בקשר לתערוכה העולמית לטכנולוגייה בשם וורלד אקספו 2030

הודעות מערכת, והודעות שאינן קשורות לאף פורום אחר.
רמאש פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1621

שליחה

אז מי שנבחרה לארח את תערוכת וורלד אקספו 2030, מתוך,
ריאד, סעודיה,
רומא, איטליה,
בוסאן, קוריאה הדרומית

אז כבר בהצבעה הראשונה של חברי הוועדה העולמית לתערוכות שיש בה 182 חברים,
אז רוב גדול בסעודיה שתארח את תערוכת הענק הזאת.
מזל טוב (:

הנושא של התערוכה הוא "עידן השינוי: ביחד למחר הנראה לעין" עם תתי נושאים של "מחר אחר", "פעולת אקלים" ו"שגשוג לכולם"
https://www.reuters.com/world/saudi-ara ... 023-11-28/
אז זה האתר אינטרנט של מקום התערוכה הנבחר
https://riyadhexpo2030.sa/
סעודיה הציעה לארח את האירוע בין אוקטובר 2030 למרץ 2031.

נכון, רוב חברי הפורום לא אוהבים שאני מפרסם פה על אתרי בילוי בסעודיה,
אבל במקרה הזה מדובר על אירוע טכנולוגי עולמי מאוד גדול, , אני מקווה שעד שנת 2030, אז שתהיה נורמליזציה בין ישראל לסעודיה, ושעופר לאור ישמח לדווח לנו במה שקורה שם.
, אני מקווה שבשנת 2030 שאנחנו נהיה בריאים, ושאתר האינטרנט הזה של הום תיאטר, ישראל, ימשיך לפעול.
ואם יהיו עוד עדכונים בקשר לתערוכה הזאת אז, , אני אעדכן על זה באשכול הזה,
ויכול להיות , שאולי רק בשנת 2030, יהיה עוד עדכון משמעותי בקשר לתערוכה הזאת, אבל , אני מקווה שעדכון משמעותי כזה יהיה לפני שנת 2030.
נערך לאחרונה על ידי רמאש ב 29/11/23 8:57, נערך 4 פעמים בסך הכל.
הנושאים שלי בקהילת הפורומים הזאת

search.php?search_id=egosearch

Amir64
גורו
גורו
תגובות: 10913

Re: בקשר לתערוכה העולמית לטכנולוגייה בשם אקספו 2030

שליחה

נראה לי ששברת שיא של כמה כאלו יש ב- 4 שורות.

רמאש פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

מידע נוסף על תערוכת #Riyadh_Expo 2030 :
היא תתקיים צפונית לריאד, במרחק של 5-10 דקות נסיעה מנמל התעופה המלך סלמאן בן עבדולעזיז - בפיתוח - או דרך רשת "רכבת ריאד", כאשר תחנותיה מתחברות לאחת מהתחנות.
שלוש כניסות לתערוכה, -שטחו של האתר הוא 6 מיליון מ"ר, וצפוי לארח יותר מ-40 מיליון מבקרים, בנוסף למיליארד ביקורים דרך הפלטפורמה הווירטואלית האינטראקטיבית "Metaverse". מבקרים ב-Expo 2030 יוכלו: - להסתובב במסדרונות מוצלים לחלוטין עם עיצובים של מורשת אדריכלית בהשראת ההיסטוריה של ריאד - להסתובב בנווה מדבר מודרני וירוק בתוך אחד מיובליו של "ואדי אל סולי" העובר באתר התערוכה.
עשיית הליכה קלה במרחקים קצרים מאוד לנוע בין הביתנים, הכיכרות הציבוריות והמתקנים.

#Riyadh_Expo2030 : עיצוב הביתנים לתערוכת Expo 2030 בבירת ערב הסעודית יהיה בעיצוב הדומה לגלובוס, כאשר קו המשווה באמצע.
מיקומם של ביתני המדינות המשתתפות ייקבעו ב בצורה גמישה בהתאם לקווי האורך של כל מדינה, בהסדר המפגיש מדינות מצפון ומדרום כדור הארץ זו לצד זו.

סרטון הדמיה של איך זה צריך להראות

רמאש פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה

בקשר לאשכול זה,
אני מבין שיש פה לא מעט חברי פורום שלא אוהבים את הפרסומים שלי בנושא של ערב הסעודית,
, אין לי כל כוונה לפרסם את זה כדי לפגוע,
אז אני מציע שבגלל שיש פה חברי פורום ניטרלים שהם לא בעד ושהם לא נגד באם אני מפרסם פה דברים על ערב הסעודית ולא רק בגלל שהם בערב הסעודית, אז אני מעדיף שאם יהיה לי מה לעדכן בקשר לתערוכת הטכנולוגיה העולמית הזאת אז שזה יהיה בהודעה הראשונה שלי באשכול הזה אלא אם לא יהיה עוד מקום להוסיף דברים באותה ההודעה,
ואם מנהלי הקהילה הזאת ינעלו את האשכול הזה בטענה שעדיף יותר שקודם תגיע שנת 2029 שקרובה יותר לזמן התערוכה הזאת, ושרק בזמן הזה אז שמותר יהיה לפרסם בקהילת הפורומים הזאת על התערוכה הזאת, ואני מקווה שבשנת 2029 שאני אשאר בחיים, כי עד אז, אני לא בטוח שאני יודע מה יהיה המצב שלי.

חזור אל “כללי”