי מוצר שהוא מוכר, למרות שגם זה לא בלתי אפשרי......
כמו רוב החנויות שיש.
זה היה כזה:" זו שאתה רואה פה בתצוגה זה ה 716 היא לא מיני לד אבל ה 816 כן"
אח"כ בהחלפה נאמר לי שהיתה טעות טכנית והכוונה היתה ל 916.
נו טוב