שירותי סטרימינג ישראלים בטלוויזיה מדור קודם
שלום, יש לי טלוויזיה בת 4 שנים +- עם מערכת הפעלה TIZEN 3.0, דגם SAMSUNG UE55MU9500
https://www.samsung.com/il/support/mode ... U9500TXSQ/
הטלוויזיה עובדת מצוין אבל בחנות האפליקציות אין קיום לשירותי סטרימינג ישראלים למעט 12+, פניתי לתמיכה בישראל ...במילה אחת אין עם מי לדבר, טוענים שזה מנוהל בסמסונג העולמי והם אלה שמתקינים את האפליקציות, נשמע לי מצוץ מהאצבע
האם יש דרך לאלץ התקנה של אפליקציות ישראליות למרות שהן לא נמצאות בחנות ? אני יודע שאפשר תמיד לקנות סטרימר ולצפות דרכו אבל מרגיש לי מיותר להוסיף עוד אלמנט ועוד שלט....
אשמח לשמוע הצעות/המלצות
https://www.samsung.com/il/support/mode ... U9500TXSQ/
הטלוויזיה עובדת מצוין אבל בחנות האפליקציות אין קיום לשירותי סטרימינג ישראלים למעט 12+, פניתי לתמיכה בישראל ...במילה אחת אין עם מי לדבר, טוענים שזה מנוהל בסמסונג העולמי והם אלה שמתקינים את האפליקציות, נשמע לי מצוץ מהאצבע
האם יש דרך לאלץ התקנה של אפליקציות ישראליות למרות שהן לא נמצאות בחנות ? אני יודע שאפשר תמיד לקנות סטרימר ולצפות דרכו אבל מרגיש לי מיותר להוסיף עוד אלמנט ועוד שלט....
אשמח לשמוע הצעות/המלצות
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4787
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 767 פעמים
אין דרך אחרת
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78875
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5394 פעמים
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46370
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5077 פעמים
- yossipeleg
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 297
- שם מלא: יוסי פלג
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 68 פעמים
המיבוקס 3 שלי הוא דגם שיצא לפני 7 שנים, ועדיין כל אפליקציות הטלוויזיה הזמינות בארץ עובדות עליו טוב.
מוזר שסמסונג לא מסוגלים/רוצים לתחזק טלוויזיה בת 4.
מוזר שסמסונג לא מסוגלים/רוצים לתחזק טלוויזיה בת 4.
לא חושב שROKU תומך בכל האפליקציות בארץ, אני חושב שPRIME לא היה זמין אצלי ואולי עוד כמה, די מעצבן אבל אולי כבר סידרו לא יודע.29/11/2023 8:52ziv_r כתב: @eliy1970
תבדוק אם זה מתאים לך, כרגע עם משלוח חינם:
viewtopic.php?f=107&t=388331...