כרום קאסט - פיספוס אודיו אחרי pause
שאלה קטנה בנוגע לגוגל כרום קאסט. אני שם לב שכשאני עושה פאוס ואז מפעיל את הסרט/התוכנית, האודיו מדלג על שניה-שתיים (אני רואה לפי הכתוביות שהוא פיספס מילים). יש למישהו מושג למה זה קורה?
ניסיתי לחבר אותו למסך מחשב ושם הסאונד נשמע בסדר.
ניסיתי לחבר אותו למסך מחשב ושם הסאונד נשמע בסדר.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78889
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5396 פעמים
לרוב זה קורה כי לוקח זמן ל-buffer להתמלא במספיק מידע שהם יכולים לפענח. האודיו בד"כ נשמר בקבצים במקבצים של כל כמה שניות. אם אתה לא בדיוק על מקבץ, זה לוקח כמה שניות לתפוס.
בחלק מהנגנים יש טריק שהם משאירים את מה שיש כרגע ב-buffer אם תמשיך מאותה נקודה. יתכן שהם פספסו עם העניין הזה במכשיר הזה.
בחלק מהנגנים יש טריק שהם משאירים את מה שיש כרגע ב-buffer אם תמשיך מאותה נקודה. יתכן שהם פספסו עם העניין הזה במכשיר הזה.
תודה. למה כשאני מחשב למסך מחשב זה לא קורה? הרי בסופו של דבר זה אותו כרום קאסט שפעם מחובר לטלויזיה ופעם למחשב. הייתי מצפה שזה יקרה בשתי האופציות (או לא יקרה בכלל בשתיהן).26/11/2023 10:29oferlaor כתב: לרוב זה קורה כי לוקח זמן ל-buffer להתמלא במספיק מידע שהם יכולים לפענח. האודיו בד"כ נשמר בקבצים במקבצים של כל כמה שניות. אם אתה לא בדיוק על מקבץ, זה לוקח כמה שניות לתפוס.
בחלק מהנגנים יש טריק שהם משאירים את מה שיש כרגע ב-buffer אם תמשיך מאותה נקודה. יתכן שהם פספסו עם העניין הזה במכשיר הזה....
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3547
- נתן תודות: 1110 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
איזה תוכן אתה צופה? באיזו אפליקציה?
מאיפה אתה מזרים לאיפה?
שתף מידע מלא ומפורט להגדיל את הסיכוי לקבל תשובה מדויקת.
המכשיר עובד חלק ללא שום דילאי, התקלה היא אצלך.
מאיפה אתה מזרים לאיפה?
המכשיר עובד חלק ללא שום דילאי, התקלה היא אצלך.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
סרטים, תוכניות טלויזיה.26/11/2023 15:53vivi כתב: איזה תוכן אתה צופה? באיזו אפליקציה?
מאיפה אתה מזרים לאיפה?
המכשיר עובד חלק ללא שום דילאי, התקלה היא אצלך....
כרגע HBO ונפליקס. נדמה לי שגם אותה בעיה קיימת באפל ופריים וידאו.
האמת שאני סובל מדי פעם מכל מיני רעשים מוזרים בתפריטים אז נראה לי שאו שיש תקלה בטלויזיה או בכרום (כמו שציינתי בחיבור של הכרום למסך מחשב שיש לו רמקול, אין את הבעיה).
האם הגיע לך תקין מהרגע שהפעלת או שהיית צריך לשנות משהו בהגדרות?
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3547
- נתן תודות: 1110 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
ברירת המחדל, הכל רץ רגיל.
יתכן והפעלת בטעות פיצ'רים של נגישות, נסה לאתר את זה בתפריט ולבטל (אלא אם זה בכוונה)
אם זה לא פותר, נסה לעדכן גרסה על ידי חיפוש גרסה ידנית, זו גם אופציה.
אם הכל לא עוזר, הייתי מאפס את המכשיר זה אמור להסתדר.
אתה עובד עם VPN? יתכן וזה גורם לדילאי, בדוק את כל האפשרויות.
מה שאתה מתאר לא קורה בכרומקסט ולא משהו תקין שלומדים לחיות איתו.
בהצלחה
יתכן והפעלת בטעות פיצ'רים של נגישות, נסה לאתר את זה בתפריט ולבטל (אלא אם זה בכוונה)
בהצלחה
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
לא ידוע לי שהפעלתי פיצ'רים של נגישות. אני אבדוק בנוגע לעדכון גרסה.26/11/2023 18:31vivi כתב: ברירת המחדל, הכל רץ רגיל.
בהצלחה...
בנוגע ל-VPN - כן, עם HBO. עם נטפליקס זה תלוי מה אני צופה. יצא לי לבדוק תכנים שאני יכול לצפות בהם בטלויזיה ולמיטב זכרוני בטלויזיה אין את הבעיה הזאת.
אם אני מבצע איפוס זה מוחק גם את כל מה שמותקן על הכרום קאסט?
היי. מעדכן שאיפסתי לחלוטין את הטלויזיה ואת הכרום קאסט. הבעיה עדיין ממשיכה.26/11/2023 18:31vivi כתב: ברירת המחדל, הכל רץ רגיל.
בהצלחה...
אני בטוח ב-100% שבדקתי לפני האיפוסים גם ללא vpn והיתה בעיה.
אני לא בטוח אם אחרי האיפוסים בדקתי ללא vpn, אז אני אבדוק שוב על כל מקרה.
אם ללא vpn עדיין תהיה את הבעיית סאונד, האם זה מעיד על בעיה בטלויזיה או בכרום קאסט?
היי26/11/2023 18:31vivi כתב: ברירת המחדל, הכל רץ רגיל.
בהצלחה...
שלחתי לך הודעה בפרטי
בינתיים הוא לא ענה בפרטי אז אשאל כאן:
הסאונד נמצא על ברירת מחדל (גם הטלויזיה וגם הכרום קאסט אופסו). כל עוד לא מבטלים surrond sound יש בעיות עם הסאונד. כאשר מבטלים את זה, בנטפליקס לדוגמה לא מופיעה אופציה של דולבי אטמוס אלא מופיע משהו אחר.
האם לדעתכם זו בעיה בטלויזיה או בסטרימר? האם זאת בכלל בעיה?
הסאונד נמצא על ברירת מחדל (גם הטלויזיה וגם הכרום קאסט אופסו). כל עוד לא מבטלים surrond sound יש בעיות עם הסאונד. כאשר מבטלים את זה, בנטפליקס לדוגמה לא מופיעה אופציה של דולבי אטמוס אלא מופיע משהו אחר.
האם לדעתכם זו בעיה בטלויזיה או בסטרימר? האם זאת בכלל בעיה?