כן - לפעמים מותר לפעמים להיות פיראט
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73268
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
יש לי 2 מנויי טלוויזיה בתשלום (הייתי בין הראשונים בארץ ששילם על נטפליקס), אני רוכש משחקים קבוע, מערכת קולנוע ביתית לא זולה בכלל - וגם אני חושב שלהיות פיראט זה לא תמיד לא נכון (ארוך, אני הקשבתי בדרך לעבודה ברכב):
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73268
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 646 פעמים
- קיבל תודות: 3156 פעמים
זוכר שפעם היו דמו למשחקים? היום אתה רוכש משחק של 60-70 דולר בלי לדעת אם תתחבר אליו בכלל. מה שאפשר לעשות במקום זה להוריד פיראטית, לשחק עד שהבנת אם אהבת את המשחק ורק אם החלטת להמשיך לשחק לרכוש את המשחק.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78806
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
למה לא להפיק וידאו באורך 20 דקות וידאו בשביל להגיד משהו שאפשר להגיד ב-5 דקות. כמה קשקשת... חשבתי לעשות וידאו על כמה יוטיוברים קשקשנים, וזה וידאו שמוכיח את זה באופן מושלם.
ברור למה הם מגבילים מחשב ל-720P, כדי שלא יגנבו את התוכן...
ברור למה הם מגבילים מחשב ל-720P, כדי שלא יגנבו את התוכן...
- Arabidopsis T
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 45
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 4 פעמים
ממש קשקשן ובכיין. בווינדוס ניתן להוריד גרסת נטפליקס ייעודית לשולחן העבודה (מחנות התוכנות של מיקרוסופט) ולהנות מאיכות 1080 וביטרייט גבוהה (לא יודע לגבי 4K אין לי ציוד או חשבון תומכים)
- יהלי ב
- חבר ותיק

- תגובות: 1402
- שם מלא: יהלי בר
- נתן תודות: 88 פעמים
- קיבל תודות: 355 פעמים
הפעם האחרונה ששלמתי על תוכן כלשהו כמו אלבום מוסיקה, סרט, או משחק מחשב, הייתה בשנת 2007. היום השירות היחיד שאני משלם עליו זה מנוי ל Deezer HiFi וזה רק בגלל שיש תוכנה צד ג שמאפשרת להוריד מהשרת כל אלבום באיכות CD. היה לי במשך שנתיים מנוי לנטפליקס ולא מצאתי מה לראות שם עד שבטלתי.
- oferlaor
- מנהל

- יהלי ב
- חבר ותיק

- תגובות: 1402
- שם מלא: יהלי בר
- נתן תודות: 88 פעמים
- קיבל תודות: 355 פעמים
כעקרון, עם קידוד טוב של 5.1 אפשר לקבל אפקט לא רע של 5.1.4 אם מאזינים ל 5.1 במצבי DSU או DTS NEURAL X. ארבעת ערוצי הגובה (או אפילו שש ערוצי הגובה אם יש קונפיגורציה של 5.1.6, ניתנים לשחזור מתור ה 5.1 כקיקוד מטריצי בדומה לכך שאפשר לקבל 5.1 מתוך 2.0....
עם משחק במופע ועוצמות בין ערוצי L ו R מתוך 5.1 ניתן למקם צלילים בערותי FHL ו FHR ובאופן דומה, עם משחקי מופע ועוצמות בערוצי SL ו SR מתוך 5.1 ניתן למקם צלילים ב RHL ו RHR. כך עובד המפענח של DSU עי חילוק הערוצים הפיזיים לזוגות סימטריים שאחראים על זוגות ערוצים מלאכותיים אחרים.
אני לא רואה יתרון מיוחד לאטמוס בבית פרטי מלבד אצל כאלו שמחזיקים מערכת עם לפחות 16 ערוצים באולם הקרנה פרטי.
נסה לעשות נסיון. אם יש לך לפחות סטאפ של 5.1.4. קח סרט BD אטמוס שיש לו גם פס קול 5.1 ותצפה פעם באטמוס ופעם ב 5.1 במצב DTS NEURAL X ותגלה שאתה לא מבחין בהבדלים. האטמוס זה בעיקר גימיק של גביית יותר כסף עבור שריונות. 90% מתכני האטמוס בנטפליקס לא עושים כלל שימוש ביותר מ 5.1 ערוצי BED וערוצים הגובה נשארים מושבטים ברוב הזמן.
אתה רוצה לראות סרט כמו שצריך וכמו שהבמאי התכוון שתראה אותו, לך לקולנוע, עדיף לאיימקס. מעבר לזה, אין שום בעיה לראות סרטים בבית בסטרימינג. לחזור למדיה פיזית זה כמו לחזור לנהוג ברכב בנזין אחרי שנהגת על טסלה, משולל הגיון לחלוטין.
- bariko
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9321
- נתן תודות: 1555 פעמים
- קיבל תודות: 357 פעמים
קודם כל שידאגו להקים לפחות אולם איימקס אחד בכל אזור בארץ.
אחר כך נדבר.
סבבה נניח לנסוע רבע שעה מהבית למתחם פלאנט בחיפה.
אבל מוגזם על גבול ההזוי ,לנסוע עד לראשל"צ מחיפה, רק בשביל לצפות בסרט.
למרות שעשינו זאת כמה פעמים...
אחר כך נדבר.
סבבה נניח לנסוע רבע שעה מהבית למתחם פלאנט בחיפה.
אבל מוגזם על גבול ההזוי ,לנסוע עד לראשל"צ מחיפה, רק בשביל לצפות בסרט.
למרות שעשינו זאת כמה פעמים...
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
כי הוא רוצה שאנשים יראו את הסרטים שלו כשהם מעריכים כל פריים שצולם ולא בגלל התווית שמלווה את פס הקול....
ואם להיות קצת יותר טכניים בעניין האטמוס, כל העניין הזה ככה אני מרגיש לפחות, דיי מתפספס בשנים האחרונות בגלל שני דברים :
הרעיון היה להגדיר לפני המיקס אובייקטים ולמקם אותם בחלל כאשר המפענח אצלך בבית ממקם אותם בדומה למה שהוחלט במיקס.
ככל שהמפענח טוב יותר וכמות הרמקולים שלך גדולה יותר וממוקמת נכון, הרזולוציה טובה יותר והאובייקט ממוקם בחלל בצורה מדוייקת יותר.
רק שטכנאי הסאונד שממקססים את הסרט כמעט ולא מזיזים אובייקטים. יש אין ספור דוגמאות למיקסים באטמוס שהם סטאטיים לגמרי כך שבפועל אנחנו מקבלים מיקס ל 12 ערוצים ( 11.1 ) שכמעט אף אובייקט לא זז בו. הם מופיעים ונעלמים אבל הם תמיד באותו מקום..
הסיבה השניה שבגללה אני מרגיש שהאטמוס מתפספס היא שלא מעט סרטים ישנים ( מה 10-20 שנים האחרונות ) יוצאים מחדש על מדיה פיזית בפורמט 4K/Atmos ובחלק גדול מהמקרים זה נשמע כאילו מישהו העביר את המיקס דרך dolby upmixer אותו אחד שיש לכולנו ברסיברים.
כמובן שיש יוצאים מן הכלל, ואני תמיד אעדיף מיקס אטמוס טוב או DTS:X ( מה קורה עם זה באמת ? ) על פני משהו אחר..
על סטרימיניג אני בכלל לא מדבר, שם הבעיה העיקרית היא תחום דינאמי מצומצם משום שזה מאסטרינג לטלביזיה ומשם נובע ההבדל הגדול בהשוואה למדיה הפיזית וזה לא הביטרייט , כולנו שמענו פסי קול ב AC3 5.1 עם טווח דינאמי מטורף כבר לפני 25 שנה. זה פשוט מאסטרינג אחר.
סליחה שחפרתי
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
- oferlaor
- מנהל