קניתי אתמול S90C ואני שוקל לבטל! אשמח לעזרה...
היי כולם,
רכשתי אתמול S90C בגדול 77 אינץ מכיוון שפשוט הוקסמתי מאיכות התמונה בחנות.
עכשיו אחרי הקנייה עלה בי חשש שאולי עשיתי טעות בעקבות דיווחים על צריבה שעלולה להיות והאחריות לא מכסה.
האם זה באמת נפוץ בשימוש סטנרדטי ורגיל?
האם החשש שלי מוצדק?
אני כרגע שוקל לבטל ולרדת ברמה ל-QN90C רק בכדי שיהיה לי שקט נפשי (מצד שני מתבאס לרדת באיכות התמונה).
הכסף לא משחק תפקיד, ההפרש הוא שולי מבחינתי.
חייב לשמוע את דעתכם הכנה, תודה!
רכשתי אתמול S90C בגדול 77 אינץ מכיוון שפשוט הוקסמתי מאיכות התמונה בחנות.
עכשיו אחרי הקנייה עלה בי חשש שאולי עשיתי טעות בעקבות דיווחים על צריבה שעלולה להיות והאחריות לא מכסה.
האם זה באמת נפוץ בשימוש סטנרדטי ורגיל?
האם החשש שלי מוצדק?
אני כרגע שוקל לבטל ולרדת ברמה ל-QN90C רק בכדי שיהיה לי שקט נפשי (מצד שני מתבאס לרדת באיכות התמונה).
הכסף לא משחק תפקיד, ההפרש הוא שולי מבחינתי.
חייב לשמוע את דעתכם הכנה, תודה!
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4778
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 763 פעמים
אם הכסף לא משחק תפקיד אז תחזיר אותה ותקח G3 של LG ותקבל 5 שנות אחריות מלאה שמכסה גם צריבה
- ChinggisKhan
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4778
- קיבל תודות: 763 פעמים
כרגע זה ב-7 השנים האחרונות וזה לא lg כי אם היבואן בארץ ח.י
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
ב-G3 חברת LG העולמית נותנת כיסוי מלא לפאנל ל-5 שנים.
קנית מסך יקר ואין שום סיבה שתצפה בו ותמיד יהיה לך את החשש מצריבה.
העובדה שסמסונג אינה מכסה באחריות שלה צריבה גם נותנת סיבה מוצדקת למה לא צריך לקנות מסכי oled שלה.
אני חושב שבשורה התחתונה כן כדאי לך לבטל את הרכישה, במיוחד בגלל עניין האחריות.
השאלה אם לקנות oled מחברה אחרת תלויה באופי השימוש שלך.
אם אתה צופה הרבה בערוצים מסחריים עם לוגו ובאנרים , אז אולי מסכי oled הם לא בשבילך.
אם אתה רואה לרוב סרטים או סדרות אז כן.
אז אם אתה נשאר עם oled ממליץ לך באמת לעבור ל-Lg
ואם אתה רואה ערוצים כפי שציינתי ורוצה להיות בראש שקט אז תחליף למסך מיני לד.
הQn90c או הX95L יהיו גם מצויינות
העובדה שסמסונג אינה מכסה באחריות שלה צריבה גם נותנת סיבה מוצדקת למה לא צריך לקנות מסכי oled שלה.
אני חושב שבשורה התחתונה כן כדאי לך לבטל את הרכישה, במיוחד בגלל עניין האחריות.
השאלה אם לקנות oled מחברה אחרת תלויה באופי השימוש שלך.
אם אתה צופה הרבה בערוצים מסחריים עם לוגו ובאנרים , אז אולי מסכי oled הם לא בשבילך.
אם אתה רואה לרוב סרטים או סדרות אז כן.
אז אם אתה נשאר עם oled ממליץ לך באמת לעבור ל-Lg
ואם אתה רואה ערוצים כפי שציינתי ורוצה להיות בראש שקט אז תחליף למסך מיני לד.
הQn90c או הX95L יהיו גם מצויינות
פה מדובר על צריבה.27/11/2023 14:30JoeJoe כתב: למה אתה חושב שבQN90 לא יכולות להיות תקלות? יש שם מלא חלקים שאין בS90C שיכולים להדפק, תאורה אחורית, BLEEDING, UNIFORMITY וכד'...
מגבלות הטכנולוגיה שאין עליה אחריות.
לתקלות אחרות אם יקרו יש אחריות
לא בטוח שתקבל אחריות על UNIFORMITIY וBLEEDING, יכולים להגיד שזה חלק ממגבלות הטכנולוגיה.
תראה אם אתה מיעד את הטלוויזיה לצפיה נון סטופ בערוצים עם לוגו אז יכול להיות שזה לא הבחירה הכי טובה, לגבי השאר לא הייתי רץ לחשוב שהיא נצרבת בשניה.
תראה אם אתה מיעד את הטלוויזיה לצפיה נון סטופ בערוצים עם לוגו אז יכול להיות שזה לא הבחירה הכי טובה, לגבי השאר לא הייתי רץ לחשוב שהיא נצרבת בשניה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78783
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5377 פעמים
אין מסך מושלם. לכל מסך יכול להיות תקלות. יש כאן מלא תקלות שאנשים מדווחים על תאורה אחורית במסכים, פילטרים לא תקינים וכו' במסכים שאינם OLED.
אני לא מספיק מכיר את הS90C בשביל להגיד אם הוא רגיש יותר או פחות לצריבה. OLED באופן כללי יותר רגיש למה אתה צופה ואיך.
אם אתה מתכנן לצפות הרבה בתוכן סטטי (לוגו ערוץ 12 למשל) או בתאורה מקסימלית (HDR עם מקסימום אור) זה כנראה לא רעיון טוב לנסות את זה עם מסך מסוג OLED.
אני לא מספיק מכיר את הS90C בשביל להגיד אם הוא רגיש יותר או פחות לצריבה. OLED באופן כללי יותר רגיש למה אתה צופה ואיך.
אם אתה מתכנן לצפות הרבה בתוכן סטטי (לוגו ערוץ 12 למשל) או בתאורה מקסימלית (HDR עם מקסימום אור) זה כנראה לא רעיון טוב לנסות את זה עם מסך מסוג OLED.
- ambar
- חבר ותיק

- תגובות: 1492
- נתן תודות: 36 פעמים
- קיבל תודות: 100 פעמים
הדורות הראשונים של ה OLED של LG מ 2016 בערך נצרבו בקלות.
היום מנסיון אישי של מסך LG OLED CX בן 3 שנים, 8200 שעות (7.5 שעות בממוצע ביום) אפס סימני צריבה!
מניח שסמסונג עוד יאכלו חבלי לידה עם הטכנולוגיה הזאת כך שללא ספק צפויים מקרים של צריבות.
אם אתה רוצה שקט במיוחד שהשירות של סמסונג בארץ לא חד בעניין של צריבות לשקט בעניין אז הייתי מוותר והולך על משהו יותר בטוח.
גם QLED ברמות הגבוהות תתן תמונה מעולה, הנצחון פה ל OLED זה בנקודות, לא בנוק אאוט.
היום מנסיון אישי של מסך LG OLED CX בן 3 שנים, 8200 שעות (7.5 שעות בממוצע ביום) אפס סימני צריבה!
מניח שסמסונג עוד יאכלו חבלי לידה עם הטכנולוגיה הזאת כך שללא ספק צפויים מקרים של צריבות.
אם אתה רוצה שקט במיוחד שהשירות של סמסונג בארץ לא חד בעניין של צריבות לשקט בעניין אז הייתי מוותר והולך על משהו יותר בטוח.
גם QLED ברמות הגבוהות תתן תמונה מעולה, הנצחון פה ל OLED זה בנקודות, לא בנוק אאוט.
- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
- קיבל תודות: 585 פעמים
שתי תובנות
1. איך עוד לא הפגנתם מול ערוץ 2 בעניין בהירות הלוגו שלהם
2. אם ערוץ 14 רוצה להגדיל את כמות הצופים, שישדר בלי לוגו בכלל, אנשים יהיה מוכנים לאכול כל תוכן העיקר שלא יהיה לוגו
תובנה אחרונה, לא מן המניין
אם כבר החלטת להסתכן, לכל הפחות תרכוש ממי שנותן את האחריות הטובה ביותר
אתה לא תהיה הראשון או האחרון שאחרי שנה פלוס גורר את הטלווזיה היקרה לפח המחזור.
2. אם ערוץ 14 רוצה להגדיל את כמות הצופים, שישדר בלי לוגו בכלל, אנשים יהיה מוכנים לאכול כל תוכן העיקר שלא יהיה לוגו
אתה לא תהיה הראשון או האחרון שאחרי שנה פלוס גורר את הטלווזיה היקרה לפח המחזור.
- Moto
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 402
- נתן תודות: 50 פעמים
- קיבל תודות: 86 פעמים
מעדיף לצרוב את המסך שלי ולא לצפות בערוץ 14 ....28/11/2023 13:00ahersko כתב: שתי תובנות
אתה לא תהיה הראשון או האחרון שאחרי שנה פלוס גורר את הטלווזיה היקרה לפח המחזור....
The following line is true
The previous line is false
The previous line is false