מה ההבדל בין s90c ל-s95c ?
השאלה על איזה גודל מסך ואני יסביר. אם אתה מדבר על 55 ו 65 יש סיכוי שאתה תקבל את הפנל של ה QD OLED מהדור הראשון זה שהיה קיים ב S95B לעומת זאת ב 77 אתה בטוח מקבל את הפנל מהדור השני כי בדור הראשון הוא לא היה קיים והוא אמור להיות עם בהירות יותר גבוהה ויותר עמיד לצריבה כך על פי סמסונג.
לגבי ההבדלים האחרים אז ההבדל העיקרי זה הקופסת חיבורים החיצונית שאתה מקבל ב S95C ובהירות מסך יותר גבוהה שזה נעשה תוכנתית במידה והפנל ב S90C הוא דור שני.
כמו כן המעמד קצת שונה חוץ מזה הכל אותו דבר.
קח בחשבון שהמסכים האלה רגישים לצריבה יותר מ OLED רגילים. ועוד דבר השירות פה בארץ בעייתי במקרה של תקלה במסך.
מסכי ה LG המקבילים זה לפי דעתי רק ה G3 שמשתווה אליהם בבהירות מסך אבל בסמסונג הבהירות של הצבעים עצמם הרבה יותר גבוהה.
לגבי ההבדלים האחרים אז ההבדל העיקרי זה הקופסת חיבורים החיצונית שאתה מקבל ב S95C ובהירות מסך יותר גבוהה שזה נעשה תוכנתית במידה והפנל ב S90C הוא דור שני.
כמו כן המעמד קצת שונה חוץ מזה הכל אותו דבר.
קח בחשבון שהמסכים האלה רגישים לצריבה יותר מ OLED רגילים. ועוד דבר השירות פה בארץ בעייתי במקרה של תקלה במסך.
מסכי ה LG המקבילים זה לפי דעתי רק ה G3 שמשתווה אליהם בבהירות מסך אבל בסמסונג הבהירות של הצבעים עצמם הרבה יותר גבוהה.
- ahersko
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4581
- נתן תודות: 345 פעמים
- קיבל תודות: 585 פעמים
ההבדלים כמו שציינו
מה שמשותף לשניהן... אתה יכול לגלול ולחפש לפי מילות המפתח.
אמינות סמסונג
צריבות oled
שרות סמסונג
סעיפים קטנים תעודת אחריות... סמסונג
מחזור פסולת אלקטרונית
ואם בכל זאת החלטת לרכוש לך אחת כזו (כי השחור מדהים כמובן) הייתי ממליץ על השקעה בכמה סטרטאפים עם אשראי דרוג CCC
מה שמשותף לשניהן... אתה יכול לגלול ולחפש לפי מילות המפתח.
אמינות סמסונג
צריבות oled
שרות סמסונג
סעיפים קטנים תעודת אחריות... סמסונג
מחזור פסולת אלקטרונית
ואם בכל זאת החלטת לרכוש לך אחת כזו (כי השחור מדהים כמובן) הייתי ממליץ על השקעה בכמה סטרטאפים עם אשראי דרוג CCC
ציטוט מאתר RTINGS:
https://www.rtings.com/tv/tools/compare ... shold=0.10
The Samsung S95C OLED is a bit better than the Samsung S90C OLED for basically only two reasons. First, the S95C has a sleeker, more uniform design, helped by moving all of its inputs to the external One Connect box. This makes the S95C a better bet for someone who knows they want to wall mount their TV and want it to look the best on their wall. Second, the S95C gets much brighter than the S90C, although this won't be that noticeable in practice except in a few super bright scenes.
https://www.rtings.com/tv/tools/compare ... shold=0.10
The Samsung S95C OLED is a bit better than the Samsung S90C OLED for basically only two reasons. First, the S95C has a sleeker, more uniform design, helped by moving all of its inputs to the external One Connect box. This makes the S95C a better bet for someone who knows they want to wall mount their TV and want it to look the best on their wall. Second, the S95C gets much brighter than the S90C, although this won't be that noticeable in practice except in a few super bright scenes.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
שונה במהותו.
הפאנלים של LG הם W-OLED, משמע WRGB (עם תת-פיקסל לבן), ללא QD. ואת הצבע מפיקים מתת-פיקסלים לבנים עם פילטר צבע (בדומה ל-LCD)
הפאנלים של סמסונג הם QD-OLED, הם RGB וזו טכנולוגיה חדשה. השנה שוחרר הדור השני של המסכים האלה.
הפאנלים של LG הם W-OLED, משמע WRGB (עם תת-פיקסל לבן), ללא QD. ואת הצבע מפיקים מתת-פיקסלים לבנים עם פילטר צבע (בדומה ל-LCD)
הפאנלים של סמסונג הם QD-OLED, הם RGB וזו טכנולוגיה חדשה. השנה שוחרר הדור השני של המסכים האלה.
- MarkoVanTuches
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 169
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 18 פעמים
אני שקלתי לקנות q95c ובדקתי עם בעלים של חנות מסוימת שאני סומך עליו.
אמר לי שיש לו כמה לקוחות עם צריבות (מסכים די חדשים) ושהשירות הפסיק לתת מענה עקב סעיף כלשהו בתעודת האחריות .
אני מבחינתי ויתרתי.
אמר לי שיש לו כמה לקוחות עם צריבות (מסכים די חדשים) ושהשירות הפסיק לתת מענה עקב סעיף כלשהו בתעודת האחריות .
אני מבחינתי ויתרתי.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78854
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5391 פעמים
ה S95c כולל את onebox וה s90c לא
ה 95 אמור להיות בהיר יותר אבל אין נתונים בדיוק איך. ממה שאני מבין, ניהול תרמי הוא הדבר שהכי משפיע על עוצמות אור ולכן הניחוש שלי שזה מגביר את היכולת לעוצמות אור חזקות יותר.
מריץ בדיקה שלושה חודשים על S95c. הוא על מקסימום אור וצפיה נורמלית מבחינת תוכן ואין סימנים לצריבה.
ה 95 אמור להיות בהיר יותר אבל אין נתונים בדיוק איך. ממה שאני מבין, ניהול תרמי הוא הדבר שהכי משפיע על עוצמות אור ולכן הניחוש שלי שזה מגביר את היכולת לעוצמות אור חזקות יותר.
מריץ בדיקה שלושה חודשים על S95c. הוא על מקסימום אור וצפיה נורמלית מבחינת תוכן ואין סימנים לצריבה.
האם אפשר להניח שבעיות הצריבה נפתרו/ הופחתו בדור השני של s90c ?
מחליפים st60. האם זה יותר בעייתי מהפלזמה ?
בכל מקרה , המלצה למסך 75 ומעלה באיזור ה 10000 שח. צופים בעיקר בערוצים הישראלים...
חשוב זווית צפייה, וצפייה בסלון מואר.
תודה
מחליפים st60. האם זה יותר בעייתי מהפלזמה ?
בכל מקרה , המלצה למסך 75 ומעלה באיזור ה 10000 שח. צופים בעיקר בערוצים הישראלים...
חשוב זווית צפייה, וצפייה בסלון מואר.
תודה
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78854
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5391 פעמים
לא כל כך מבין מה זה נפתרו. אם תשים תמונה סטטית על כל OLED, זה יצרב בסופו של דבר. זו טכנולוגיה שהיא רגישה יותר מ-QDLED למשל.
אבל בשימוש סביר ומגוון (לא ערוץ 12 למשך 24 שעות ברצף) אין סיבה לחשוש מזה, לפחות זה היה הנסיון שלי עם כל ה-OLED שניסיתי בשנים האחרונות. לבת שלי יש OLED, לגיסי יש OLED, לי יש כרגע שלושה מסכי OLED שונים בבית
אבל בשימוש סביר ומגוון (לא ערוץ 12 למשך 24 שעות ברצף) אין סיבה לחשוש מזה, לפחות זה היה הנסיון שלי עם כל ה-OLED שניסיתי בשנים האחרונות. לבת שלי יש OLED, לגיסי יש OLED, לי יש כרגע שלושה מסכי OLED שונים בבית
באותו תקציב בדיוק, אין.26/11/2023 11:47MR-TAL כתב: תודה לכולם,
אז אם אני מעוניין לרכוש את ה-s90c (גודל 77 אינצ) האם יש מסך אחר בתקציב הזה שהוא עדיף לדעתכם?...
תצטרך להוסיף כדי לקבל מסך מקביל של LG.
Lg C3 77 באזור 13 אלף.
בין שני הדגמים שציינת, ההבדלים העיקריים הם בפאנל שתומך מהירות רענון 144Hz, עובי המסך (1 ס"מ), קופסת חיבורים חיצונית ורמקולים 70Watt עם 8 ערוצי שמע (אם אין לך מערכת שמע).
סמסונג נכנסה חזק לעולמות ה-OLED עם הQD-OLED, ואתרי סקירות בארץ ובעולם משבחים את איכות התמונה.
ה-WRGB נחשבת לטכנולוגיה המיושנת מבין השתיים שכן הוצגה ב-2013 בערך ללא שינויים מהותיים, עם בהירות נמוכה יותר.
ללא ספק ה-QD-OLED במחירים טובים כרגע ונותנים VFM מצוין.
סמסונג נכנסה חזק לעולמות ה-OLED עם הQD-OLED, ואתרי סקירות בארץ ובעולם משבחים את איכות התמונה.
ה-WRGB נחשבת לטכנולוגיה המיושנת מבין השתיים שכן הוצגה ב-2013 בערך ללא שינויים מהותיים, עם בהירות נמוכה יותר.
ללא ספק ה-QD-OLED במחירים טובים כרגע ונותנים VFM מצוין.