צפייה בקצב דופק ע"ג הסלולארי
אני משתמש בשעון חכם רק בחדר הכושר - למדידת הדופק.
אבל בשעון היחסית פשוט שלי (suunto 3 fitness), כשאני רוצה לראות את הדופק בזמן אימון, אני צריך להרים את היד ולהשהות אותה מספר שניות מול העיניים עד שהמספר מתייצב למספר המקורב לנכון, כי ראיתי שתמיד המצג הראשוני נמוך יותר מאשר אם אני ממתין כמה שניות.
הדבר הזה מעצבן אותי כי אם אני נמצא בעצימות אימון גבוהה, זה מעצבן להחזיק כך את היד באויר שניות ארוכות.
האם יש שעון חכם שבסנכרון שלו לטלפון, דופק הלב יוצג על מסך הסלולארי?
אבל בשעון היחסית פשוט שלי (suunto 3 fitness), כשאני רוצה לראות את הדופק בזמן אימון, אני צריך להרים את היד ולהשהות אותה מספר שניות מול העיניים עד שהמספר מתייצב למספר המקורב לנכון, כי ראיתי שתמיד המצג הראשוני נמוך יותר מאשר אם אני ממתין כמה שניות.
הדבר הזה מעצבן אותי כי אם אני נמצא בעצימות אימון גבוהה, זה מעצבן להחזיק כך את היד באויר שניות ארוכות.
האם יש שעון חכם שבסנכרון שלו לטלפון, דופק הלב יוצג על מסך הסלולארי?
בגרמין הדופק מוצג באפליקציה וגם בשעון בזמן אמת. האם אתה נכנס למצב אימון בשעון, או שאתה מצפה לראות את הדופק במצב רגיל? אם במצב רגיל סביר להניח שלא הפעלת ניטור דופק תמידי.
אבל בלי קשר, אם מדובר באימוני כוח ולא אימון אירובי, לרוב השעונים היום (ובטח לישנים יותר) יש בעיה לעקוב אחרי השינויים המהירים בדופק, אפשר לראות את זה בכל סקירת וידאו. ממליץ לצפות בערוצים של DC Rainmaker ו Desfit.
אבל בלי קשר, אם מדובר באימוני כוח ולא אימון אירובי, לרוב השעונים היום (ובטח לישנים יותר) יש בעיה לעקוב אחרי השינויים המהירים בדופק, אפשר לראות את זה בכל סקירת וידאו. ממליץ לצפות בערוצים של DC Rainmaker ו Desfit.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78837
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5386 פעמים
באייפון מה שעשו זה הוסיפו את המסכים של האימון שלך למסך הראשי. זה די מכוער (מרגיש מאוד לא כמו אפל) אבל תאכלס עובד כי כשאתה באמצע אימון (במקרה שלי, רכיבת שטח באפניים) קשה להתרכז בפרטים קטנים ומעניין אותך כמה מספרים ספציפיים (גובה נצבר, דופק, מרחק, זמן). חביב, רק חבל שזה כל כך מכוער.