כרטיס מסך ל 3 צגים
כחובב HTPC בתחילת דרכו,
אשמח להיעזר במומחי האתר לפתרון הבעיה הבאה:
אני מבקש להזין ממחשב ה HTPC שלי ,3 צגים
- מסך LCD סמסונג 40" בעל כניסת HDMI,
- מקרן NEC 240 בעל כניסת קומפוננט
- מסך מגע LCD לביקורת ושליטה בגודל 8" בעל רזולוציה מקסימלית של 600X800 וכניסת VGA
משום שלכל צג מגבלות / תכונות משלו, האם קיים כרטיס מסך המסוגל להציג את ה DESKTOP ,בו זמנית על כל הצגים הללו?
הכוונה היא להפעיל את מסך ה 40" והמקרן ברזולוציה המקסימלית האפשרית.
אשמח לכל סיוע.
אשמח להיעזר במומחי האתר לפתרון הבעיה הבאה:
אני מבקש להזין ממחשב ה HTPC שלי ,3 צגים
- מסך LCD סמסונג 40" בעל כניסת HDMI,
- מקרן NEC 240 בעל כניסת קומפוננט
- מסך מגע LCD לביקורת ושליטה בגודל 8" בעל רזולוציה מקסימלית של 600X800 וכניסת VGA
משום שלכל צג מגבלות / תכונות משלו, האם קיים כרטיס מסך המסוגל להציג את ה DESKTOP ,בו זמנית על כל הצגים הללו?
הכוונה היא להפעיל את מסך ה 40" והמקרן ברזולוציה המקסימלית האפשרית.
אשמח לכל סיוע.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
כי אז כל המסכים מראים בדיוק את אותה תמונה, ועובדים באותה רזולוציה - מה שיגביל אותו ל"חוליה החלשה" בסיפור - מסך המגע שעובד ב-600X800.MartinHSabag כתב:למה לא כרטיס מסך אחד ומפצל?...
יש כרטיסי מסך עם שלוש יציאות, אולם לדעתי יהיה הרבה יותר זול לרכוש שני כרטיסים סטנדרטים.
כרטיס אחד יהיה עם שתי יציאות (DVI +VGA) אשר יחוברו למקרן ולמסך LCD. הכרטיס השני יחובר למסך המגע.
בתצורה כזו אפשר להתייחס לכל מסך כאל מסך נפרד (כלומר דסקטופ שפרוש על שלושה מסכים) כאשר כל מסך עובד ברזולוציה המתאימה לו.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
החברה היחידה שממש משקיעה מאמצים ביצירת כרטיסי מסך מקצועיים התומכים בריבוי מסכים היא Matrox. הצרה היא שהם פונים לשוק המקצועי והתמיכה באפליקציות והמחיר הוא בהתאם לקהל שמתעניין יותר ב CAD מאשר במשחקים או ווידאו. יש לחברה מוצר בשם TripleHead2Go שעל פניו יכול לעניין אותך, אין לי מושג כמה הוא עולה בארץ ואיך אפשר להשיג אותו.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: