כמה שאלות על רמקולים של cervin vega
סרווין וגה היא חברה בפני עצמה וידוע מזה שנים.
הרמקול הוא רמקול טוב אבל לא לכל אחד, אם המוזיקה שאתה שומע היא בעיקר טראנס האוס שחורה וכו' אזאני מציע שתשמע את הרמקול מכיוון שהוא בנוי לסגנונות האלה, אם אתה מחפש משהו יותר "אודיופילי" אז ב3000₪ אני מציע שתחפש משהו ביד 2, אתה יכול למצוא מוצרים מעולים במחירים טובים.
הרמקול הוא רמקול טוב אבל לא לכל אחד, אם המוזיקה שאתה שומע היא בעיקר טראנס האוס שחורה וכו' אזאני מציע שתשמע את הרמקול מכיוון שהוא בנוי לסגנונות האלה, אם אתה מחפש משהו יותר "אודיופילי" אז ב3000₪ אני מציע שתחפש משהו ביד 2, אתה יכול למצוא מוצרים מעולים במחירים טובים.
אל תצפה לקבל תגובות חיוביות על סרווין בפורום הזה.
סרווין הם רמקולים מצויינים שעולים על הרבה רמקולים
שעולים פי שלוש מהם.
מה שכן אתה צריך לשדך להם הגברה מתאימה.
הרמן קרדון מרנץ ונאד זה ההגברה שהכי מתאימה לסרווין.
סידרה ve החדשה או הקלאסיק מעולים.10 אינ"ץ מספיקים בהחלט.
סרווין הם רמקולים מצויינים שעולים על הרבה רמקולים
שעולים פי שלוש מהם.
מה שכן אתה צריך לשדך להם הגברה מתאימה.
הרמן קרדון מרנץ ונאד זה ההגברה שהכי מתאימה לסרווין.
סידרה ve החדשה או הקלאסיק מעולים.10 אינ"ץ מספיקים בהחלט.
כמו שאבי כתב בעיקר למסיבות טראנסים האוס ומוזיקה שחורה כאלו שלרוב משלבים באס דומיננטי
אם כך לא הייתי ממליץ לך על הרמקול הזה יש לו תחומי מצויינות קטנים מאוד רק לסוגי מוזיקה אחדים לא נותן תמורה לכל סוגי המוזיקה
תשקול לשמוע או לרכוש משהו אחר
אם כך לא הייתי ממליץ לך על הרמקול הזה יש לו תחומי מצויינות קטנים מאוד רק לסוגי מוזיקה אחדים לא נותן תמורה לכל סוגי המוזיקה
תשקול לשמוע או לרכוש משהו אחר
מה היינו עושים בלי מוזיקה?
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
ההמלצה ההכי טובה שאני יכול לתת לך זה תחילה לבחור מגבר לפי התקציב שלך ואחר כך להתאים לו רמקולים לפי שמיעה. אתה באמת מצפה שתוכל לקבל המלצה מהימנה לרמקולים שיתאימו לטעם שלך, לתקציב ולמיקום בבית מחבורה של זרים שיש להם השקפות שונות לגבי מה זה צליל טוב?
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

וזו הנחה שאינה מקובלת עלי, אבל כל אחד ודעתו.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

מפני שזו הנחה שנסחבת אחרינו עוד מימי מגברי הסטיריאו כשכל מה שהיה חשוב היה לשמוע אודיו משני רמקולים, או 4 למי שרצה להתפרע. היום המגברים לק"ב מאגדים פונקציות רבות וחשובות לא פחות ושאינם קשורות לאודיו דו ערוצי - כמו יכולת עיבוד ווידאו, כמות וסוגי חיבורי ווידאו, סוגים של מפענחי אודיו דיגיטאלי, מיתוג לאזורי שמע מישניים, חיבור לאייפוד, יכולות הזרמת מדיה וגו'.
לכן לדעתי היום חשוב יותר לבחור את המגבר המתאים לצרכים ורק אחר כך להתאים לו רמקולים. זו כמובן דעתי האישית ואתה רשאי לחלוק עליה.
לכן לדעתי היום חשוב יותר לבחור את המגבר המתאים לצרכים ורק אחר כך להתאים לו רמקולים. זו כמובן דעתי האישית ואתה רשאי לחלוק עליה.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

נראה לך שהיינו מדברים על סאונד נטו בפורום של אודיו רב ערוצי וק"ב?