YES GO בארה"ב...
אני רוצה לצפות ב YES (במיוחד בתקופה הזו) בארה"ב.
אני יודע שזה לא מתאפשר אך נתקלתי בשרשור הבא:
viewtopic.php?t=234925
אני לא מבין גדול ב L2TP אך אשמח להסבר פשוט מה עלי לבקש\לעשות כדי שאוכל לצפות ב YES.
אם זה משנה, יש לי אינטרנט של פרטנר סיבים
תודה על כל עזרה.
viewtopic.php?t=234925
אני לא מבין גדול ב L2TP אך אשמח להסבר פשוט מה עלי לבקש\לעשות כדי שאוכל לצפות ב YES.
תודה על כל עזרה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78811
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
אתה צריך שירות vpn
יש מלא שירותי vpn צד שלישי שתומך בשרתים בישראל (יש כאלה).
אם יש לך מי שיארח לך שירות כזה זה מסובך למדי כי נדרש גם להריץ שירות vpn (או OpenVPN או IPsec מומלץ). כאמור, לא כזה פשוט כי תצטרך גם שירות (ראוטר או מחשב) וגם לפתוח פורטים מתאימים לשירות.
יש מלא שירותי vpn צד שלישי שתומך בשרתים בישראל (יש כאלה).
אם יש לך מי שיארח לך שירות כזה זה מסובך למדי כי נדרש גם להריץ שירות vpn (או OpenVPN או IPsec מומלץ). כאמור, לא כזה פשוט כי תצטרך גם שירות (ראוטר או מחשב) וגם לפתוח פורטים מתאימים לשירות.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46352
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5072 פעמים
הבעיה עם VPN שהוא מצפין את התקשורת ולכן מאוד מאט את התקשורת.
הרבה יותר פשוט להפעיל שירות Proxy, גם העלויות נמוכות יותר - וכן, זה יעבוד לך טוב עם שירותי ה- TV בארץ.
הרבה יותר פשוט להפעיל שירות Proxy, גם העלויות נמוכות יותר - וכן, זה יעבוד לך טוב עם שירותי ה- TV בארץ.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78811
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5382 פעמים
פרוקסי, אתה מתכוון שירות מבוסס DNS, נכון?
יש כאלה עם נוכחות בישראל?
יש כאלה עם נוכחות בישראל?
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46352
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5072 פעמים
אני מדבר על מכונה שנמצאת במדינה אליה אתה רוצה להיות משוייך. אתה יכול להמשיך לעבוד עם איזה DNS שתרצה.
הכי קל להרים מכונת VM מבוססת לינוקס. ל- Linode יש מכונות בכל העולם, גם ל- 360proxy.
היתרון של שרותי פרוקסי לעומת VPN הם גדולים מאוד, הם לא משנים בכלל את המידע (בניגוד ל- VPN), הם רק מקבלים את המידע ומעבירים הלאה, לכן מכונת ה- VM יכולה להיות מאוד דלה במשאבים עם מינימום פגיעה במהירות הגלישה.
הכי קל להרים מכונת VM מבוססת לינוקס. ל- Linode יש מכונות בכל העולם, גם ל- 360proxy.
היתרון של שרותי פרוקסי לעומת VPN הם גדולים מאוד, הם לא משנים בכלל את המידע (בניגוד ל- VPN), הם רק מקבלים את המידע ומעבירים הלאה, לכן מכונת ה- VM יכולה להיות מאוד דלה במשאבים עם מינימום פגיעה במהירות הגלישה.
- גלובל
- חבר ותיק

- תגובות: 1289
- נתן תודות: 57 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
אתה רוצה לצפות בכל הערוצים של יס או רק באלה הישראלים ? ( אני מניח ישראלים כי ציינת את התקופה)23/11/2023 20:30DoME כתב: אני רוצה לצפות ב YES (במיוחד בתקופה הזו) בארה"ב.
viewtopic.php?t=234925
תודה על כל עזרה....
אתה יכול עם קודי לקבל בחו"ל את כל הערוצים הישראלים .