איך עוברים דירה עם מסך 75׳? המלצות?

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
sandmanz פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 65
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

היי (:

יש לי טלוויזית סמסונג q90t בגודל 75 אינץ׳.

אנחנו עוברים דירה ואני מתלבט מה הדרך הנכונה להוביל אותה?

אין לנו את הקופסא.

הובלה בתוך תל אביב.

יש שירות ייעודי לעניין?

יהלי ב
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1407
שם מלא: יהלי בר
נתן תודות: 88 פעמים
קיבל תודות: 357 פעמים

שליחה #2 

איך שאני הובלתי 65 אינטש: לקחתי מידות מדוייקות של המסך והלכתי לנגריה שיחתכו לי שני דיקטים בעובי 0.5 ממ. פרקתי ממנה את הרגליות כך שישאר רק המסך. עטפתי אותה בשמיכות חורף עבות מכל הכיוונים. הצמדתי למסך את שני הדיקטים על השמיכות משני הצדדים, ועטפתי הכל עם מסקטייפ וגם קשרתי עם חוט חבל כביסה ניילון לחיזוק. בקשתי מהמובילים לקחת אותה אחרונה בגב המשאית תוך שאני מפקח עליהם. הם דאגו למקם את המסך באותה יציבה בין שני מזרנים וארגזי קרטון שלא יזוז בנסיעה. בדירה החדשה פרקטי ממנה את הדיקטים והשמיכות על גבי מיטה גדולה והרכבתי את הרגליות. לאחר חיבור, בדקתי את המסך ולא היו שום שריטות ולא כתמים. הריפוד של השמיכות + ההגנה של הדיקטים מספקים שמירה יותר טובה מהאריזה המקורית. מומלץ לקחת מובלים שהם סטודנטים צעירים ולא גרוזינים מבוגרים וחסרי סלבנות.

ChinggisKhan
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4807
נתן תודות: 347 פעמים
קיבל תודות: 770 פעמים

שליחה #3 

לא יפה להכליל, יש בתחום ההובלות גם קווקזים מבוגרים חסרי סבלנות

sandmanz פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 65
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #4 

27/11/2023 1:34  
יהלי ב כתב:
איך שאני הובלתי 65 אינטש: לקחתי מידות מדוייקות של המסך והלכתי לנגריה שיחתכו לי שני דיקטים בעובי 0.5 ממ. פרקתי ממנה את הרגליות כך שישאר רק המסך. עטפתי אותה בשמיכות חורף עבות מכל הכיוונים. הצמדתי למסך את שני הדיקטים על השמיכות משני הצדדים, ועטפתי הכל עם מסקטייפ וגם קשרתי עם חוט חבל כביסה ניילון לחיזוק. בקשתי מהמובילים לקחת אותה אחרונה בגב המשאית תוך שאני מפקח עליהם. הם דאגו למקם את המסך באותה יציבה בין שני מזרנים וארגזי קרטון שלא יזוז בנסיעה. בדירה החדשה פרקטי ממנה את הדיקטים והשמיכות על גבי מיטה גדולה והרכבתי את הרגליות. לאחר חיבור, בדקתי את המסך ולא היו שום שריטות ולא כתמים. הריפוד של השמיכות + ההגנה של הדיקטים מספקים שמירה יותר טובה מהאריזה המקורית. מומלץ לקחת מובלים שהם סטודנטים צעירים ולא גרוזינים מבוגרים וחסרי סלבנות.
...
שמע אתה אלוף

אבל באמת מעניין אותי, אין איזה שירות ייעודי? של סמסונג? או מישהו אחר?

movieman
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5007
נתן תודות: 45 פעמים
קיבל תודות: 413 פעמים

שליחה #5 

לדעתי אם תתקשר לחברה הם יביאו לך מתקין/מוביל בתשלום .

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”