ייעוץ בבחירת טלויזיה 65-75 אינץ' - OLED או לא...?

פורום מסכי OLED ו- QD-OLED
שלח תגובה
PT-R פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 7
נתן תודות: 2 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

כבר הייתי בכיוון של 65 OLED כדי ליהנות מאיכות צפייה מעולה. ואז ראיתי שרשורים שונים כאן לגבי צריבות המסך. אז כמה שאלות שעלו לי, אשמח להתייחסותכם:
1. מנסה להבין אם עיקר הצריבות הן למסכי סמסונג. ואם בסמסונג האם רק בדגם S95B או גם בסדרת C : S90C / S95C.
למרות שממה שכותבים כאן, כנראה שאעדיף להתרחק מסמסונג, בשל שירות גרוע גם אם בסדרה החדשה טרם נתקלו בבעיות.
2. האם מסכי LG המקבילים עמידים בהרבה לצריבות? ברור לי שאין עמידות 100% השאלה אם גם הם סובלים משמעותית יותר לעומת מסך שאינו OLED?
3. אם מוותר על OLED, אילו מסכים מומלצים באותו טווח מחיר שאינם OLED? ראיתי שממליצים על טכנולוגיית מינילד - האם יש דגמים ספציפיים שתוכלו להמליץ?
והאם בעצם אוכל לרכוש כבר 75 אינץ' באותו טווח מחיר אם מוותר על OLED?

ושאלה לא קשורה - מה זה אומר שהפורום בחסות LG :?:
תודה מראש למשיבים!

ChinggisKhan
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4779
נתן תודות: 345 פעמים
קיבל תודות: 766 פעמים

שליחה #2 

אצל סמסונג מדובר ביישום חדש של טכנולוגיה חדשה בדור הראשון (B) ושל טכנולוגיה ותיקה בדור השני (C) ולכן היא יותר מועדת לצריבה. לגבי השירות, אין מה להכביר במילים, הכל נכתב פה מאות פעמים.
המסכים של LG עמידים יותר לצריבות, יש לך גם יבואן שמאפשר אחריות מלאה לצריבות ל-6 שנים (בתוספת תשלום) ככה שאתה יכול להיות רגוע. אסור לשכוח שעדין מדובר בטכנולוגיה שהיא בעייתי במידה ויש לוגו סטטי וכו'.
אכן מסכי מינילד טובים מציגים תמונה נהדרת, למשל סוני X95L אבל מדובר במסכים יקרים מאד. לפעמים יקרים יותר ממסכי OLED כולל הרחבת אחריות ל-6 שנים. לשיקולך.

לגבי החסות, שווה להפנות למנהלים ולשאול אותם לגבי פרטים ספציפים (אם ירצו לשתף) אבל אני יכול להגיד לך שחיפוש קצת יעלה שאין פה עמדה נחרצת של הפורום נגד מוצר כזה או אחר והכל ענייני מאד בנוגע לצרכים ולתקציב של מי ששואל. אין פה סתימת פיות וחופש מוחלט לכל אחד לכתוב את דעתו.

pessik
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6621
נתן תודות: 112 פעמים
קיבל תודות: 703 פעמים

שליחה #3 

אם תקציב הוא שיקול : אני ממליץ לך על מיני-לד של TCL , דגם c-845

אמנם TCL הוא לא מותג מוביל אבל הדגם הזה הצפיתי מפתיע לטובה

קניתי להורים שלי וכולנו מאוד מרוצים . אני עם OLED של סוני

וה TCL הזו לא נופלת ממנו

mrraz111
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2374
נתן תודות: 43 פעמים
קיבל תודות: 184 פעמים

שליחה #4 

השאלה כמה שנים אתה מתכנן על הטלויזיה
היתה לי טלויזיית LG אולד ישנה מסדרה B שהחזקתי אותה 6 שנים והחלפתי אותה 100% עובדת
חמש שנים לא ראיתי סימן לצריבות אבל בשנה השישית התחילה להצרב וגם היתה לה בעיה כללית של תאורה
ביום היתה קצת חשוכה אבל בלילה הציגה תמונה פנטסטית
ממילא תיכננתי להחליף כי היתה בגודל 55
השנה רכשתי 65 מודל C2
אין מה להשוות מבחינת הצפיה ביום, התמונה בהירה וברורה אבל בלילה די דומה למודל הישן עם תמונה מעולה
הבעיה היתה באיכות הרמקולים שדי הידרדרו לעומת המודל הקודם
בחלטה טובה שעלתה לי כסף רכשתי מקרן קול של סונוס ועכשיו הכל דבש

DorS1234
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 387
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 33 פעמים

שליחה #5 

אני הייתי באותה סירה.
הייתי על סף רכישה של 65CS3 ובסוף קניתי 75QNED916 ואני מאוד מרוצה.

שלח תגובה

חזור אל “מסכי OLED”