איך היא LB1R
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
אני תמיד לא יודע איזה דגמים כדאי להציע מצטער 
ובנוסף ככה אני מקבל יותר מידע ומידע יותר מפורט בשאילה על כל דגם לגופו שלו אני מבין את זה בצורה כזאת הדרך הכי טובה להבין היא לרדת לשורש העניין ולעשות חושבים,רשימת יתרונות חסרונות.
הפורום לימד אותי המון ואם הדרך שבה אני לומד הינה שנויה במחלוקת או פסולה אחריותך להקפיא\למחוק לי את המשתמש.
אבל כן הייתי רוצה להביא לידיעתך שאני כן מנסה לעזור לאחרים בפורום ומידי פעם כשהנושא העולה או ההודעה שאני כותב יכולה לתת לי חוות דעת שנייה אני מנצל את זה
אני פונה ללב שלך סך הכול ילד קטן
ובנוסף ככה אני מקבל יותר מידע ומידע יותר מפורט בשאילה על כל דגם לגופו שלו אני מבין את זה בצורה כזאת הדרך הכי טובה להבין היא לרדת לשורש העניין ולעשות חושבים,רשימת יתרונות חסרונות.
הפורום לימד אותי המון ואם הדרך שבה אני לומד הינה שנויה במחלוקת או פסולה אחריותך להקפיא\למחוק לי את המשתמש.
אבל כן הייתי רוצה להביא לידיעתך שאני כן מנסה לעזור לאחרים בפורום ומידי פעם כשהנושא העולה או ההודעה שאני כותב יכולה לתת לי חוות דעת שנייה אני מנצל את זה
אני פונה ללב שלך סך הכול ילד קטן
נערך לאחרונה על ידי ps3mee ב 15/09/2007 1:04, נערך פעם 1 בסך הכל.
ניר
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
כן אני אנסה למצוא פשרה אופצית ביניים ותודה החכמים הגדולים ביותר לאורך כל ההיסטוריה ידעו לשים את עצמם גם במקומם של המלומדים פחות אני רואה כי בפורום זה לא מתבצאת אפליה בין בעלי פחות ידע בתחום ובין אשפי התחום.
למשל רק היום משיחה עם סבי (מהנדס תקשורת לשעבר בעל ידע רב בתחום)למדתי לגבי תחילתה של טכנולוגית ה-hd לפני כ-20 שנה באמת מסקרן!!!
למשל רק היום משיחה עם סבי (מהנדס תקשורת לשעבר בעל ידע רב בתחום)למדתי לגבי תחילתה של טכנולוגית ה-hd לפני כ-20 שנה באמת מסקרן!!!
ניר