עזרה במערכת ק"ב
יש לי תקציב של בערך 20000 ש"ח.
אני מעוניין לרכוש מערכת קולנוע עם סטליטים ומגבר מתאים .
הסאונד חשובואני יודע שיגידו לי כאן שעדיף רמקול ריצפתי וזה נכון. אך בכל זאת מעוניין בהרכב של 5-6 רמקולים קטנים + סאב ושהאיכות בסטריאו תהיה טובה עד כמה שניתן.
אשמח לקבל המלצות לסט סטליטים + סאב הכי טוב שקיים היום גם אם זה מעל התקציב שלי וכמובן מגבר ראוי.
תודה מראש למגיבים
נעם.
אני מעוניין לרכוש מערכת קולנוע עם סטליטים ומגבר מתאים .
הסאונד חשובואני יודע שיגידו לי כאן שעדיף רמקול ריצפתי וזה נכון. אך בכל זאת מעוניין בהרכב של 5-6 רמקולים קטנים + סאב ושהאיכות בסטריאו תהיה טובה עד כמה שניתן.
אשמח לקבל המלצות לסט סטליטים + סאב הכי טוב שקיים היום גם אם זה מעל התקציב שלי וכמובן מגבר ראוי.
תודה מראש למגיבים
נעם.
תודה ,Mentally כתב:הייתי ממליץ לך לבדוק את הסטים הבאים:
KLIPSCH RSX3
FOCAL JMLAB SIB&CUB
B&W MT20 \ VM1
רסיבר הייתי מתאים בהתאם לרמקולים. רסיברים כגון YAMAHA 2700 ו-DENON 3806....
הבנתי,
מה הכי מומלץ מבין ה-3 שהדגש הוא גם על הסטריאו?
והיכן ניתן ליקנות את הסטים הנל במרכז?(עדיף בחנות אחת) שאוכל לשמוע ולהשוות?
שוב תודה מראש
נעם
לסטליטים אין דגש עלסטריאו כמיוון שהם לא בנויים לשמיעת סטריאו איכותי אלא אם כן זאת מוזיקת רקע מה שאני ממליץ לך לעשות הוא לקנות מדפיים טובים שישמשו אותך בתור קדמיים בסרטים והסראונד כולל הסאב יהיה אחד מהסטים שהוצעו כך תקבל משני העולמות בשביל סטריאו יהיו לך מדפים ובשביל סרטים הסטליטים והסאב + מדפיים תתאים לזה רסיבר שכולל את הפורמטים החדשים YAMAHA או DENON גם ONKYO יהיה טוב
מה היינו עושים בלי מוזיקה?
חברה ממש תודהofek4490 כתב:לסטליטים אין דגש עלסטריאו כמיוון שהם לא בנויים לשמיעת סטריאו איכותי אלא אם כן זאת מוזיקת רקע מה שאני ממליץ לך לעשות הוא לקנות מדפיים טובים שישמשו אותך בתור קדמיים בסרטים והסראונד כולל הסאב יהיה אחד מהסטים שהוצעו כך תקבל משני העולמות בשביל סטריאו יהיו לך מדפים ובשביל סרטים הסטליטים והסאב + מדפיים תתאים לזה רסיבר שכולל את הפורמטים החדשים YAMAHA או DENON גם ONKYO יהיה טוב...
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
האם לדעתך המערכת הנ"ל תיתן גם פיתרון הולם לסטריאו כי מבחינתי זה לא פחות חשוב מק"ב ואולי יותר מה יהיה לדעתך הפיתרון האולטימטיבי?MartinHSabag כתב:שווה לשמוע את ה-KEF 3005 שזכה כמוצר השנה של HOMETHEATER בקטגוריה שלו ב-2006....
שוב תודה
נעם
הפתרן האולטימטיבי יהיה הפרדת שני העולמות כלומר מגבר סטריאו + רמקולים מדפיים או רצפתיים ורסיבר לסראונד כאשר הסראונד יכלול אחוריים צדדים (במקרה ואתה עובד בתצורת 7.1) סנטר וסאב הקדמיים שלך יהיו הרמקולים שמשודכים למגבר הסטריאו בעת שימוש בק"ב
הדרך לשרשר אותם אחד לשני הי כך:
http://avisrael.com/modules.php?name=Ne ... le&sid=646 ישנם מגברים הבנויים לכך כגון: AUDIOLAB 8000S אשר מפריד את הקדם מההספק
ושניהם מחוברים לאותו מקור המקור כלומר נגן שולח אות דיגיטאלי לרסיבר ואנלוגי למגבר
זה קצת מסובך אבל אם תצטרך הבהרה נוספת אשמח לעזור
אופק
http://avisrael.com/modules.php?name=Ne ... le&sid=646 ישנם מגברים הבנויים לכך כגון: AUDIOLAB 8000S אשר מפריד את הקדם מההספק
ושניהם מחוברים לאותו מקור המקור כלומר נגן שולח אות דיגיטאלי לרסיבר ואנלוגי למגבר
אופק
אופק תודה,ofek4490 כתב:הפתרן האולטימטיבי יהיה הפרדת שני העולמות כלומר מגבר סטריאו + רמקולים מדפיים או רצפתיים ורסיבר לסראונד כאשר הסראונד יכלול אחוריים צדדים (במקרה ואתה עובד בתצורת 7.1) סנטר וסאב הקדמיים שלך יהיו הרמקולים שמשודכים למגבר הסטריאו בעת שימוש בק"ב
אופק...
האמת היא שלפני כשנה הייתי בסרט הנ"ל והגעתי למחירים סביב ה60K-50K.
בסטריאו סטאר ומאוחר יותר אף מעבר אצל אבי יפה.
בסטריאו סטאר דובר על סט של פרדיים S4 כקידמיים. דגמי הסטודיו הקטנים כסנטר ואחוריים .בחבילה זו הוכנס גם סאב של פרדיים אם אני לא טועה דגם:ULTRACUBE-10.
חוץ מזה CD + מגבר סטריאו של רוקסן ועוד כמה דברים כגון רסיבר של ימהה נדמה לי שדגם RXV2500.
עכשיו משיקולים שלי היה ניראה לי שהעסק קצת יקר ואני לא בטוח שהצדיק את ההשקעה.
מה שאני באמת רוצה זה לקבל תמורה טובה לכסף ולאלעבור את ה-20K ועדיין להנות גם ובעיקר מסטריאו איכותי וגם מק"ב. השאלה היא האם יש סיכוי לקבל תמורה זו מסט של רמקולים 5.1 ? מה דעתך על סט של BOSE שסט זה כולל הכל כדוגמת ה-LIFE STYLE שלהם?
שוב המון
תודה
נעם
אם אתה יכול לחרוג בעוד 5-7K אז יש לי עוד פיתרון בשבילך, קנה קדמיים וסנטר טובים, תוסיף CD ומגבר סטריאו ועם מה שנשאר תקנה רסיבר סאב וזוג סטיילייטים.
בסטריאו "הבדלי האיכות" הרבה יותר מורגשים מבסרטים, מה גם שאם אתה עושה סט בקונפיגורציה הזאת אתה חוסך רק באחוריים (שגם ככה לא מרגישים את הבדלי האיכות) סאב ורסיבר, לא נורא..
.
בסטריאו "הבדלי האיכות" הרבה יותר מורגשים מבסרטים, מה גם שאם אתה עושה סט בקונפיגורציה הזאת אתה חוסך רק באחוריים (שגם ככה לא מרגישים את הבדלי האיכות) סאב ורסיבר, לא נורא..
אין בעד מה נועם שמח לעזור
לגבי ה-BOSH לא מוכרים לי ממש אם כי יצא לי לשמוע דגמים מסוימים לא חביבים עלי במיוחד ולא מתאימים לצרכיך וממליץ לא לקנות סטים אלא רכיבים נפרדים כל תשיג ביותר קלות את הצליל לו אתה מייחל
לגבי התקציב אני חושב שהוא יספיק ויספק אותך בשני העולמות סטריאו וק"ב כל שאין מה לדאוג
ה-AUDIOLAB 8000S הוא לא סט אלא מגבר שמותאם לשרשור לרסיבר המחירון שלו הוא 5K אם כי ניתן להשיג בפחות
את רוב התקציב הייתי משקיע ב-מגבר וזוג רצפתיים/מדפיים לאחר מכן ברסיבר פשוט התומך בפורמטים החדשים וסט סטליטים
מפה זה הרבה שאלה של טעם מומלץ ללכת ולשמוע כמה שיותר שילובים ורכיבים כדי שתקבל הבנה של מה אתה מחפש מבחינת איכות צליל ועוד... חברי הפורום רק יכולים לכוון אותך לדגמים טובים מסויימים וכך גם לפסול
בגלל התקציב הגבוה שלך בכדי שחברי הפורום יוכלו לעזור תוכל לכתוב מה אתה מחפש בצליל כדי שיציעו לך דברים שיתאימו לך יותר
חנויות מומלצות:
מרכז: פיוז בעיקר לסטריאו
צפון: אניגמה
ישנם עוד כמה חנויות באזור המרכז שתוכל להתרשם מהם בתחום הק"ב
ממליץ לך להתחיל מהסטריאו
שיהיה בהצלחה נועם

לגבי ה-BOSH לא מוכרים לי ממש אם כי יצא לי לשמוע דגמים מסוימים לא חביבים עלי במיוחד ולא מתאימים לצרכיך וממליץ לא לקנות סטים אלא רכיבים נפרדים כל תשיג ביותר קלות את הצליל לו אתה מייחל
לגבי התקציב אני חושב שהוא יספיק ויספק אותך בשני העולמות סטריאו וק"ב כל שאין מה לדאוג
ה-AUDIOLAB 8000S הוא לא סט אלא מגבר שמותאם לשרשור לרסיבר המחירון שלו הוא 5K אם כי ניתן להשיג בפחות
את רוב התקציב הייתי משקיע ב-מגבר וזוג רצפתיים/מדפיים לאחר מכן ברסיבר פשוט התומך בפורמטים החדשים וסט סטליטים
מפה זה הרבה שאלה של טעם מומלץ ללכת ולשמוע כמה שיותר שילובים ורכיבים כדי שתקבל הבנה של מה אתה מחפש מבחינת איכות צליל ועוד... חברי הפורום רק יכולים לכוון אותך לדגמים טובים מסויימים וכך גם לפסול
בגלל התקציב הגבוה שלך בכדי שחברי הפורום יוכלו לעזור תוכל לכתוב מה אתה מחפש בצליל כדי שיציעו לך דברים שיתאימו לך יותר
חנויות מומלצות:
מרכז: פיוז בעיקר לסטריאו
צפון: אניגמה
ישנם עוד כמה חנויות באזור המרכז שתוכל להתרשם מהם בתחום הק"ב
ממליץ לך להתחיל מהסטריאו
שיהיה בהצלחה נועם
תודה למגיבים.
1-אופק מה דעתך גם על סטריאו סטאר לסטריאו? ואולי לקזז חלק ממה שהוצע לי לפני כשנה ולהישאר עם הסט הקידמי של פרדיים Signature S4? + רוקסן מגבר סטריאו + CD CASPIAN - האם ה-CASPIAN תומך בפורמט SACD?
2- לגבי צליל אני אוהב לשמוע מוזיקת רוק בעיקר מתקדם, אני גם אוהב לשמוע אופרות / מוזיקה קלאסית. מאוד חשוב לי לקבל מהרמקולים גם יכולות ווקאליות ובאמת לשמוע כל תו ושכל תו יהיה במקום (גבוהים מידים ונמוכים).
3-לא ציינתי יש לי בבית קרוב ל-600 תקליטים והאמת שגם הפטיפון שלי מקרטע. מכאן חשוב גם לחשוב על פטיפון וגם על מגבר/רסיבר עם Phono Stage.
נעם
1-אופק מה דעתך גם על סטריאו סטאר לסטריאו? ואולי לקזז חלק ממה שהוצע לי לפני כשנה ולהישאר עם הסט הקידמי של פרדיים Signature S4? + רוקסן מגבר סטריאו + CD CASPIAN - האם ה-CASPIAN תומך בפורמט SACD?
2- לגבי צליל אני אוהב לשמוע מוזיקת רוק בעיקר מתקדם, אני גם אוהב לשמוע אופרות / מוזיקה קלאסית. מאוד חשוב לי לקבל מהרמקולים גם יכולות ווקאליות ובאמת לשמוע כל תו ושכל תו יהיה במקום (גבוהים מידים ונמוכים).
3-לא ציינתי יש לי בבית קרוב ל-600 תקליטים והאמת שגם הפטיפון שלי מקרטע. מכאן חשוב גם לחשוב על פטיפון וגם על מגבר/רסיבר עם Phono Stage.
נעם
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
תומך בהצעתו של אבי
לגבי החנויות הכל טוב תלך על מה שטוב לך אני פשוט המלצתי לך על כאלו טובות עם ביקורת טובה
לא יודע אם יש לפנות להצעה מלפני שנה תלך על משהו חדש שיתאים לך תקח את זה לאט לאט בסוף תגיע למה שאתה מחפש
קח לך קצת מהזמן הפנוי וגש לכמה חנויות תתרשם ומה שאהבת תרשום ותתייעץ עם חברי הפורום
מצטער שלא אוכל לעזור לך בהמשך לא אהיה כאן במשך 4 ימים אבל אשמח לשמוע אחר כך מה יצא
לגבי החנויות הכל טוב תלך על מה שטוב לך אני פשוט המלצתי לך על כאלו טובות עם ביקורת טובה
לא יודע אם יש לפנות להצעה מלפני שנה תלך על משהו חדש שיתאים לך תקח את זה לאט לאט בסוף תגיע למה שאתה מחפש
קח לך קצת מהזמן הפנוי וגש לכמה חנויות תתרשם ומה שאהבת תרשום ותתייעץ עם חברי הפורום
מצטער שלא אוכל לעזור לך בהמשך לא אהיה כאן במשך 4 ימים אבל אשמח לשמוע אחר כך מה יצא