היי,
אני בהתלבטות לגבי טלוויזיה לסלון מואר,
בהנחה שהכל נכנס בתקציב,
- TCL 75C845
- Sony XR-75X90LAEP
- Sony KD-75X85LAEP
(האם יש הבדל ממשי בין 2 הדגמים האחרונים ברשימה?)
על מה מומלץ ללכת, אשמח לשמוע חוויות/דעות.
היא תחובר לסטרימר נוידיה שילד פרו עם אפלייקית סלקום TV, לפעמים נטפליקס, לפעמים תכנים מהמחשב.
תודה רבה
התלבטות לגבי טלוויזיה לסלון מואר
-
ChaoscripT
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 919
- שם מלא: חביב
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 21 פעמים
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4786
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 767 פעמים
יש פה לא מעט דיונים על x90l לעומת c845, לא תקבל תשובה חד משמעית או מידע חדש. תעבור על השרשורים האחרונים ואם יש משהו ספציפי שאתה לא מבין תשאל
-
ChaoscripT
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 919
- שם מלא: חביב
- נתן תודות: 102 פעמים
- קיבל תודות: 21 פעמים
אני מנסה להבין משהו,
יש ה-מ-ו-ן טכנולוגיות בשוק, אבל בסופו של דבר זה עדיין LED, למעט OLED.
זאת אומרת, Quantom, QLed, Qned וכו' זה לא אותו דבר?
מצד אחד ה- TCL 845 היא מינילד, והסוני היא Full Array Led ועדיין ממליצים עליה יותר, למה?
יש גם סדרות ישנות של סוני שהם Full Array Led, אז מה השתנה?
יש גם את הדגם של LG 75QNED916QA, אבל אני רואה פה כמה נושאים על מסכי LG שקצת מפחיד לקנות אותה. (אומנם לא על הדגם הזה ספיצפי אבל עדיין)
יש ה-מ-ו-ן טכנולוגיות בשוק, אבל בסופו של דבר זה עדיין LED, למעט OLED.
זאת אומרת, Quantom, QLed, Qned וכו' זה לא אותו דבר?
מצד אחד ה- TCL 845 היא מינילד, והסוני היא Full Array Led ועדיין ממליצים עליה יותר, למה?
יש גם סדרות ישנות של סוני שהם Full Array Led, אז מה השתנה?
יש גם את הדגם של LG 75QNED916QA, אבל אני רואה פה כמה נושאים על מסכי LG שקצת מפחיד לקנות אותה. (אומנם לא על הדגם הזה ספיצפי אבל עדיין)
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
Quantum Dots זו טכנולוגיה בפיתוח של סמסונג.
וכל מני חברות נתנו למסכים שעושים בה שימוש כל מני שמות שיווקיים כמו QLED ו-QNED וכו'.
QNED91 היא גם מינילד, אבל עם פאנל IPS. ז"א שרמת הניגודיות של הפאנל עצמו נמוכה יחסית, אבל בעזרת התאורה האחורית, התמונה עדיין צריכה להיות טובה מאד.
מינילד, אגב, זה גם סוג של full array. ולסוני יש מעבדי תמונה מהטובים בשוק, שגם בלי מינילד יכולים לספק תמונה לא פחות טובה.
וכל מני חברות נתנו למסכים שעושים בה שימוש כל מני שמות שיווקיים כמו QLED ו-QNED וכו'.
QNED91 היא גם מינילד, אבל עם פאנל IPS. ז"א שרמת הניגודיות של הפאנל עצמו נמוכה יחסית, אבל בעזרת התאורה האחורית, התמונה עדיין צריכה להיות טובה מאד.
מינילד, אגב, זה גם סוג של full array. ולסוני יש מעבדי תמונה מהטובים בשוק, שגם בלי מינילד יכולים לספק תמונה לא פחות טובה.